karolmiszcz1991 1 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 Panowie to prawda,ze sterowanie zmienili? jest LAG! Gdzies czytalem to mowia,ze sterowanie gorsze niz w killzone 2 to prawda? czy oni na kacu graja? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 (edytowane) Mam i ja Dobra są 3 kody, tylko już się pogubiłem: 1 jest na pakiet uzbrojenia, 2 jest na blachy, a 3 na co, skoro mapy są liczone do online pass ? Dodatek kandahar? Jaki kandahar ? Moze jakies nowe DLC zapowiedzieli Nie wiem czemu ale myslalem ze sie nazywal kandahar moj blad Edytowane 25 października 2011 przez zaq123456 Cytuj
rpgfan 4 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 Panowie to prawda,ze sterowanie zmienili? jest LAG! Gdzies czytalem to mowia,ze sterowanie gorsze niz w killzone 2 to prawda? czy oni na kacu graja? Jest plywajacy celownik i jakis taki lag Cytuj
bbq 0 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 zaczynam sie obawiac...choc i tak niecierpliwie patrze na godz. 17 kiedy odbiore swoja kopie Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 (edytowane) @rpgfan Grałeś czy przepisujesz? Edytowane 25 października 2011 przez Pryxfus Cytuj
rpgfan 4 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 (edytowane) @rpgfan Grałeś czy przepisujesz? Chwile u kumpla bo nie moglem wytrzymac a moja kopia nie dojechala jeszcze. Nie przeszka mi to za bardzo jednak. Nie wiem skad narzekania. Bardziej sie boje OP z blokada regionalna bo mam gre z UK a konto PL. No i jak kogos interesuje to OP jest przypisany do konta. Nie ma akcji jak z FIFA,ze mozna grac na wszystkich kontach na konsoli Edytowane 25 października 2011 przez rpgfan Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 Kur.wa z tym celowaniem to jakieś przegięcie. Ktoś tu napisał o "pływającym celowniku" i to jest trafne określenie. Wychylam analoga i puszczam to postać powinna się zatrzymać a tu robi jeszcze parę stopni. Do tego mam wrażenie, że porusza się strasznie ociężale i jakoś tak "gumowo". To tak na szybko po 10 min. Grałem na tej mapie gdzie jest basejump. Totalny chaos. Nie wiadomo, z której strony kulki lecą. No i przy wejściu do podziemi ciemno jak w (pipi)e u murzyna. Trzeba dobrze ustawić jasność bo ta defaultowa nie nadaje się. Cytuj
S!N 14 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 (edytowane) Potwierdzam jest lag na sterowaniu, a to że gra wygląda ładniej niż beta to bajka. To co pisał ktoś wcześniej o Caspianie to prawda. Niestety ale gra atakuje aliasingiem ze wszystkich stron. Oczywiście tragedii nie ma ale spodziewałem się czegoś nieco lepszego... Powiem tak jeśli ktoś ma możliwość brania na PC niech to zrobi. Edytowane 25 października 2011 przez S!N Cytuj
Gość szpic Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 pogralem. I moje spostrzezenia Duze mapy wygladaja srednio. Np na starcie mapy tekstury sie dopiero dogrywaja i te kwadratowe kola znikaja jak jestes jakies 20 metrow od tego czegos Helikoptery sa dla mnie niemozliwe do opanowania jakis hardcore w porównaniu z BC2. Stinger i strzala sa bezuzyteczne ;( Jak sie naceluje w kogos to goscie rozbijaja sie abys pkt nie dostal ;D co do zniszczen to sa ok. Siedze sobie spokojnie na dachu i nagle spadam na parter bo gosc rozwalil pietro Acha i polska wersja to jest miazga z tekstami --> Dawaj (pipi)a amunicje! albo Na pochybel s(pipi)ysynom! Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 Czyli piękny sen zniknął prysną o świetnym porcie na PS3. 1 Cytuj
humanno 201 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 Posępnieje czytając te posty tutaj, dobrze ze wstrzymalem sie z zakupem na rzecz preordera Batmana, chciałem polować na szybką używke BF, ale powoli i od tego planu odchodze.. Cytuj
rela2 2 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 A czy w singlu też jest ten lag z celowaniem i totalnym brakiem AA? Cytuj
oskar_PL 34 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 Gdy pisalem ze wer.na klocka jest ciut lepsza to mnie minusowali ciecie. http://www.youtube.com/watch?v=NPqWirD7Yug&feature=player_embedded 1 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 Właśnie rozpakowuję grę i zobaczymy Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 Już temat rzetelności LoT był tutaj poruszany. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 strach się bać co by było jakby dla Dice platformą wiodącą nie było ps3 przy pracach nad wersjami konsolowymi. Nie ma dużej różnicy ale oświetlenie i jakość tekstur w niektórych momentach zauważalnie lepsze na x360. Już chyba tylko nowy Bioshock w moim prywatnym rankingu może zdetronizować Rage jako najładniejszy multiplatformowy fps. Cytuj
PolChicken 6 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 (edytowane) Na tym porównaniu gra wygląda praktycznie identycznie. Gra przed chwilą do mnie dotarła. Właśnie ściąga się łatka. Zaraz zobaczymy czy wygląda tak tragicznie... Nie jestem na razie w stanie uwierzyć, ze wygląda gorzej niż BC2. Mam wersję zwykła. Zamówiłem ją wczoraj po 15 i gra po niecałych 24h jest już u mnie. Dajecie radę Są tam dwie karteczki z kodami. Edytowane 25 października 2011 przez PolChicken Cytuj
el-shabazz 32 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 właśnie instaluje, jak juz obadam to napisze kilka słow. Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 Czyli piękny sen zniknął prysną o świetnym porcie na PS3. Szybciej to się stało niż nawet ja się spodziewałem... Pogram troszkę dzisiaj i zobaczymy co z tego wyszło ale nie będzie tak zle bo widziałem na X0 i dobrze to wyglądało, podobało mi się ... chyba że wersja na PS3 jest na prawdę gorsza. Cytuj
davidk3 12 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 Pozostaje mieć nadzieję, że jak wydadzą patcha to ten lag zniknie, bo teraz zabiera to masę przyjemności z grania... Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 Zaraz zobaczymy czy wygląda tak tragicznie... Nie jestem na razie w stanie uwierzyć, ze wygląda gorzej niż BC2. Co to za nadinterpretacja? nikt nie powiedział,że wygląda to gorzej niż BC2.Po prostu wygląda fajnie,tylko fajnie...oświetlenie jest sliczne,aliasing daje po oczach i wygląda ciut gorzej niż na x360. Po prostu Dice obiecywało przez długi czas coś innego. Cytuj
davidk3 12 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 poratujcie, chcę zalogować się na battleloga a wyświetla mi się coś takiego : Your account is not allowed to login. Może ktoś z Was wie jak temu zaradzić? Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 Zaraz zobaczymy czy wygląda tak tragicznie... Nie jestem na razie w stanie uwierzyć, ze wygląda gorzej niż BC2. Co to za nadinterpretacja? nikt nie powiedział,że wygląda to gorzej niż BC2.Po prostu wygląda fajnie,tylko fajnie...oświetlenie jest sliczne,aliasing daje po oczach i wygląda ciut gorzej niż na x360. Po prostu Dice obiecywało przez długi czas coś innego. Obiecywało ale później są takie skutki - im więcej się naobiecuje, tym większe jest rozczarowanie a gra faktycznie wcale nie musi byc taka zła czy tragiczna ale w pamięci pozostanie tyko rozczarowanie. Zapowiada że ja i KAT i jeszcze kilku innych mieliśmy rację aby podejść troszkę z dystansem do obiecanek EA - kolejny topik z grą od ea i kolejny raz ta sama historia. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 poratujcie, chcę zalogować się na battleloga a wyświetla mi się coś takiego : Your account is not allowed to login. Może ktoś z Was wie jak temu zaradzić? Poczekac do premiery w EU. czyli 28. nie zalogujesz sie,tylko usa moze sie teraz zalogowac. Cytuj
poli_x 1 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 a może posiada ktoś z obecnych tutaj obie konsole i bfa na ps3 i xboxa ? ciekaw jestem opinii gdzie lepiej sie gra i gdzie lepiej wygląda Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi