princ18 7 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 A czy producencji was nie ruchają, wmawiając jaka to ich gra nie będzie naj, a zwykle mija się to z prawdą. 1 Cytuj
humanno 201 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 A czy producencji was nie ruchają, wmawiając jaka to ich gra nie będzie naj, a zwykle mija się to z prawdą. tak mozna powiedzieć praktyczne o wszystkim co jest reklamowane, ale to temat na baaaardzo obszery offtopic... Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 (edytowane) A czy producencji was nie ruchają, wmawiając jaka to ich gra nie będzie naj, a zwykle mija się to z prawdą. ufanie jakimkolwiek reklamom i zapowiedziom to tak jak ufanie politykom - naiwność jak widzisz "dzięki naszym tabletkom schudniesz 50kg w 2 dni" to też wierzysz i lecisz do sklepu? bo ja nie. tak samo nie wierze ze gra bedzie "mega hiper najlepsza" ale wystarczy mi żeby byla poprostu wystarczajaco dobra i sprawiała przyjemność ja nie czuje sie wyruchany bo od poczatku nie wierzyłem zapowiedziom, spodziewalem sie lekko dopakowanego BC2 i to własnie dostalem i jestem zadowolony Edytowane 26 października 2011 przez Yano Cytuj
paulb 0 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 184 vs 50 zl + 15 karkaland. Czuje sie wydymany przez EA. Pisze o refund... a skąd info o tak niskiej cenie na PSN?? chyba, że piszesz cenę podzieloną na składki... Cytuj
princ18 7 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 (edytowane) To może innaczej, gdy producencji wydają niedorobioną gre, lub zryty port na jedną z platform( Mafia2 ), wycinają fragmenty gry lub zakończenie i dają jako DLC. Czy wtedy też nie czujecie się ruchani, bo ja tak. Edytowane 26 października 2011 przez princ18 Cytuj
humanno 201 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 184 vs 50 zl + 15 karkaland. Czuje sie wydymany przez EA. Pisze o refund... a skąd info o tak niskiej cenie na PSN?? chyba, że piszesz cenę podzieloną na składki... no a jak inaczej? 50zł za całą gre ? Cytuj
gnom 89 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 BF3 ma PSN ma kosztowac 69.99 Euro co pewnie na polskie realia da 289 zl lub cos kolo tego, to i tak sie oplaca na 5. To jest celowy zabieg bo EA obniza juz na starcie cene ewentualnej uzywki i ludzie beda brac po kilka osob na PSN ale EA bedzie i tak na tym korzystalo... osobiscie nie dostalem mojego preordera jeszcze, wiec jesli jutro nie przyjdzie, a wyjasni sie sprawa z online passem to podziekuje za preorder i zrezygnuje z zamowienia... Cytuj
princ18 7 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Już ludzie sprawdzali na innych forac, OP przypisywany jest do konsoli Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 osobiście czuje sie wyruchany gdybym wiedział że BF3 będzie na PSS to bym nie zamawiał preordera, a tak to powędruje na allegro i kupie jeszcze raz ze składki, poza tym lepiej odpalać z dysku bo nie zajeżdżę BD jak z BC2 A czy Fifa 12 nie dała ci do myślenia? To też duża marka dla EA i jak ona jest ze składki to i można było przypuszczać ze i Bf3 będzie.Nie wierzę że gry używane mają 5 i więcej użytkowników,dlatego gadka o stracie kasy przez wydawców to bajki. Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Jak się ma sprawa z tworzeniem składów ze znajomymi i komunikacją głosową? Działa bez zastrzeżeń? Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Już ludzie sprawdzali na innych forac, OP przypisywany jest do konsoli Nawet jakbym miał kupić OP to o ile taniej to wychodzi,natomiast problem mam inny,bo mam tylko 40 giga luzu(Crysis 1 i 2,fifa 12,BF1943)i jak tak dalej pójdzie to mi miejsca zabraknie Cytuj
rami80 1 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 gra ma kosztowac 69,99 euro + koszt online pass przypuszczalnie 26-30 zl wiec gra wyjdzie dla jednego gracza ok 90 zl. biorac pod uwage 5 chetnych. oni na samych online passach zrobia biznes. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 A jak jest z podpisywaniem ludzi z drużyny?Nadal jest problem w rozpoznaniu swojego jak w becie? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 A jak jest z podpisywaniem ludzi z drużyny?Nadal jest problem w rozpoznaniu swojego jak w becie? gralem za malo żeby powiedzieć to z cała pewnościa ale wydaje mi sie że jest calkiem nieźle, przynajmniej z wiekszej/sredniej odległosci, trójkąty i napisy są wyraźne niebieskie albo zielone, rzucają sie w oczy i jakby odznaczają sie od tła, nie ma tak że jasno niebieski napis na tle nieba jest zupelnie niewidoczny, w wiekszosci sytuacji są nieźle widoczne, wiec wystarczy szukać gosci bez napisu (po najechaniu pomaranczowy napis tez jest dobrze widoczny) jedyny problem to bardzo bliskie spotkania, zwlaszcza gdy widzimy czyjeś nogi tylko, bo napisy sa nad głową więc jak nie widac glowy wroga to nie wiadomo różnorodność kamuflarzy pewnie troche utrudni sprawe, chociaz chyba amerykanskie są jasniejsze, bledsze, a ruskie bardziej wyrazne kolory mają wiec da sie po tym poznać troszke inna sprawa to że mozna odblokować czarne ubranie dla obu frakcji, wiec gdyby wszyscy biegali na czarno to naprawde bylo by trudno poznać bo wtedy mniej detali ubioru widać i nie da sie poznac po mundurze czy rusek czy usa, zostają tylko napisy w skrócie - wydaje mi sie ze jest lepiej niż w becie ale napewno czasem bedzie problem Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 No to na HC będę miał dużo drużynowych killi Cytuj
Rokkyu 4 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Wiadomo czy będzie DRM w BF3 z PSS? Cytuj
walek 96 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 (edytowane) gra ma kosztowac 69,99 euro + koszt online pass przypuszczalnie 26-30 zl wiec gra wyjdzie dla jednego gracza ok 90 zl. biorac pod uwage 5 chetnych. oni na samych online passach zrobia biznes. Mam juz troche czasu plejke, ale kupowanie gry z PSS na 5 osob, to dla mnie novum. Jak to niby ma funkjconowac? Ja kupuje gre za te 69 euro (sciagam), dostaje do dyspozycji 4 kody (dzieki ktorym dalsze 4 oosby moga sciagac), a kase ludzie przesylaja mi na konto? Nic tylko kupowac zewnetrzne dyski, sciagac, narzucac 30% marze i robic mamone! Takie akcje lubie! http://www.youtube.com/watch?v=WLJ-rwP5cxc Edytowane 26 października 2011 przez walek Cytuj
gnom 89 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Nie... zakladasz konto kupujesz gre i udostepniasz haslo do konta ludziom z ktorym chcesz sie podzielic . Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Nie wiem czy to było ale dziś dopiero zobaczyłem jak tryb kampanii jedzie na scryptach miałem misję w banku i jeden z moich żołnierzy strzelał na zmianę do przeciwnika i tak w kółko (nikt nie ginął ) więc sam musiałem go załatwić, chyba na każdym etapie tak jest że jest pewna ilość żołnierzy których sami musimy załatwić. Co nie zmienia faktu że kampania jest bardzo fajna Cytuj
Gość szpic Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 ja polecam co op to chyba taki tryb hordy ( chyba tak to sie nazywa ) nacieraja na nas kolejne fale przeciwników/ czołgi/ apc a Ty musisz sie wybronic nawet na easy moze byc ciezko jak sie gra np w 2 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 ja polecam co op to chyba taki tryb hordy ( chyba tak to sie nazywa ) nacieraja na nas kolejne fale przeciwników/ czołgi/ apc a Ty musisz sie wybronic nawet na easy moze byc ciezko jak sie gra np w 2 Jak ten dodatek z BC2 tylko tam my atakowaliśmy Muszę spróbować Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Na ile jest singiel? Ala CoD 6 godzinny na 2 wieczory czy cos dluzszego? Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Bawił się ktoś w te rejestrowanie na gunclub po ten pistolet? Mi coś nie działa to Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Bawił się ktoś w te rejestrowanie na gunclub po ten pistolet? Mi coś nie działa to Ja jestem już dawno tam zarejestrowany więc jak tylko uruchomiłem grę wpisałem kod na grę online to dostałem pistolet Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Mam tam konto tyle że zrobione na inną platformę do gier a nie wiem jak dodać kolejny profil z konsoli. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi