UberAdi 2 284 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Nie wiem pod jakim względem niby Caspian Border jest na konsolach dobry. Mapa laguje (tak samo jak teheran highway) i przy 24 graczach zbyt dużo się na niej nie dzieje. I Rozi ma racje, nie rozumiem kogoś kto kupuje grę za 50 zł i narzeka że battleloga nie dostał. Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 jak dzisiaj grałem na cospian border i nie miałem żadnych lagów Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 (edytowane) A ja rozumiem.Kto jest pazerny?Ja że kupiłem czy EA że wystawiło(przy okazji nic o tym nie mówiąc,tak by ludzie z pre orderów nie zrezygnowali?),nie mylcie faktów,zresztą czytacie chyba ostatnie posty bo jak pisałem battlelog nie działa w Bf3 z pss w ogóle(nawet u tych co tylko sobie kupili).Po za tym panie adi kupując grę na pss nie ma tam napisane,kupujecie nie pełną wersję gry.To co dodali do maszyn,w postaci samo naprawy to jakieś nie porozumienie,nawet nie trzeba wysiadać i reperować.Czekam na BC3,BF3 średnio mi podchodzi. Edytowane 30 Października 2011 przez Litwin25 Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 no jeżeli chodzi o mapy BF3 vs BC2 to dla mnie jednak lepsze i bardziej różnorodne są w BC2, no i szkoda że nie ma żadnej zimowej mapki w BF3 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Tak, EA pazerne bo wystawiło grę na PSS ja tam nie wnikam co robicie i co kupujecie, ale obnoszenie się z tym na forum i mówienie, że wszystko jest spoko, jest co najmniej poyebane. Dobrze wiecie, że naginacie prawo, a próbujecie wmówić ludziom, że tak nie jest. PARANOJA. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Spokój, nie gadajcie znowu o składkach w tym temacie. Ten motyw jest kapitalny. Jak w kampanii sie pojawial to od razu mialem ciary na plecach http://www.youtube.com/watch?v=FLuQd5CHTLs A co do niej samej to zaliczyłem i jestem zadowolony. Fabuła była spoko, akcje fajne, grafika to najwyzszy poziom choc miala slabe momenty i pod tym wzgledem Crysis 2 i Killzone 3 sa bardziej stabilne. Oswietlenie i dzwiek miazdzy. Teraz czas na coopa i multi. W(pipi)ia mnie to, ze musze sie uczyc na nowo map i dostaje na razie niezly wpier.dol. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 (edytowane) Tak, EA pazerne bo wystawiło grę na PSS ja tam nie wnikam co robicie i co kupujecie, ale obnoszenie się z tym na forum i mówienie, że wszystko jest spoko, jest co najmniej poyebane. Dobrze wiecie, że naginacie prawo, a próbujecie wmówić ludziom, że tak nie jest. PARANOJA. Ty czytasz swoje posty czy to twój prawdziwy poziom inteligencji?Nie że wystawiło,tylko w dniu premiery,nie informujac o tym,wcześniej tak nie robiło.Nic nie naginam,tylko wykorzystuje zaistniałą sytuację.Jakoś nie widziałem byś wcześniej grzmiał z powodu składek.A jak masz się brak battleloga u tych co kupili ze store tylko dla siebie?Chcesz o tym pogadać napisz tutaj i nie rób syfu: http://www.psxextrem...sc/page__st__40 Edytowane 30 Października 2011 przez Litwin25 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 zobaczcie sobie leaderbordsa na x360, pierwszy ziomek wbił już najwyższy 145lvl w 46h i ma 41mln punktów, podobnie też jak reszta niżej, wszyscy nabijają punkty podobnie jak w BC2 lol Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 (edytowane) Spokój, nie gadajcie znowu o składkach w tym temacie. Ten motyw jest kapitalny. Jak w kampanii sie pojawial to od razu mialem ciary na plecach .... A ja szczerze nie spodziewałem się aż tak fajnego klimatu w singlu, wali mnie w tej grze liniowość mam od tego multi ale fakt faktem jest to że każdy ciekawszy moment w grze wywołuje u mnie ciary na plerach a o to chyba tutaj chodzi ? W Codzie miałem tak tylko w czwórce w misji w czarnobylu . Gram na hardzie z wyłączonym polskim dubingiem, który je.bie nieźle klimat, warto zapuścić pl napisy i grac w oryginalnej ang wersji Nie masz wtedy wrażenia że oglądasz bajki disneya w pl wersji z odrobiną łaciny Obowiązkowo wskazane kino 5.1 w przypadku PS3 DTS i podkręconym odpowiednio vol, wrażenia nie do opisania ( murowana sąsiadka w oknie) dubbing vs oryginal ver. ? vs Edytowane 30 Października 2011 przez Bushisan Cytuj Odnośnik do komentarza
S!N 14 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Pytanko o kwestię techniczną czy po skończonych meczach jak w menu wchodzicie na "żołnierza" wyskakuje wam błąd, a później wchodzi bez problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Mi za każdym razem;] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Mam tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Mi za każdym razem;] Potwierdzam. @bushisan - to porównanie przekonuje mnie tylko do tego, ze polski dubbing jest po prostu świetny Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Wywaliło was przed chwilą?Nie mogło połączyć się z ea. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Wywaliło was przed chwilą?Nie mogło połączyć się z ea. Mi cały czas wyskakuje "utracono połączenie z serwerem" o ile dobrze pamiętam, po 10min. próbowania dopiero udało mi się dołączyć do meczu... Oj mają co poprawiać... Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 (edytowane) Mi za każdym razem;] Potwierdzam. @bushisan - to porównanie przekonuje mnie tylko do tego, ze polski dubbing jest po prostu świetny Może z czasem bym przełknął tak jak w ME2 ale wolę nakręcić sobie klimat niż go zepsuć, a jedyne all wyróżnienie za dubbing kieruję w stronę Uncharted2 jak i w BF3... ale tylko w multi Edytowane 30 Października 2011 przez Bushisan Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Nie zgodze sie. Przechodze teraz singla na Hardzie z polskim dubbingiem i jestem pozytywnie zaskoczony. Trzyma poziom. Lokalizacje ostatnio zrobily skok jakosciowy. Z tych od EA dobra byla w Crysis 2, teraz BF3. Nice Cytuj Odnośnik do komentarza
Rokkyu 4 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 ... ale tylko w multi NAKU*WIAJĄ! Cytuj Odnośnik do komentarza
maydayPL 4 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 łee co to jest fuj:P reklama hoby grecje to miało postawic to na nogi produkcja wszech czasow z mega super wypasiona grafą (żart) to juz lepsza rozpierducha byla w Vigilante8 nie mówiac o Black ale co tam, komercja rządxi swiatem błeeee:( 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Pewnie już było poruszane, ale nie mogę znaleźć: wersja z PSS zawiera dodatek "Back to Karkand"? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 (edytowane) Tak. Edytowane 30 Października 2011 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
dydel 16 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 (edytowane) Jeżeli kupisz ja do jutra to tak UP: Rozi mnie uprzedził . Edytowane 30 Października 2011 przez dydel Cytuj Odnośnik do komentarza
dżar 166 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 4 odpowiedzi na obvious trolla. Nie wiecie,że to się ignoruje po prostu? Swoją drogą chętny ktoś na Jolly-Cooperation? Zagrałem raz z jakimś randomem i nigdy więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
stachu456 0 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Jeżeli kupisz ja do jutra to tak UP: Rozi mnie uprzedził . Czyli kupię jutro, poniedziałek to będę miał? :> Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Na sklepie pisze Weekend Deal. W sumie to nie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi