Skocz do zawartości

Battlefield 3 - single player i ogółem

jarken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytania do osób, które kupiły BF3 w UK (sklepy Amazon, Zavvi albo The Hut):

1. online-pass wchodzi na polskim koncie PSN? Z Gridem były cyrki i trzeba było zakładać konto na UK,

2. czy gra ma język polski?

Dziękuję z góry dobrym ludziom za udzielenie odpowiedzi.

Wersja na x360 ma język polski więc na ps3 też powinna mieć.

Opublikowano

Mam pytania do osób, które kupiły BF3 w UK (sklepy Amazon, Zavvi albo The Hut):

1. online-pass wchodzi na polskim koncie PSN? Z Gridem były cyrki i trzeba było zakładać konto na UK,

2. czy gra ma język polski?

Dziękuję z góry dobrym ludziom za udzielenie odpowiedzi.

Wersja na x360 ma język polski więc na ps3 też powinna mieć.

A online-pass wchodzi? Bo język polski nie jest mi do szczęścia potrzebny, a onlie-pass wręcz przeciwnie :)

Opublikowano

Pytanie. Co lepiej odpalac w BF3

DTS 5.1 czy DD 5.1?

slychac jakas różnice?

A mi nie chce dekoder przełączyć się na DTS... W innych grach jest wszystko ok a w grze nie znalazłem opcji przełączania DD-DTS. Też tak macie?

Lepszy powinien być DTS ale o ile to zależy od realizacji dźwięku. W takim np: KZ2 różnica była spora, DTS miażdżył suty. Jak jest tu to nie wiem bo za cholerę nie mogę zmusić dekodera by zapalił lampkę przy DTS...

Opublikowano

DTS 5.1 czy DD 5.1?

slychac jakas różnice?

A mi nie chce dekoder przełączyć się na DTS... W innych grach jest wszystko ok a w grze nie znalazłem opcji przełączania DD-DTS. Też tak macie?

Lepszy powinien być DTS ale o ile to zależy od realizacji dźwięku. W takim np: KZ2 różnica była spora, DTS miażdżył suty. Jak jest tu to nie wiem bo za cholerę nie mogę zmusić dekodera by zapalił lampkę przy DTS...

zrób to co ja. W ustawienaich dzwieku odznacz DD. Wtedy odpali sie DTS. U mnie dziala

Opublikowano

DTS 5.1 czy DD 5.1?

slychac jakas różnice?

zrób to co ja. W ustawienaich dzwieku odznacz DD. Wtedy odpali sie DTS. U mnie dziala

Dzięki.

Opublikowano

http://www.ppe.pl/news-11567-Battlefield_3_w_czolowce_polskiej_rozrywki.html

Z wielką radością pragniemy poinformować, iż w trakcie niespełna pierwszych siedmiu dni sprzedaży, Battlefield 3 znalazł w Polsce 53 tys. nabywców. Wynik ten, lepszy o 22% od uzyskanego w ubiegłym roku przez konkurencyjne Call of Duty Black Ops (wg. danych podanych przez dystrybutora), ustanawia nowy rekord dla całego gatunku wojennych gier akcji i czyni nową produkcję studia DICE jedną z najlepiej sprzedających się produkcji w historii rodzimej branży gier.

W niespełna dwa tygodnie od rynkowego debiutu, na koncie Battlefield 3 znajduje się już natomiast 66 tys. sprzedanych egzemplarzy.

(...)

Premiera Battlefield 3 jest jednocześnie jednym z najważniejszych tegorocznych wydarzeń branży rozrywkowej w Polsce. Wynik finansowy uzyskany „na otwarcie” (ok. 7.180.000 PLN), jest lepszy od rezultatu osiągniętego w naszym kraju przez filmy „Bitwa Warszawska 1920” (4.747.972 PLN) oraz „Kac Vegas w Bangkoku” (2.995.800 PLN) i porównywalny z takimi hitami, jak „Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach” (7.122.793 PLN), czy „Harry Potter i Insygnia Śmierci” (7.754.589) po pierwszych trzech dniach wyświetlania*.

(...)

Świetny wynik, Wiedźmin sprzedał się pewnie lepiej, ale na PC gry są tańsze. Mnie cieszy takie otwarcie, pokazuje to, że powolutku nasz rynek się normuje, robi się tak jakoś normalnie .

Opublikowano

Z tego co czytałem twoje posty, to bierz assaulta, zamiast granatnika zostawisz sobie apteczki i będziesz mógł się leczyć.

A tak to każda klasa jest przydatna, choć chyba najpożyteczniejszy jest inżynier (niszczenie pojazdów)

Opublikowano

nie pamiętam już kto, chyba @Ukarzyciel wklejał linka do takich latarek in reallife, wyszło generalnie na to, że dokładnie tak samo by było w realu bo to podobno jakieś monstrum jest o wielkim skupieniu światła

Opublikowano

nie pamiętam już kto, chyba @Ukarzyciel wklejał linka do takich latarek in reallife, wyszło generalnie na to, że dokładnie tak samo by było w realu bo to podobno jakieś monstrum jest o wielkim skupieniu światła

Może w małej odległości ale nie na otwartym terenie i daleka po oczach dostajesz.

Opublikowano

Witam, pierwszy mój post tutaj jak i ogółem .Grałem w BC2, a teraz w BF3 chciałbym zobaczyć jak idzie cioranie w zespole więc proszę o odzew chętnych

Opublikowano (edytowane)

Witam, pierwszy mój post tutaj jak i ogółem .Grałem w BC2, a teraz w BF3 chciałbym zobaczyć jak idzie cioranie w zespole więc proszę o odzew chętnych

no to nie tutaj, idz do online albo jeszcze lepiej jest takie cos jak "ekipa" czy jakos tak i tam szukacj chetnych do gry.

ed.

dodaj to w tym topicu

http://www.psxextrem...40#entry2500591

Edytowane przez humanno
Opublikowano (edytowane)

Przeszedłem kampanię. Po opiniach i recenzjach oczekiwałem jakiejś średniej historyjki i kolejny raz okazuje się, że nie mam się co przejmować zdaniem innych za bardzo. Nie wiem czy niektórzy recenzenci i gracze skończyli w ogóle singla skreślając go od razu po słabym początku.

Tak początek jest słaby. Potrafi zniechęcić, ale od misji w Teheranie akcja się rozkręca. Gra przedstawia dosyć wiarygodną historię, która biorąc pod uwagę zagrożenie Iranem, potrafi być przekonywująca. Nie jest przesadnie epicka, nie ma mnóstwa wybuchów i wojny amerykańsko-rosyjskiej. Kampania ma swój klimat, fajnie przedstawione postaci, a niektóre momenty są całkiem odważne jak na grę o amerykańskim wojsku.

Grafika to czołówka, tekstury czasem postraszą, ale oświetlenie jest świetne. Konstrukcja poziomów mogłaby być lepsza, ale nie jest tragicznie. Muzyka podkręca klimat, a to co DICE robi z dźwiękiem nie ma sobie równych.

Dobra kompania z świetnymi momentami oraz słabym początkiem. Nie rozumiem tego hejtingu.

Edytowane przez MajorZero64