tomaszz04 6 Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Mam pytania do osób, które kupiły BF3 w UK (sklepy Amazon, Zavvi albo The Hut): 1. online-pass wchodzi na polskim koncie PSN? Z Gridem były cyrki i trzeba było zakładać konto na UK, 2. czy gra ma język polski? Dziękuję z góry dobrym ludziom za udzielenie odpowiedzi. Wersja na x360 ma język polski więc na ps3 też powinna mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Mam pytania do osób, które kupiły BF3 w UK (sklepy Amazon, Zavvi albo The Hut): 1. online-pass wchodzi na polskim koncie PSN? Z Gridem były cyrki i trzeba było zakładać konto na UK, 2. czy gra ma język polski? Dziękuję z góry dobrym ludziom za udzielenie odpowiedzi. Wersja na x360 ma język polski więc na ps3 też powinna mieć. A online-pass wchodzi? Bo język polski nie jest mi do szczęścia potrzebny, a onlie-pass wręcz przeciwnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Pytanie. Co lepiej odpalac w BF3 DTS 5.1 czy DD 5.1? slychac jakas różnice? A mi nie chce dekoder przełączyć się na DTS... W innych grach jest wszystko ok a w grze nie znalazłem opcji przełączania DD-DTS. Też tak macie? Lepszy powinien być DTS ale o ile to zależy od realizacji dźwięku. W takim np: KZ2 różnica była spora, DTS miażdżył suty. Jak jest tu to nie wiem bo za cholerę nie mogę zmusić dekodera by zapalił lampkę przy DTS... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Pytanie. Co lepiej odpalac w BF3 DTS 5.1 czy DD 5.1? slychac jakas różnice? A mi nie chce dekoder przełączyć się na DTS... W innych grach jest wszystko ok a w grze nie znalazłem opcji przełączania DD-DTS. Też tak macie? Lepszy powinien być DTS ale o ile to zależy od realizacji dźwięku. W takim np: KZ2 różnica była spora, DTS miażdżył suty. Jak jest tu to nie wiem bo za cholerę nie mogę zmusić dekodera by zapalił lampkę przy DTS... zrób to co ja. W ustawienaich dzwieku odznacz DD. Wtedy odpali sie DTS. U mnie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza
falcon87pl 123 Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Nie mam więcej pytań http://www.youtube.com/watch?v=rNhERt-MwJ0&feature=player_embedded 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Pytanie. Co lepiej odpalac w BF3 DTS 5.1 czy DD 5.1? slychac jakas różnice? A mi nie chce dekoder przełączyć się na DTS... W innych grach jest wszystko ok a w grze nie znalazłem opcji przełączania DD-DTS. Też tak macie? Lepszy powinien być DTS ale o ile to zależy od realizacji dźwięku. W takim np: KZ2 różnica była spora, DTS miażdżył suty. Jak jest tu to nie wiem bo za cholerę nie mogę zmusić dekodera by zapalił lampkę przy DTS... zrób to co ja. W ustawienaich dzwieku odznacz DD. Wtedy odpali sie DTS. U mnie dziala Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Co do filmiku to sądzę że to ustawka. Nawet widać że pilot używał L2 do zmniejszenia szybkości lotu by było łatwiej. Albo wyjątkowy debil Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 nawet w opisie filmu autor powiedzial ze pilot był jego kumplem i specjalnie tak leciał , chociaz akcja i tak niezła Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 http://www.ppe.pl/news-11567-Battlefield_3_w_czolowce_polskiej_rozrywki.html Z wielką radością pragniemy poinformować, iż w trakcie niespełna pierwszych siedmiu dni sprzedaży, Battlefield 3 znalazł w Polsce 53 tys. nabywców. Wynik ten, lepszy o 22% od uzyskanego w ubiegłym roku przez konkurencyjne Call of Duty Black Ops (wg. danych podanych przez dystrybutora), ustanawia nowy rekord dla całego gatunku wojennych gier akcji i czyni nową produkcję studia DICE jedną z najlepiej sprzedających się produkcji w historii rodzimej branży gier. W niespełna dwa tygodnie od rynkowego debiutu, na koncie Battlefield 3 znajduje się już natomiast 66 tys. sprzedanych egzemplarzy. (...) Premiera Battlefield 3 jest jednocześnie jednym z najważniejszych tegorocznych wydarzeń branży rozrywkowej w Polsce. Wynik finansowy uzyskany „na otwarcie” (ok. 7.180.000 PLN), jest lepszy od rezultatu osiągniętego w naszym kraju przez filmy „Bitwa Warszawska 1920” (4.747.972 PLN) oraz „Kac Vegas w Bangkoku” (2.995.800 PLN) i porównywalny z takimi hitami, jak „Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach” (7.122.793 PLN), czy „Harry Potter i Insygnia Śmierci” (7.754.589) po pierwszych trzech dniach wyświetlania*. (...) Świetny wynik, Wiedźmin sprzedał się pewnie lepiej, ale na PC gry są tańsze. Mnie cieszy takie otwarcie, pokazuje to, że powolutku nasz rynek się normuje, robi się tak jakoś normalnie . Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 (edytowane) Back to Karkand gameplay na Ps3. Mapa przypomina Grand Bazaar. Luknijacie na 1:57 min., albo 2:51. Dobre! Karkand http://www.youtube.com/watch?v=NiZz0ygyZ0A Gulf of Oman Edytowane 8 Listopada 2011 przez walek Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Teraz to ja się będę czuł jak bym w BC 2 na AH grał na na tych mapkach Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Ekstra te mapy. Nie gralem w BF2 wiec to bedzie dla mnie nowosc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 nie wiem czy grac assault czy support. ktora jest bardziej przydatna online? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Z tego co czytałem twoje posty, to bierz assaulta, zamiast granatnika zostawisz sobie apteczki i będziesz mógł się leczyć. A tak to każda klasa jest przydatna, choć chyba najpożyteczniejszy jest inżynier (niszczenie pojazdów) Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 NIe moge zdierżyć tych latarek, (pipi)a zeby w biały dzien w pełnym słońcu być oślepianym przez światełko z latarki... <facepalm> Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 mnie za to dziwi ich zmienna jasność. Znaczy - w metro oświetlają otoczenie jak prawdziwe latarki taktyczne, a na innych mapach ledwie świecą. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 nie pamiętam już kto, chyba @Ukarzyciel wklejał linka do takich latarek in reallife, wyszło generalnie na to, że dokładnie tak samo by było w realu bo to podobno jakieś monstrum jest o wielkim skupieniu światła Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Hi czy w BF3 zakupionym na PSS tez jest jaeszcze jakis plik do zainstalowania ktory poprawia tekstury? Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 nie pamiętam już kto, chyba @Ukarzyciel wklejał linka do takich latarek in reallife, wyszło generalnie na to, że dokładnie tak samo by było w realu bo to podobno jakieś monstrum jest o wielkim skupieniu światła Może w małej odległości ale nie na otwartym terenie i daleka po oczach dostajesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
VERAN 1 Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Witam, pierwszy mój post tutaj jak i ogółem .Grałem w BC2, a teraz w BF3 chciałbym zobaczyć jak idzie cioranie w zespole więc proszę o odzew chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 (edytowane) Witam, pierwszy mój post tutaj jak i ogółem .Grałem w BC2, a teraz w BF3 chciałbym zobaczyć jak idzie cioranie w zespole więc proszę o odzew chętnych no to nie tutaj, idz do online albo jeszcze lepiej jest takie cos jak "ekipa" czy jakos tak i tam szukacj chetnych do gry. ed. dodaj to w tym topicu http://www.psxextrem...40#entry2500591 Edytowane 9 Listopada 2011 przez humanno Cytuj Odnośnik do komentarza
VERAN 1 Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 nie dodałem , że gram na hardcore mode raczej conqest Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Jupi, dzis dostałem maila, że wysłali bluzę. Teraz ze 2 tygodnie czekania i fun Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 (edytowane) Przeszedłem kampanię. Po opiniach i recenzjach oczekiwałem jakiejś średniej historyjki i kolejny raz okazuje się, że nie mam się co przejmować zdaniem innych za bardzo. Nie wiem czy niektórzy recenzenci i gracze skończyli w ogóle singla skreślając go od razu po słabym początku. Tak początek jest słaby. Potrafi zniechęcić, ale od misji w Teheranie akcja się rozkręca. Gra przedstawia dosyć wiarygodną historię, która biorąc pod uwagę zagrożenie Iranem, potrafi być przekonywująca. Nie jest przesadnie epicka, nie ma mnóstwa wybuchów i wojny amerykańsko-rosyjskiej. Kampania ma swój klimat, fajnie przedstawione postaci, a niektóre momenty są całkiem odważne jak na grę o amerykańskim wojsku. Grafika to czołówka, tekstury czasem postraszą, ale oświetlenie jest świetne. Konstrukcja poziomów mogłaby być lepsza, ale nie jest tragicznie. Muzyka podkręca klimat, a to co DICE robi z dźwiękiem nie ma sobie równych. Dobra kompania z świetnymi momentami oraz słabym początkiem. Nie rozumiem tego hejtingu. Edytowane 11 Listopada 2011 przez MajorZero64 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi