Litwin81 1 155 Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 Wszystkie dodatki się ściąga. 1 Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 (edytowane) Łohohoho, to nieźle. nie ma tego duzo. kazdy dodatek to max 1h na srednim laczu Edytowane 6 grudnia 2012 przez SzewczykDratewka Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 Ja wiem, u mnie nawet krócej, ale kolega pisze, że ma neta w Playu więc pewnie ma jakieś limity, aha dodaj sobie jeszcze parę łatek od kilkuset mega do dwóch gigabajtów. Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 Łatki z reguły są tylko jedne - najnowsze. Juz chyba minęły czasy idiotyzmów typu " łatka 1.01, potem mozesz zainstalowac łatke 1.02, dzięki której zainstalujesz łatki 1.03 i 1.05" ;] Po prostu masz jedną uniwersalną łatkę ze wszystkimi zmianami. Ile patchy było do tej pory 3-4? Wyobrażasz sobie 10gb patchy ? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 Łatki z reguły są tylko jedne - najnowsze. Juz chyba minęły czasy idiotyzmów typu " łatka 1.01, potem mozesz zainstalowac łatke 1.02, dzięki której zainstalujesz łatki 1.03 i 1.05" ;] Po prostu masz jedną uniwersalną łatkę ze wszystkimi zmianami. Ile patchy było do tej pory 3-4? Wyobrażasz sobie 10gb patchy ? 1.07 teraz jest i gra lacznie wazy 10GB. W przypadku gt5 trzeba bylo pobrac kazda latke. Z bf3 na 99% jest tak samo. Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 nope, nie sądze. Chyba wszystkie gry jakie ogrywałem ostatnimi latami które miały patche, to zawsze wciagały najnowszą łatkę. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 (edytowane) nope, nie sądze. Chyba wszystkie gry jakie ogrywałem ostatnimi latami które miały patche, to zawsze wciagały najnowszą łatkę. Tak czy siak, jezeli chodzi o GT5 jeste pewny . Patch 2gb+4x1.6-2gb mapek= okolo 10gb pobierania. Edytowane 6 grudnia 2012 przez zaq123456 Cytuj
Luk248 104 Opublikowano 18 grudnia 2012 Opublikowano 18 grudnia 2012 Sorki ze tutaj ale.. Czy ktos mial problem z ukonczeniem misji Miedzy mlotem a kowadlem? U mnie problem polega na tym, ze w miejscu gdzie powinien byc Stinger poprostu go nie ma. W zwiazku z tym nie ma jak zakonczyc misji. Jest to wersja z sklepiku PSN Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 18 grudnia 2012 Opublikowano 18 grudnia 2012 Nikt nie miał tego problemu,przynajmiej ja. Nie wiem wczytaj od nowa misje? Zacznij grę od nowa?(i tak jest krótka) Cytuj
Luk248 104 Opublikowano 18 grudnia 2012 Opublikowano 18 grudnia 2012 Juz zaczynalem dwa razy i za kazdym razem kolo tego Jepa jest pusto. Moze ktos co bedzie wiedzial. Na PC mieli takie problemy no ale to PC. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 18 grudnia 2012 Opublikowano 18 grudnia 2012 Co prawda poszło w PM ale w sumie wkleję - może komuś się przyda na przyszłość. Znalazłem takie coś na forum X360: Po najnowszej aktualizacji pojawił sie problem ze stingerem. Również to miałem dochodziłem do stingera i nic, nie było go. Poradziłem sobie w ten sposób, że usunąłem najnowszą aktualke bodaj 1,7Gb zajmowała (mozna rowniez na pena przeniesc ale, że mam szybkiego neta nie chciało mi się bawić) wczytałem misje od nowa i stinger był Po przejściu misji ściągnałem aktualizacje i normalnie do końca przeszedłem gre bez problemów. Pozdrawiam http://xboxforum.pl/...tingera-153526/ Na forum Battlefielda jest podobny temat ale rozwiązania tam nie widziałem. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 19 grudnia 2012 Opublikowano 19 grudnia 2012 Co prawda poszło w PM ale w sumie wkleję - może komuś się przyda na przyszłość. Znalazłem takie coś na forum X360: Po najnowszej aktualizacji pojawił sie problem ze stingerem. Również to miałem dochodziłem do stingera i nic, nie było go. Poradziłem sobie w ten sposób, że usunąłem najnowszą aktualke bodaj 1,7Gb zajmowała (mozna rowniez na pena przeniesc ale, że mam szybkiego neta nie chciało mi się bawić) wczytałem misje od nowa i stinger był Po przejściu misji ściągnałem aktualizacje i normalnie do końca przeszedłem gre bez problemów. Pozdrawiam http://xboxforum.pl/...tingera-153526/ Na forum Battlefielda jest podobny temat ale rozwiązania tam nie widziałem. Nie wiem czy komus az tak zalezy na przejsciu singla,zeby usuwac patche(prawie 10gb). Na ps3 pojedynczego nie usuniesz,tylko trzeba calosc. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 19 grudnia 2012 Opublikowano 19 grudnia 2012 O a co to ma do rzeczy? Luk szuka rozwiązania a czy skorzysta i czy mu aż tak zależy tego to już jego problem. Jakoś nie widziałem innego chętnego do pomocy. A na obecnych łączach 10GB to nie jest jakiś wielki problem Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 19 grudnia 2012 Opublikowano 19 grudnia 2012 (edytowane) O a co to ma do rzeczy? Luk szuka rozwiązania a czy skorzysta i czy mu aż tak zależy tego to już jego problem. Jakoś nie widziałem innego chętnego do pomocy. A na obecnych łączach 10GB to nie jest jakiś wielki problem Tylko ostrzegam ludzi. Ostatni raz jak bf3 mi sie wykrzaczyl to 4 godz wszystko sie pobieralo(net mam d:15 i up: 3.) Psn to nie Xbl czy steam gdzie sie szybko sciaga. Dla porownania gry na Steam mi sie pobieraja od 3Mb/s do 4 Mb/s. Edytowane 19 grudnia 2012 przez zaq123456 Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 19 grudnia 2012 Opublikowano 19 grudnia 2012 Luzik ostatnio właśnie na PSN wszystko szybko się pobiera - poprawili ten aspekt - ostatnie problemu były tylko przy becie GOW:A Za to spaszczyli totalnie PSS. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 21 grudnia 2012 Opublikowano 21 grudnia 2012 (edytowane) Single player fix rolling out We have now fixed the bug in single player where you couldn’t pick up the Stinger in mission 10. Patches are rolling out on all platforms in all regions as we speak. On console, these updates are automatic and mandatory. Full details below: PS3 client patch Delivery: Mandatory automatic update when you start the game Fixes: * SDTV input lag * Game breaking SP bug in mission 10 (picking up the Stinger) Xbox 360 client patch Delivery: Mandatory automatic update when you start the game Fixes: * Game breaking SP bug in mission 10 (picking up the Stinger) PC client patch Delivery: Origin client auto update if you have not un-checked “Keep my games up to date” (in which case you needs to tell the Origin client to check for latest update for BF3) Fixes: * Game breaking SP bug in mission 10 (picking up the Stinger) * Additionally fixes bug where world would end on Dec 21 http://battlelog.bat...54789470390175/ Edytowane 21 grudnia 2012 przez zaq123456 Cytuj
Rudiok 3 367 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 Szarpnąłem się w końcu na BF3. I tak, w wersji Premium wszystkie dodatki trzeba pobierać Póki co jestem po singlu. Nie wierzyłem, a jednak - niecałe 5 godzin... Zlepek misji w celu pokazania silnika i broni, kilka fajnych momentów (misja samolotowa, Paryż), ale niewiele więcej. Czekam na pobranie dodatków i lecę ogarniać multi Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 Powodzenia w ogarnianiu, jak coś, to wiesz gdzie nas szukać. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 8 stycznia 2013 Opublikowano 8 stycznia 2013 Pożyczyłem sobie grę od kolegi co by z nudów kampanię przejść. Wszystko spoko tylko na bodaj 4 misji (tej gdzie po raz pierwszy jest czołg) gra się zawiesza. Zadanie miałem by tanka potraktować z rpg, nie udało mi się i podczas wczytywania zonk. Próbuję raz jeszcze i to samo. Wyciągam płytę nie doszukuje się rys. Zawiecha. No nic, próbuję przejść całą misję od nowa. I tym razem zawiecha następuje gdy z ekipą wbijam do banku podczas ucieczki przed Rudym 102... Miał ktoś już takie problemy, że notorycznie mu się konsola wiecha? Pacze rozwiążą problem, bo przyznam że je nie ściągałem przed grą. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 24 lutego 2013 Opublikowano 24 lutego 2013 W końcu wbiłem wszystkie pucharki z singla,jest ktoś kto musi zrobić współpracę? Cytuj
Mencelbdg 0 Opublikowano 25 września 2013 Opublikowano 25 września 2013 (edytowane) Nie ten temat post do usunięcia Edytowane 25 września 2013 przez Mencelbdg Cytuj
CELL7777 1 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Opublikowano 27 kwietnia 2014 Battlefield 3 Premium Edition na ps3 ma wszystkie dodatki jakie sie ukazały ?? czy coś brakuje ?? Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 12 lutego 2021 Opublikowano 12 lutego 2021 Zrobiłbym sobie sentymentalną podróż, ale nie mam juz PS3 i ekipa się rozsypała, a na PC jeszcze serwery żywe ale głównie na osrane Metro jest grane Grał ktoś na Xboxie we wstecznej, żyje jeszcze tam gra? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi