Skocz do zawartości

Battlefield 3 - single player i ogółem

Featured Replies

Opublikowano

Hey a gdzie kupujecie BF3 ? W ultimie podobno jest duża szansa na to żeby dostać gierke jeszcze przed premierą. Ja jestem z Katowic i ultima ma tam siedzibe i właśnie się zastanawiam czy jak bede chciał odbiór osobisty to bede mógł odebrać przed premierą...

Akurat jestes w tej dobrej sytuacji, ze masz pod nosem nasz sklep PE.

EA rozsyla towar do wszystkich w tym samym terminie. W Polsce wersje limitowane bedzie miec tylko kilka sklepow (znajdziesz je na stronie EA). W Katowicach przed premiera bedzie on tylko u nas.

Natomiast wazna informacja dla wszystkich. Jesli ktos chce sie zalapac na limitke to jest to juz ostatni dzwonek. My nie mamy mozliwosc domowienia i zwiekszenia ilosci egzemplarzy, jaka do nas trafi. Wszystkie sklepy sa w tej samej sytuacji (mialem okazje troche porozmawiac z ludzmi na wczorajszej duzej imprezie EA w Wawie). Zamowienie jakie wyslalismy do EA jakis czas temu po prostu juz sie koncza i zwiekszyc ich juz sie nie da. Oczywiscie nie ma problemu ze zwykla wersja.

Przy okazji ciekawostka. Po becie mielismy w sklepie moze z 5 rezygnacji. Natomiast w tym samym weekendzie przybylo kolejnych 100 zamowien. Ogolnie liczba zamowien na wszystkie platformy jest taka, ze mobilizujemy wszyskie nasze sily (znajomi, rodzina) do pakowania i realizacji wysylki. BF3 jest najlepiej sprzedajacym sie preorderem. Po nim na prawde dlugo dlugo nic i moze kolejny bylby BC2 z ubieglego roku.

No oki, więc zobaczymy czy w tym singlu na PS3 też są takie błędy jak w multi.

Wczoraj chwile pogralem w singla i bledow nie bylo. Przynajmniej nigdzie nie zapadlem sie pod ziemie ;p

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 407,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tylko 1000 kodów do bety Battlefield 3, kto pierwszy ten lepszy!   www.Battlefield3.com/codes-betamulti

• Duh, czytam i czytam ostatnie newsy i komentarze i aż się we mnie gotuje. Uprzedzając - będzie sporo o MW3 i BF3, ale nie piszę na celu wywołania wojenki, a jedynie wyrażenia swoich wątpliwości i wyla

• Jet gameplay!!! http://www.youtube.com/watch?v=lwelgp61dcE   Gratulacje dla minusujacych za mega spiete poslady i 0 poczucia humoru

Opublikowano

EA rozsyla towar do wszystkich w tym samym terminie. W Polsce wersje limitowane bedzie miec tylko kilka sklepow (znajdziesz je na stronie EA). W Katowicach bedzie on tylko u nas.

Wczoraj chwile pogralem w singla i bledow nie bylo. Przynajmniej nigdzie nie zapadlem sie pod ziemie ;p

ad1)W Ultimie też jest limitka. ad2) tylko szkoda ze 2 razy na tym buldzie wczorajszym na konfie ea 2 razy sie zwiesiła konsola jak grałem :whistling:

Edytowane przez Orzeszek87

Opublikowano

W Ultimie jest. Zgadza sie. Do Katowic do Ultimy tez dotrze ale najpierw musi zostac wyslana z Ultimy z Warszawy. Do nas trafi bezposrednio z EA, bez poslizgu czasowego a mowa byla o zakupie przed premiera.

Opublikowano

Ja nauczony doświadczeniem po BC2 poczekam z zakupem ze 3 miechy,większość błędów pewnie w tym czasie naprawią(oby ich kosztem nie pojawiły się nowe)i za mniejsze pieniądze da się zdobyć limitkę.

Opublikowano

I dobrze przynajmniej nie będzie takiej parodii jak w BC2 gdzie limitki jeszcze długo po premierze można było kupić... Co to więc za limitka a tak niedowiarki niech płacą dodatkowo za przywileje ;)

Opublikowano

Niedowiarki,jakby była mowa o religii.Wierzyć to ja mogę w Boga,bo jakbym miał wierzyć Dice to musiałbym teraz się spytać czemu grafa nie jest taka jak na PC,mimo iż pisali że różnic dużych nie będzie,będzie jedynie w terenie rozgrywki i ilości graczy.

Opublikowano

ewidentnie coś nagrzebali w locie. po pierwsze nie ma zapadania się pod ziemię (nawet przy czołganiu), nie ma "dziury" przy mcomie A w parku (tej przy moście) przy strzale z RPG robi się piękny krater w ziemi.

na minus: postaci mają dziwne animacje, czasami biegają i wyglądają jak potwory z Silent Hilla bardziej niż jak żołnierze. mój ulubiony bug to jak koleś biega pochylony na bok (przypomniał mi się Michael Jackson w teledysku Smooth Criminal)

Opublikowano

A mnie rozwala jak się ktoś odradza czasami do góry nogami :), dziś niestety dalej uświadczyłem zapadania się ale na skałach jak snajper leżał to brakowało od pasa w dół ;). ale przy czołganiu rzeczywiście nie widzę problemu.

PSS. Albo mi się zdaje albo grzebali przy oświetleniu bo płytki w metrze wyglądają prze kozacko te refleksy świetlne...miód...

Opublikowano

Mnie wczoraj szlag trafiał ile razy się nie połączyłem trafiałem na mecz "1 hit = 1 kill"...

Co do oświetlenia to raczej wątpię. Pewnie w końcu to zauważyłeś. To samo jest z kałużami - pod odpowiednim kątem światło się odbija w dość realistyczny sposób.

Opublikowano

@ Kozbinio - dobre meczyki wczoraj były, dzięki za Dogtaga :D

generalnie wczoraj sżło mi jakoś milutko - 8.5 k za samą walke i kolejne 4 k za ribbony - razem ponad 12k :D

Opublikowano

hej a ja mam zasadnicze pytanie, skoro jest tu mowa o malej ilosci limitek w sklepach itp - o co chodzi z tą polską wersją? czy wszystkie limiki jakie są bedą po polsku? czy można zmienić jezyk w grze czy polski jest narzucony?

bo ja juz praktycznie bylem pewny preordera ale plskiej wersji nie chce na pewno, i juz wole dorwac gdzieś angielską po premierze bez limitki niż sie potem męczyc kilkaset godzin

Opublikowano

A słyszałeś już polską wersję?

nie musze jej słyszeć/widzieć żeby wiedzieć ze wole angielską, nawet jak by zrobili najcudowniejsze tłumaczenie świata i dostali za to nobla to j a i tak wole gry wojenne po angielsku

i nie chdozi tylko o głos ale nawet napisy , wole miec napis headshot niż "strzal w glowe"

Opublikowano

będzie pełna polska ponoć i tak btw, widziałem wczoraj filmik na pokazie battlefield 3 i była mapka z bety (tylko nie wiem czy filmik nie był z wersji pc) a mianowicie mapka działa sie nocą, i były pojazdy, widziałem pojazdy opancerzone i helikoptery.

Opublikowano

Huh fenix wielkie dzięki za info . Zamówienie w sklepie PE juz zrobione. Nie brałem pod uwage waszego sklepu bo już kilka gier kupowałem i tylko raz miałem pare dni przed premierą (Soul Calibur IV) ale zaufam i nie moge się doczekać :D

Opublikowano

wyglądają jak potwory z Silent Hilla

:D

Opublikowano

będzie pełna polska ponoć

to ze bedzie polska wersja to ja wiem, tylko że właśnie nie chce polskiej

dzownilem do ultimy i pytałem o to , gosc mowi ze nie wiedzą czy bedzie sie dało zmienić język na angielski, ze podobno nawet na wczorajszej imprezie EA tego nie wiedzą ;/

mowi ze jest spora szansa na możlowość zmiany jezyka na ps3 , a na xboxie mniesza, ale w obu wypadkach nie wiadomo napewno

Opublikowano

Kuzwa, ale sie usmialem. Te filmiki z bety sa po prostu genialne, a ten ktory wrzucil Stona zmiazdzyl system. Kuzwa, autentycznie sie poplakalem.

Opublikowano

WTF? Wygląda kusząco, nawet zaje.biście bym powiedział, ale tak naprawdę to tylko bajer. Fajnie by wyglądał, jak ktoś prowadzi kolekcję pudełkowych Battlefieldów.

Opublikowano

6 stron temu dalem linka do sklepu producenta tej obudowy ;) cena 90 euro

Edytowane przez zaq123456

Opublikowano

Te dwa filmiki za(pipi)iste :D

Ktoś tu wcześniej narzekał że w czasie reanimowania mogą nas zabić zanim wciśniemy czy chcemy wstać czy nie i zalicza nam normalnie deatha. Otóż nie, nie zalicza.

A właśnie. Zmienili ustawienia serwerów tak jak ktoś wcześniej pisał, jest 10 sekund oczekiwania na rozpoczęcie rundy i nie zapadamy się pod ziemie (to ma coś wspólnego z destrukcją podłoża).

Edytowane przez Adi_TEAM LBN