Pryxfus 820 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 Po czym upewniłeś się, że będziesz mógł odebrać swój egzemplarz osobiście bezpośrednio ze sklepu w dniu premiery ;] Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 A kapie Wam już ? mam uprzejmą prośbę - wy..laj z tego tematu skoro tak bardzo nie lubisz tej gry i wchodzisz tu tylko po to żeby wszczynać wojenki i krytykowac ludzi ktorzy czekają na ta gre Cytuj
Litwin81 1 162 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 Myślę że on chce żebyście zachowali trochę zdrowego rozsądku,przynajmniej do premiery,a nie wychwalali i spuszczali się nad czymś,co dopiero widać na filmikach.Sami gadacie żeby gry nie oceniać po filmikach,a po czym wy ją oceniacie na dzień dzisiejszy?Jeżeli miałbym być czepialski,to musiałbym wkleić te wszystkie przechwałki Dice wzgledem BF3. Cytuj
falcon87pl 123 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 A kapie Wam już ? Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 (edytowane) Myślę że on chce żebyście zachowali trochę zdrowego rozsądku,przynajmniej do premiery,a nie wychwalali i spuszczali się nad czymś,co dopiero widać na filmikach.Sami gadacie żeby gry nie oceniać po filmikach,a po czym wy ją oceniacie na dzień dzisiejszy?Jeżeli miałbym być czepialski,to musiałbym wkleić te wszystkie przechwałki Dice wzgledem BF3. To miałem na myśli pisząc swój tekst ale co z niektórymi już nie idzie pisać normalnie. Mój tekst był głupi ale nie głupszy od posta Adiego np. ... jak widac czasami można sobie pozwolić. Ale ok, już sie wypowiadać nie będę (przynajmniej do premiery) bo i tak nie ma sensu, im bliżej premiery tym bardziej Wy szlejecie na punkcie BF3. Edytowane 20 października 2011 przez LiSoQuan Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 Sami gadacie żeby gry nie oceniać po filmikach,a po czym wy ją oceniacie na dzień dzisiejszy? bo becie i filmikach niektorzy widzieli w becie tylko bugi, a inny ogromny potencjał Cytuj
walek 96 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 Kupilbym sobie taka "wybuchowa" konsole Cytuj
Litwin81 1 162 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 Sami gadacie żeby gry nie oceniać po filmikach,a po czym wy ją oceniacie na dzień dzisiejszy? bo becie i filmikach niektorzy widzieli w becie tylko bugi, a inny ogromny potencjał Też w niej widzę potencjał,dlatego czekam na premierę by zobaczyć co faktycznie zaoferuje,ale poniektórzy przeginają w drugą stronę,o ile lis zbyt często czepia się EA,to np. ty zbyt ich bronisz i jest zachowana równowaga. 1 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 nigdy nie broniłem EA , mowie tylko ze gra mi sie podoba, mam w (pipi)e wydawce Cytuj
poli_x 1 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 Kupilbym sobie taka "wybuchowa" konsole http://www.youtube.com/watch?v=_C1fnzu6edE nie musisz kupywać konsoli takiej,jest to tylko taki zestawik który można samemu sobie doczepić do xboxa czy ps3 chyba 99$ Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 (edytowane) Kupilbym sobie taka "wybuchowa" konsole http://www.youtube.com/watch?v=_C1fnzu6edE nie musisz kupywać konsoli takiej,jest to tylko taki zestawik który można samemu sobie doczepić do xboxa czy ps3 chyba 99$ 90€ bylo o tej obudowie juz chyba z 10 razy. tu mozna kupic http://www.calibur11.eu/playstation-3-vault-battlefield-3.htm. zestaw z bf 3 za 99$ jest tylko w stanach w gamestop ktory nie wysyla poza usa. Edytowane 20 października 2011 przez zaq123456 Cytuj
UberAdi 2 314 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 Ale ok, już sie wypowiadać nie będę (przynajmniej do premiery) bo i tak nie ma sensu, im bliżej premiery tym bardziej Wy szlejecie na punkcie BF3. Po co to piszesz jak i tak zaraz tu wrócisz i będziesz płakał że EA chce cię okraść. A twój tekst był jak żywcem wyrwany z ust ucznia klasy szóstej lub komentarzy z ps3site. Znalazłem na necie taki obrazek a tak się składa że akurat miałem takie same odczucia co do bety to go tu wrzuciłem. Tak czy inaczej mam nadzieje że dotrzymasz słowa. Cytuj
elentario 6 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 Rozegrałem właśnie ostatnią grę i z ulgą, połączoną z żalem odkładam pada. Trzymajcie kciuki! ( co złego to nie ja.. ) Pozdr. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 Rozegrałem właśnie ostatnią grę i z ulgą, połączoną z żalem odkładam pada. Trzymajcie kciuki! ( co złego to nie ja.. ) Pozdr. aleosohozi ? 1 Cytuj
Andrew21 856 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 Rozegrałem właśnie ostatnią grę i z ulgą, połączoną z żalem odkładam pada. Trzymajcie kciuki! ( co złego to nie ja.. ) Pozdr. aleosohozi ? Gościu zjarał się pewnie albo ma PZT. Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 http://www.youtube.com/watch?v=a8-zqkQ9AHY Pierwsze 10 minut kampanii z PS3 . Gruubo 1 Cytuj
gnom 91 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 http://www.youtube.com/watch?v=a8-zqkQ9AHY Pierwsze 10 minut kampanii z PS3 . Gruubo wersja ps3.... got jizz in my pants wyglada naprawde przyzwoicie... Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=a8-zqkQ9AHY Pierwsze 10 minut kampanii z PS3 . Gruubo ZAJE.BIŚCIE !!! az ciary przeszły po plerach Pomijajac już techniczną stronę i to że wolę tylko multi, sceny mają kopa i dają rade aż jestem zaskoczony po tym co reprezentowała bc2, wyłączając już w połowie lece do pracy z bananem na twarzy Edytowane 21 października 2011 przez Bushisan Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 A ja oglądnąłem chwilę jest hype ale wyłączyłem nie będę psuł sobie zabawy. Może rzeczywiście singiel nie będzie przymusem do Platyny 1 Cytuj
walek 96 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 (edytowane) I usuneli video Juz to obejrzalem, nic w sieci nie ginie. W ogole CoD style na maksa. Akcje konkretne. Edytowane 21 października 2011 przez walek Cytuj
elvis004 312 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 Nie do końca na temat, ale oblukajcie - zapowiada się ciekawie (małe nawiązanie do BF3 na końcu jest ) http://movies.yahoo.com/movie/1810125178/video/26907395 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 filmik z singla pozytywnie mnie zaskoczyl, fajne nowatorskie akcje , moze nawet rpzejde singla nie tylko z powodu przerwy w działaniu serverów Cytuj
PolChicken 6 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 Nowatorskich akcji to ja tam nie widzę, ale wszystko bardzo fajnie podane. Bardzo przyjemnie zmontowane. No cóż w końcu to ma być COD killer, więc dostaniemy podobnie efektowne akcje jak u konkurencji. Obie gry różnią się teraz już chyba tylko multiplayerem. I nieco poziomem technicznym DICE podjęło dobrą decyzję obierając drogę konkurencji (masa skryptów). Dla mnie singiel w bc2 był mocno średni. Więcej ciekawych akcji uświadczyłem w multi. Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 Trailer sklecony z map multi. Ale k&^a MOC! Base jumping! http://www.youtube.com/watch?v=4yPlYc2kqbE Ja pie.rdole!!! Urywa łeb. Mistrz montaż. Ja w telefonie mam już ustawiony jako dzwonek motyw przewodni z BF'a. W momencie kiedy wjeżdża napis Battlefield 3 to słyszymy ten za(pipi)isty, charakterystyczny, przesterowany bas. Cudo!!! Dla zainteresowanych mogę wrzucić na jakiegoś serwa. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi