S!N 14 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 (edytowane) Także: Najlepszy komentarz z YT: I'M THROWING MONEY AT THE SCREEN BUT NOTHING IS HAPPENING. Edytowane 24 października 2011 przez S!N Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 O mało się nie zesrałem ze śmiechu http://www.youtube.com/watch?v=ZHR3wuQHecA&feature=related Cytuj
nowmat 0 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 A co z osobami które zamówiły waszym sklepie przez allegro, im też dziś wysyłacie? Cytuj
Fenix 3 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 Tak. Wszystkie zamowienia (przesylka pocztowa i kurierska) dzisiaj wychodza. Jutro odbiory osobiste od rana. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 Cieszy mnie niezmiernie, że usunięto sejwowanie zaraz po deployu, które przycinało grę. Cytuj
oskar_PL 34 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 O mało się nie zesrałem ze śmiechu http://www.youtube.com/watch?v=ZHR3wuQHecA&feature=related Dno ... to jest smieszne ?? Cytuj
Gość szpic Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 napalacie sie na filmik powyzej a on tylko pokazuje jak slabe sa konsole i jak zle wygrala ta gra trawa dogrywajaca sie 15 metrów przed Toba. Czy dogrywajace sie tekstury plotu jak sie dojezdza do niego 1 3 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 W Ultimie już wysłane Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 W Ultimie już wysłane Tak jutro wielki dzień ^_^ Cytuj
S!N 14 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 Ręka do góry kto uważa, że kurierzy powin W Ultimie już wysłane Tak jutro wielki dzień ^_^ Jutro i pojutrze mam wolne . Muszę tylko dziewczynie znaleźć zajęcie . Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 (edytowane) Jutro i pojutrze mam wolne . Muszę tylko dziewczynie znaleźć zajęcie . problem bedzie jak sie okaże że jutro bedzie działał tylko single bo servery i online passy zadziałają dopiero w dniu europejskiej premiery :confused: Edytowane 24 października 2011 przez Yano Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 Szczegóły twojego zamówienia: Status Twojego zamówienia: wysłane w dniu 24.10.2011 EDIT Wszystkim innym też życzę zobaczyć dziś taką informację Farciarz Ja cały czas czekam. Swoją drogą, to są gdzieś gameplay-e z Caspiana na konsolach? No to sobie koleś polatał... Kurna niech takie cielaki się nie zabierają za filmiki, ja chcę widzieć ile trzeba w pojazdy wpakować by się ich pozbyć itp. Cytuj
S!N 14 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 (edytowane) Jutro i pojutrze mam wolne . Muszę tylko dziewczynie znaleźć zajęcie . problem bedzie jak sie okaże że jutro bedzie działał tylko single bo servery i online passy zadziałają dopiero w dniu europejskiej premiery :confused: To jak kolesie grają w multi na konsolach i wrzucają filmiki na YT? Zresztą nawet jeśli zawsze można klepną singla w ramach tutorialu . EDIT: Serwery Battleloga działają tylko nie wpuszczają zwykłych śmiertelników. No to sobie koleś polatał... Kurna niech takie cielaki się nie zabierają za filmiki, ja chcę widzieć ile trzeba w pojazdy wpakować by się ich pozbyć itp. Takie rzeczy to po premierze. Jedyne co wiem to czołg musi dostać 4x z frontala albo 1-2x od tylca z granatnika/czołgu. Edytowane 24 października 2011 przez S!N Cytuj
gnom 91 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 Fajnie, ze niektorzy zagraja juz jutro, ja niestety zlozylem preorder (niewazne gdzie, nie chce robic antyreklamy) po 10.10.11 i jak dzisiaj sie dowiedzialem to jak dobrze pojdzie to swoja kopie dostane w piatek, co prawda skladajac zamowienie widzialem date wydania jako 27.10 i od tego czasu liczyli wysylke... ale mialem nadzieje, ze jak wszyscy z listy ktora przedstawil Fenix (lista sklepow) wszyscy otrzymaja egzemplarze w jednym czasie i wysylka bedzie jak najszybsza, ale coz... najgorsze jest tez to, ze nie maja pojecia w jakiej postaci bedzie DLC czy w pudelku czy doslane mailem zostanie. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 To żeby nie robić reklamy u mnie powiedzieli że DLC będą wysyłać jutro w postaci maila Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 Jutro i pojutrze mam wolne . Muszę tylko dziewczynie znaleźć zajęcie . problem bedzie jak sie okaże że jutro bedzie działał tylko single bo servery i online passy zadziałają dopiero w dniu europejskiej premiery :confused: To jak kolesie grają w multi na konsolach i wrzucają filmiki na YT? Zresztą nawet jeśli zawsze można klepną singla w ramach tutorialu . EDIT: Serwery Battleloga działają tylko nie wpuszczają zwykłych śmiertelników. No to sobie koleś polatał... Kurna niech takie cielaki się nie zabierają za filmiki, ja chcę widzieć ile trzeba w pojazdy wpakować by się ich pozbyć itp. Takie rzeczy to po premierze. Jedyne co wiem to czołg musi dostać 4x z frontala albo 1-2x od tylca z granatnika/czołgu. Dobrze że jest różnica że jak walisz z przodu to 4 a jak z tyłu to 2,bo w BC2 to większej różnicy nie robiło. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 Dobrze że jest różnica że jak walisz z przodu to 4 a jak z tyłu to 2,bo w BC2 to większej różnicy nie robiło. robiło robiło, często z przodu prawie nie bylo efektu (ze 20% albo mniej) , z tyłu za to ponad połowe zycia potrafilo zabrac Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 Oczywiście...a nie ma nic wspanialszego niż zgrana akcja inżynierów i w pizdu z czołgiem 1 Cytuj
Gość szpic Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 Dobrze że jest różnica że jak walisz z przodu to 4 a jak z tyłu to 2,bo w BC2 to większej różnicy nie robiło. robiło robiło, często z przodu prawie nie bylo efektu (ze 20% albo mniej) , z tyłu za to ponad połowe zycia potrafilo zabrac Uav w silnik niszczyl czolg 1 pociskiem w bok lub w przód minimum 2 pociski Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 Ja celowałem zawsze w gąsienice z Gustava,więc i tak 3-4 pociski zawsze musiałem wywalić.Co innego UAV,gdy celowało się z góry koło pokrywy silnika,czasami wystarczał 1. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 Oceny: IGN – 9.0 Joystiq – 4.5/5 Game Informer – 9.50 GameTrailers – 9.2 FZ.Se (Swedish) – 5/5 1UP – A- GameSpy – 5/5 Everyeye.it – 9.2 Gamearena – 9.5 AusGamers – 9.8 GameReactor Sweden – 8 GameReactor Denmark – 9 GameReactor Norway – 9 Games.cz – 9 PCGames.de – 87% GameStar.de – 9 CVG – 9.2 3DJuegos – 9.3 Cytuj
poli_x 1 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 można już logować się na battleloga i tworzyć plutony? pytam bo pojawia mi się info "Your account is not allowed to login" biorę "Forgot password?" bo może głupi jestem,oczywiście bez problemu konto odzyskuję,zmieniam hasło,loguje się na Origin,mam swój profil,pokazuje w jakie gry grałem itd itd,no ale na battleloga zalogować się nie mogę... Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 a battleloga nie włączają w środę ? Cytuj
Stona 569 Opublikowano 24 października 2011 Opublikowano 24 października 2011 Mogą osoby które już aktywowały grę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi