Opublikowano 25 października 201113 l Wielkie dzięki. Co do dziecka to oczywiście racja. Żadna gra nie jest w stanie dać tyle radości co uśmiech berbecia. Muzyka w sumie nieistotna. Już sam się gubię w tych zwiastunach... Lepiej zdradź czy multi działa. Na to chyba wszyscy czekają.
Opublikowano 25 października 201113 l wie ktoś jak zainstalować te tekstury hd na ps3 bo gra wyglada tragicznie caspian border to taka pixeloza ze Hej ! instalacja trwała 5 min ale nie wiem czy to te textury ;/ Podobno na PS3 miało to być od razu instalowane. Poszukaj w opcjach i nie strasz
Opublikowano 25 października 201113 l no na moim TV wyglada to okropnie ;/ single wyglada o wiele lepiej ;/
Opublikowano 25 października 201113 l To powiedz że masz 30 letniego rubikona Żart. Koleś w USA żali się na twiterze że co chwile go wywala z gry ;( Edytowane 25 października 201113 l przez marekjw2523
Opublikowano 25 października 201113 l wie ktoś jak zainstalować te tekstury hd na ps3 bo gra wyglada tragicznie caspian border to taka pixeloza ze Hej ! instalacja trwała 5 min ale nie wiem czy to te textury ;/ Ty nie strasz ludzi. Na youtube wyglada to piekielnie dobrze, no ale to youtube... Edytowane 25 października 201113 l przez walek
Opublikowano 25 października 201113 l Coś jest nie halo przynajmniej w tych porównaniach http://www.lensoftruth.com/head2head-battlefield-3-screenshot-comparison/ Nie jestem whore graficzną ale różnicę widać i wali po oczach - najlepiej to widać na reklamie z jabłkiem i browarem , zobaczymy po odpaleniu w domu na tv.
Opublikowano 25 października 201113 l małe mapy wygladaja OK ale na caspian border to pixeloza straszy bardzoooo nic nie widać a zasieki i krzaki to 2x pixele na krzyż
Opublikowano 25 października 201113 l To ja już się pogubiłem... Raz właścicieli X straszą kiepskimi teksturami, a teraz wychodzi że to my jesteśmy wyruchani . Albo nikt nie wie jak zainstalować tekstur na ps3 ?
Opublikowano 25 października 201113 l no kurde moja pierwsza mapka to właśnie caspian border a tu masakra przestraszyłem się ze nie mam tych textur chyba to ma tak wygladać za to single wyglada o niebo lepiej ;/
Opublikowano 25 października 201113 l http://www.youtube.com/watch?v=J5p4Bg1fk4Y&feature=player_embedded Gdzie tam jakaś pikseloza jest? Edytowane 25 października 201113 l przez S!N
Opublikowano 25 października 201113 l Czyli powtórka z BC2 . Ale przecież mieliśmy fajne filmiki z ps3 i to w dobrej jakości i wyglądało to super ? Może w ustawieniach konsoli ustaw na full RGB Edytowane 25 października 201113 l przez marekjw2523
Opublikowano 25 października 201113 l A to dzi.wki z tych DICE. Gdzie niby jest lepszy port na PS3? Golym okiem widac biede w teksturach... .
Opublikowano 25 października 201113 l przecież już były pomysły by dopinać dodatkową kość pamięci więc mnie już nic nie dziwi
Opublikowano 25 października 201113 l No chłopaki oderwijcie się od gry i pochwalcie się wrażeniami. Czekamy
Opublikowano 25 października 201113 l Coś jest nie halo przynajmniej w tych porównaniach http://www.lensoftruth.com/head2head-battlefield-3-screenshot-comparison/ Nie jestem whore graficzną ale różnicę widać i wali po oczach - najlepiej to widać na reklamie z jabłkiem i browarem , zobaczymy po odpaleniu w domu na tv. (pipi), bez jaj! Serio, coś mi tu śmierdzi.
Opublikowano 25 października 201113 l I jak to możliwe że instalka na X to 2 gb + 1,5 gb tekstur a u nas tylko 2 GB
Opublikowano 25 października 201113 l Jak oglądniecie całe porównanie to naprawdę widoczna różnica jest tylko w tym metrze. Później jakiekolwiek porównanie wychodzi niemal identycznie. Bardzo możliwe, że ktoś walną gafę i na PS3 brakło lepszych tekstur na początku gry. Jak porównacie zoom betonu to ciężko powiedzieć czy to inna kolorystyka czy jakość tekstury. Inna sprawa, że większość screenów na PS3 jest złapana w połowie klatki i elementy nachodzą na siebie... Jeśli tu ktoś widzi różnicę w jakości tekstur to gratuluje: http://www.lensoftruth.com/wp-content/gallery/h2hssc_battlefield_3/h2h_lens_zoom_03.jpg Edytowane 25 października 201113 l przez S!N
Opublikowano 25 października 201113 l Tu mamy pokazane jakie rozwinięte jest AI w tej grze... kolega wrócił się aby otworzyć nam drzwi
Opublikowano 25 października 201113 l Coś jest nie halo przynajmniej w tych porównaniach :confused: http://www.lensoftru...hot-comparison/ Nie jestem whore graficzną ale różnicę widać i wali po oczach - najlepiej to widać na reklamie z jabłkiem i browarem , zobaczymy po odpaleniu w domu na tv. o kurde na tych screenach gra wyglada lepiej na x360 a bylem przekonany ze ps3 bedzie wiodaca platforma, dziwne to.
Opublikowano 25 października 201113 l No co, jeden się zorientował że gracz nie ma włączony "noclip".
Opublikowano 25 października 201113 l kurier DPD przed chwilą mi doręczył - ULTIMA dała radę !!! na pudełku napis POLSKI DUBBING - nie wiedziałem - myślałem, że tylko napisy polskie - i z ciekawostek HDD 1295MB minimum, a nie 2GB jak wszyscy piszą, pogram niestety dopiero po pracy, po 19... Edytowane 25 października 201113 l przez paulb