zizikus 0 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 dostalem 3 dodatkowe kody, wprowadzam je niby przyjmuje ale jak ma byc instalka to wyskakuje blad, mial ktos tak? Cytuj
BasteKSG 42 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Yano to oczywiste, ze ruchy ust sa dopasowane do oryginalu, ale w innych grach wyglada to znacznie lepiej. Tutaj czasem gosc rusza ustami przez 2-3 sekundy, a gadki nie ma i odwrotnie - niestety. Mimo to uwzam, ze dubbing PL jest na naprawde bardzo dobrym poziomie. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Jakie mieliście kody w pudełku ? Edycja Limitowana za 195 zi w sklepie extrima Odświeżam pytanie ja miałem na nieśmiertleniki, na spect act i na coś jeszcze (wyleciało mi z głowy teraz) 4 kod w pudełku na onlinepass Cytuj
elvis004 297 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Możecie grać w singla http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/news/view/2832654773904522925/ Szlak mnie trafia jak siedzę w robocie, a pogram dopiero po 21, no kuwa smutek Cytuj
Aki PL 3 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 (edytowane) Ludzie Wy naprawde macie czas na singla? Skonczylem 2 misje, wskoczylem do multi i jakos nie moglo mnie juz wypuscic Mam jeszcze pytanko ile tych kodow mieliscie w pudelku? ja mialem jeden w Limited Edition. Na online pass. Ale po wpisaniu go dostalem info zebym wypatrywal dodatku pozniej. a te niesmiertelniki to ktore to? Mass Effect 3? Edytowane 26 października 2011 przez Aki PL Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 (edytowane) aha, a jak tam wsparcie dla klanów ?? Jest coś takiego bo ja nic nie widziałem ? Tylko nie piszcie że z patchem będzie bo naobiecywali, to miał być duży atut gry i co... nawet nie ma klantagów. Reklamowali coś czego nie ma ?? Adi jak tam bo TY na pewno obleciałeś wszystkie opcje aby coś takiego znaleźć , ?? Edytowane 26 października 2011 przez LiSoQuan Cytuj
Maggort 21 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Polski dubbing daje radę , chwile pograłem i nie jest źle . Zobaczymy jak będzie dalej bo na razie nie mogę oderwać się od multi . Cytuj
falcon87pl 123 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 (edytowane) Właśnie, skonczył juz ktoś? Ile wychodzi godzin na kampanie? Ja skończyłem Wczoraj jedno dłuższe posiedzenie 4-5 godzin i dzisiaj rano jeszcze ze 2. Grałem na Normalu, a i tak często zaliczałem glebę. Nie ma biegania "na Rambo" tylko trzeba się chować, bo jak 2-3 osoby jednocześnie strzelają do nas, to jest koniec. Graficznie bardzo dobrze, na otwartych przestrzeniach trochę gorzej. Oświetlenie rewelacja. Animacje rewelacja. Z takich szczegółów, to chyba najlepsza animacja wspinania się po drabinie jaka kiedykolwiek powstała Żołnierz nie zasuwa jak małpa. EDIT: Jeżeli ktoś jest zainteresowany takimi nakładkami na analogi zwiększającymi precyzję ( http://bulk.destruct...pic/01-620x.jpg ), to pisać na PW, bo zamówiłem z eBaya UK dwa zestawy, a kumpel się rozmyślił. Cena 60zł + wysyłka. Edytowane 26 października 2011 przez falcon87pl Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 szukam limitki Bf3 po polsku. Da radę to kupić?? moze ktos z was zamówił w 2 miejscach i juz nie potrzebuje? Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Ultimate Battlefield 3 Simulator Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 (edytowane) W piątek Battlefield 3 ląduje na PlayStation Store http://blog.eu.plays...h-october-2011/ EA szaleje Q-Jot - online passy w grach od EA z PSS działają na wszystkich kontach. Edytowane 26 października 2011 przez SzczurekPB 2 Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Wiadomość roku. Już wychodziłem do sklepu po swoja kopię za 200 zł. Pytanie tylko, czy czegoś nie odwalą z Online Pass, bo podobno w retailu działa tylko na jednym koncie a nie na konsoli. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Oby online pass działał tylko na jednym koncie :] Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 A ja nie żałuję zakupu Ale fajnie jakby działało na jednym koncie hahah Cytuj
Gość szpic Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 184 vs 50 zl + 15 karkaland. Czuje sie wydymany przez EA. Pisze o refund... Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 To się wtedy kupi OP dla swojego konta za 36zł i i tak ponad 100zł do przodu i szybsze wczytywanie niż z płyty Cytuj
humanno 201 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 (edytowane) To nie żart !? a ja zwlekałem z zakupem z myślą o używce za ok 140 bo mi tu chlopaki apatyt robicie a tu taki news! Ile to zajmie miejsca na dysku? Bedzie trzeba posprzątać moją 80tke. Niby troche oszustwo ale pass i kupie juz solo. Oby nie odwalili jakiegoś numeru z tym dzieleniem konta. ps. chyba i tak musi im sie to oplacać, wydaje mi sei ze to moze taki sposób na używki z której mają 0 zł, a tutaj zawsze coś. Edytowane 26 października 2011 przez humanno Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 O matko! :o BF3 jednak na PSN. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 moze taki sposób na używki z której mają 0 zł, a tutaj zawsze coś. wcale nie, używka to 200zł od osoby ktora kupila jako pierwsza i 0zł od osoby ktora kupila jako druga. tutaj mają 200zł od 5 osobób grających, czyli ich zysk jest dokladnie taki sam jak by ktoś kupil gre a potem używka 5 razy zostala sprzedana/kupiona wiec już bardziej im sie "oplaca" używka bo tylko jedna osoba gra na raz, tutaj za cene jednej gry (+ewentualnie OP) aż 5 osób zajmuje im miejsce na serverach składki to ruchanie wydawcy w dupe 5 razy bardziej niż kupienie używki aha, a jak tam wsparcie dla klanów ?? Jest coś takiego bo ja nic nie widziałem ? Tylko nie piszcie że z patchem będzie bo naobiecywali, to miał być duży atut gry i co... nawet nie ma klantagów. Reklamowali coś czego nie ma ?? na battlelogu można zakładac "klany" , nie wiem jak jest z liczeniem statsów czy innych rzeczy ale tam mozna robic plutony i łaczyc sie w grupy , tak samo na battlelogu masz miejsce do wpisania klan tagu ktory potem pojawia sie w grze (już w becie to działało) Cytuj
humanno 201 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 moze taki sposób na używki z której mają 0 zł, a tutaj zawsze coś. wcale nie, używka to 200zł od osoby ktora kupila jako pierwsza i 0zł od osoby ktora kupila jako druga. tutaj mają 200zł od 5 osobób grających, czyli ich zysk jest dokladnie taki sam jak by ktoś kupil gre a potem używka 5 razy zostala sprzedana/kupiona wiec już bardziej im sie "oplaca" używka bo tylko jedna osoba gra na raz, tutaj za cene jednej gry (+ewentualnie OP) aż 5 osób zajmuje im miejsce na serverach składki to ruchanie wydawcy w dupe 5 razy bardziej niż kupienie używki no w sumie to true. ale z używkami walczą a tutaj sami chętnie wrzucają gre na pss, bede spał ze spokojny sumieniem Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Musicie jednak wziac cos pod uwage. Liczycie, ze z kazdej gry kupionej na PSN jest 5 grajacych osob. Tak nie jest Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 aha, a jak tam wsparcie dla klanów ?? Jest coś takiego bo ja nic nie widziałem ? Tylko nie piszcie że z patchem będzie bo naobiecywali, to miał być duży atut gry i co... nawet nie ma klantagów. Reklamowali coś czego nie ma ?? na battlelogu można zakładac "klany" , nie wiem jak jest z liczeniem statsów czy innych rzeczy ale tam mozna robic plutony i łaczyc sie w grupy , tak samo na battlelogu masz miejsce do wpisania klan tagu ktory potem pojawia sie w grze (już w becie to działało) No to trzeba obadać ale i tak głupie rozwiązanie aby wszystkim operować przez stronę. Cytuj
humanno 201 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Musicie jednak wziac cos pod uwage. Liczycie, ze z kazdej gry kupionej na PSN jest 5 grajacych osob. Tak nie jest to tez true ale w niektórych krajach pewnie większosc Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 Musicie jednak wziac cos pod uwage. Liczycie, ze z kazdej gry kupionej na PSN jest 5 grajacych osob. Tak nie jest oczywiscie ze nie z kazdej, ale mowie o tym jak składki mają sie do używek, a nie jak ogolne kupowanie na psn ma sie do używek w kazdym razie używki bardziej ruchają wydawce dopiero w moemencie kiedy dana kopia gry trafi do 6 (lub wyżej) właściciela , nie wiem jak to z nimi jest, czy gierka ma zwykle 2-3 włascicieli czy moze 20, bo osobiscie mało siedze w używkach Cytuj
mersi 804 Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 osobiście czuje sie wyruchany gdybym wiedział że BF3 będzie na PSS to bym nie zamawiał preordera, a tak to powędruje na allegro i kupie jeszcze raz ze składki, poza tym lepiej odpalać z dysku bo nie zajeżdżę BD jak z BC2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi