BoroBoro 161 Opublikowano 26 grudnia 2011 Opublikowano 26 grudnia 2011 (edytowane) okej to ja mam mały problemik,specjalnie zadzwoniłem do babki w usa kupiła 2x dr pepper zrobiłem konto na stronie wklepałem 2 kody dostałem 2 kody na nieśmiertelniki do wklepania na ps3 i dupa nie działają,jest napisane że kody wygasły a to nie prawda promocja jest do lutego 2012.Jak ktoś pomoże to dostanie jeden kod za fatyge ;] Edytowane 26 grudnia 2011 przez BoroBoro Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 grudnia 2011 Opublikowano 26 grudnia 2011 okej to ja mam mały problemik,specjalnie zadzwoniłem do babki w usa kupiła 2x dr pepper zrobiłem konto na stronie wklepałem 2 kody dostałem 2 kody na nieśmiertelniki do wklepania na ps3 i dupa nie działają,jest napisane że kody wygasły a to nie prawda promocja jest do lutego 2012.Jak ktoś pomoże to dostanie jeden kod za fatyge ;] A to przypadkiem nie działa tylko z kontem usa, a ty pewnie założyłeś na europejskim Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 26 grudnia 2011 Opublikowano 26 grudnia 2011 no moze masz racje jak ktoś ma psn na usa to moge dać jeden kod przekonamy się Cytuj
elvis004 293 Opublikowano 27 grudnia 2011 Opublikowano 27 grudnia 2011 Te kody działają tylko z kontem US, kody na nieśmiertelniki z act of valor też działają tylko na koncie US. Cytuj
sushilabel 27 Opublikowano 27 grudnia 2011 Opublikowano 27 grudnia 2011 akurat te z act of valor u mnie są na liście mimo iż mam konto pl Cytuj
elvis004 293 Opublikowano 27 grudnia 2011 Opublikowano 27 grudnia 2011 akurat te z act of valor u mnie są na liście mimo iż mam konto pl U mnie nie zatrybiły, mam je zainstalowane na HDD, ale ich w koncie PL nie widzi. Cytuj
Gość Darude Opublikowano 29 grudnia 2011 Opublikowano 29 grudnia 2011 (edytowane) Jak to jest z tymi trofeami z dodatku ,niby trzeba, po 10 killi z kazdej broni.Niby powbijałem, ale tro nie wpadło :confused:.Nie jestem jakimś tro hunterem ,ale to są kolejne kpiny ,bo znowu coś nie trybi. Miałem tez dziś dobrą akację .Wysiadam z Amtrac'a (stanowisko "pasażera") i nagle komunikat "zabójstwo w drużynie" .Mega. Edytowane 29 grudnia 2011 przez Darude Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 29 grudnia 2011 Opublikowano 29 grudnia 2011 Ja też niby wbiłem, a trophy nie wpadło. Cytuj
dydel 16 Opublikowano 29 grudnia 2011 Opublikowano 29 grudnia 2011 Jak nie wpada, to musicie podczas JEDNEGO MECZU zabić 10 osób Famasem, wtedy powinno wpaść ( to trofeum ma takiego glitcha ) Cytuj
Gość Darude Opublikowano 29 grudnia 2011 Opublikowano 29 grudnia 2011 (edytowane) Ja na pewno ubiłem ponad więcej niż 10 killi Famasem w rundzie ,bo ta broń jest ponad wszystko .Nabiłem praktycznie tyle samo killi co f-2000, z tym, że zajęło mi to o połowę mniej czasu .Postaram sie innymi pozaliczać wiecej być może cos źle zliczyło (Ta ). Edytowane 29 grudnia 2011 przez Darude Cytuj
walek 96 Opublikowano 30 grudnia 2011 Opublikowano 30 grudnia 2011 (edytowane) Powstala nawet strona odsnosnie lag'a. http://www.doesbf3st...veinputlag.com/ Czytalem info na temat VOIP (pozniej wstawie linka), i nie dziala poprawnie dlatego, ze caly RAM obsluguje gre. Zapomnieli o zaoszczedzeniu pamieci na komunikacje glosowa. Brawa dla amatorow z Dice. :rofl2: Edytowane 30 grudnia 2011 przez walek Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 31 grudnia 2011 Opublikowano 31 grudnia 2011 Nie wiem co się dzieje ale dziś mam problemy z zabijaniem z M320,kolo dostał pod nogi i ma 49% HP.drugi dostał 2 strzały w ścianę koło której stał i jeszcze uciekł Za to trafił mi się rodzynek,kolo kampił fogiem nad lotniskowcem na Chark,w końcu go zestrzeliłem z Centuriona i poleciałem nad jego respa i tłukłem każdego kto chciał odlecieć samolotem,kolo mi przysłał że jestem noobem bo kampię na jego respie i ze on mnie w powietrzu rozwalał,co za hipokryzja,je.bane dzieci z usa. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 30 stycznia 2012 Opublikowano 30 stycznia 2012 Szukam kogos do co-opa, trofea I hard. Gram codziennie o kazdej porze do 13 lutego, bo wtedy mi sie wakacje koncza. OwiecPL Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 31 stycznia 2012 Opublikowano 31 stycznia 2012 (edytowane) Powstala nawet strona odsnosnie lag'a. http://www.doesbf3st...veinputlag.com/ Czytalem info na temat VOIP (pozniej wstawie linka), i nie dziala poprawnie dlatego, ze caly RAM obsluguje gre. Zapomnieli o zaoszczedzeniu pamieci na komunikacje glosowa. Brawa dla amatorow z Dice. :rofl2: Ok tylko tydzień temu było oficjalne info że problem jest rozwiązany i będzie poprawiony w najbliższym patchu który pojawi się niedługo. Tu masz jeszcze potwierdzenie ale z innego źródła bo tamtego nie mogę znaleźć DICE has confirmed will make their way into the new patch, which should be released in early February. The list of confirmed additions: Commo Rose 2.0: a complete overhaul of the “Q”-button communications interface, with new commands, voice overs, and more. Weapon specific accessory tweaks: accessories such as silencers, foregrips etc. will now be tweaked on a per weapon basis and not globally. All accessories are expected to be tweaked in this patch. For more, see a full list of accessory tweaks. A fix for MAV riding will be applied Random “Bad Luck” deaths will be fixed across all platforms. PlayStation 3 users will see a VOIP fix Drivers will now get 50 points for “vehicle assist kills”. Pilot assist points will be increased as well. Sniper rifles will get increased accuracy after aiming-down with Red Dot or Holo sights. And a few unconfirmed patch notes, but issues/features that DICE are looking into: The USAS-12 with Frag rounds will be balanced (unconfirmed: DICE has said they are looking into it). The resupply speed on the M320 grenade launcher might get increased, according to DICE. Horn sounds will be added to Humvees and other transport vehicles. Fall damage is being looked into as well Edytowane 31 stycznia 2012 przez marekjw2523 Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 31 stycznia 2012 Opublikowano 31 stycznia 2012 eno, gdzie wszystkie posty ze stycznia? filmiki wklejone, rozmowy który pistol najlepszy itd? Cytuj
Poscok 10 Opublikowano 31 stycznia 2012 Opublikowano 31 stycznia 2012 eno, gdzie wszystkie posty ze stycznia? filmiki wklejone, rozmowy który pistol najlepszy itd? http://www.psxextreme.info/topic/97763-battlefield-3-bronie-i-statystyki/ to? Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 31 stycznia 2012 Opublikowano 31 stycznia 2012 eno, gdzie wszystkie posty ze stycznia? filmiki wklejone, rozmowy który pistol najlepszy itd? http://www.psxextrem...e-i-statystyki/ to? nie nie, ktoś wykasował wszystkie posty ze stycznia - zobacz nie sądzisz, że od nowego roku napisaliśmy więcej niż 3 posty dziś szukałem kilku filmików tu wklejonych a tu widzę taki zonk. bleee Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 31 stycznia 2012 Opublikowano 31 stycznia 2012 o (pipi)a ale jestem zj.eb jestem przepraszam oczywiście: choroba człowiekowi nie służy, musze wracać do pracy bo coś przytłumiony jestem. bosz Cytuj
walek 96 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 Dzieki konserwacji PSN, udalo mi sie w koncu przejsc singla. Dwa momenty sa mocne w kampani- glownie chodzi o dialogi/monologi. Pierwszy to w misji Kafarow, kiedy musisz podjac trudna decyzje (w sumie nie masz wyjscia) po rozmowe z ruskim agentem, i koncowy monolog. Szkoda, ze takich motywow nie bylo wiecej. Ale to znacznie lepsze, niz COD'owa mlocka, gdzie w hurtowych ilosciach pozbywamy sie wroga, w infantylnym scenariuszu rodem z gwiezdnych wojen. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 To fakt,ostatnia scena mocna,. Cytuj
mierniczek 0 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 Panowie mam pytanie. Juz naprawde bardzo dawno nie gralem w BF3. Mozna nawet powiedziec, ze jesli chodzi o te gre to siedzialem pod jakims kamieniem od 100 lat Wczoraj przyszedl do mnie znajomy, a poniewaz on wogole nie widzial tej gry w akcji to poprosil mnie bym mu pokazal jak to wyglada. Prosil takze by byla jakas duza mapa z samolotami, czolgami - no zeby bylo cos takiego zeby mozna bylo poczuc "wielkosc" gry. Odpalilem wiec odpowiednia mape i chcialem sie przed znajomym pochwalic jaki to ze mnie uber niszczyciel helikopterow. Stinger w lape i dawaj celowac w latajki. Wystrzelilem 5 czy 6 rakiet w ten sam smiglowiec i nic ... WTF?? Gosc wykrecil w powietrzu baczka, wycelowal we mnie i na tym sie skonczyl moj zywot. Wzialem zatem javeina z mysla ze pokaze przynajmniej znajomemu jak sie rozwala z daleka czolgi. 3 pociski poszly w jakis czolg. Czolg obrocil lufe i gryzlem ziemie - na kill camerze mialem wyswietlone ze czolg ma nadal 100% HP - WTF?? Potem dostalem z armaty jakim jest usas - no ale to mnie nie zaskoczylo i poszlismy z kolega sie napic - bo juz nie mialem ochoty grac Kolega stwierdzil ze gra jest "super zbalansowana" jesli chodzi o lotnictwo i jak powiedzial - odechcialo mi sie kupowac te gre. Nie sledzielem za bardzo informacji o nadchodzacym patchu, ale czy jest tam jakas informacja o znerfieniu lotnictwa, albo przynajmniej zboostowaniu czegos czym mozna stracic latajki? Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 Ja grałeś na normalu to nic dziwnego ze heli nei zestrzeliłeś,skoro tam maszyny się"uleczają" Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 niestety kolega ma rację, jak jeszcze dłużej DICE będzie słuchać dzieci-neo z całego świata, to dobry pilot nie będzie potrzebował ekipy naziemnej aby wygrać rundę. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 prawda taka: jesli w heli siedzi 2 graczy, ktorzy kumaja czacze to stojac samemu mozesz stingerem do usranej smierci strzelac co do czolgu to akurat javelin latwo zmylic ( wystarczy ruszyc sie z miejsca na tym 2 biegu i masz ponad 50% szans ze javelin poleci w ziemie) Cytuj
humanno 201 Opublikowano 25 marca 2012 Opublikowano 25 marca 2012 (edytowane) Rozwiejcie moje wątpliwości - ne liście poprawek w zapowiadanym giga-patchu jest takie coś: "PlayStation 3 players may now turn off anti-alias in the options menu to reduce input lag." co oznacza ten input lag? To chyba nie ten "ciężar" broni przy celowniu? Bo jakby to sie dało wyłaczyć to moze w końcu bym pograł... ale na logike to mi wychodzi ze to lag przy wejściu..? Edytowane 25 marca 2012 przez humanno Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi