Opublikowano 25 marca 201213 l To by sie nazywalo 'enter lag', ale jakos nie moge sobie wyobrazic co on by mial robic. Input lag - wciskasz guzik i efekt nie nastepuje od razu w tej samej chwili, tylko z opoznieniem.
Opublikowano 25 marca 201213 l to moze to chodzi o ten lag w sterowaniu, zwany także "cięzarem" ja nie moge przez to grać w BF3, ratio mam 1:5 : / wróciłem na chwile do BC2 = 5:1
Opublikowano 26 marca 201213 l Tjaaaa zamiast naprawić to dają nam wybór - albo grafa kupiasta bez anti aliasingu albo input lag... pffff
Opublikowano 27 marca 201213 l To niekoniecznie jest wina tylko i wyłącznie gry. Ktoś tam z DICE napisał, że jest to wina niektórych modeli telewizorów. Gunn z NextGenTactics (kanał na YT), też to potwierdza. Na jednym TV mu śmiga, a na drugim ma takiego input laga, że nie da się grać. Coś jest na rzeczy, grał ktoś w Guita Hero? Jest opcja kalibracji z powodu laga występujących na niektórych telewizorach.
Opublikowano 27 marca 201213 l To niekoniecznie jest wina tylko i wyłącznie gry. Ktoś tam z DICE napisał, że jest to wina niektórych modeli telewizorów. Gunn z NextGenTactics (kanał na YT), też to potwierdza. Na jednym TV mu śmiga, a na drugim ma takiego input laga, że nie da się grać. Coś jest na rzeczy, grał ktoś w Guita Hero? Jest opcja kalibracji z powodu laga występujących na niektórych telewizorach. NA PC pod milion konfiguracji da radę a na konsolach pod kilkanaście marek tv już problem? Moze się mylę bo się nie znam ale dotychczasowe doswiadczenia, nie tylko z dice, pozwalają mi na snucie jakichkolwiek teorii spiskowych... Kiedyś, za czasów amigi, potem PSX czy nawet PS2, z gry na grę dało się bez problemu odczuć progres i to nie tylko w grafie ale i mechanice. Teraz nie jest to już takie oczywiste. Już nie chce mi się tutaj flagowych serii przywoływać ale z naszego kręgu FPS jaskrawo jako przykłady świecą i KZ i BF i COD...! Jak żyć...?!?!?! Edytowane 27 marca 201213 l przez Łebi
Opublikowano 27 marca 201213 l Problem zapewne leży gdzieś po środku. Ja z tych problemów wyciągnąłem pewien wniosek, a w sumie to równanie: Konsole o zamkniętej architekturze + telewizory o zamkniętej architekturze (firmy prześcigające się dodawanie nikomu nie potrzebnych pierdół, byle miało) + zaawansowane graficznie gry = PROBLEM!
Opublikowano 28 marca 201213 l Input lag z winy tv? ee..... Ja właśnie odpaliłem gre po spaczowaniu, szybko AA na off i... gów*o, nie zauważyłem żadnej zmiany w sterowaniu / lag. Cóż, moze w takim razie wróce do serii przy okazji BF4.
Opublikowano 29 marca 201213 l Panowie wyciekły jakieś screeny, które mogą sugerować, że w grze pojawi się operacja Market Garden. Kto nie wie, to jedna z największych porażek aliantów podczas IIWŚ. Jeden z użytkowników opublikował je na swoim Battlelogu, jednak zniknęły tak szybko, jak się pojawiły. Screenshoty, jednak udało się zachować dzięki magicznej opcji "Zapisz" :-D... Czyżby szykował się dodatek na miarę BFBC2: Vietnam? Edytowane 29 marca 201213 l przez Gość
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Potrzebuje porady. Otoz ,chce kupic Battlefield'a 3 i nie wiem ,czy nabyc go juz teraz ,czy poczekac ,zanim wyjdzie jakas rozszerzona wersja. Kiedy takowa moze sie pojawic i co moglaby zawierac ?
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Ja tam we wrozeniu z fusow jestem cienki, ale powiem tak: Jesli zalezy Ci glownie na singlu, to czekaj az wyjdzie w platynie czy na promocje- jest duzo gier oferujacych dobrego (lepszego) singla. jesli cisniesz w multi, to kazdy dzien bez BF3 to dzien stracony, a kazda godzina spedzona przy innej grze to godzina zmarnowana Howgh! Edytowane 4 czerwca 201212 l przez tommi___t
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Zalezy mi i na singlu i na multi W takim razie juz dokonalem wyboru ,dzieki za pomoc
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Dodatek z II wojny biorę w ciemno,szczególnie ze tam Polscy Lotnicy byli
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Szkoda tylko, że nie dostaniemy takiego pewnie Już rzygam tymi współczesnymi konfliktami.
Opublikowano 29 czerwca 201212 l Łojezu patrzta jaka gratka dla każdego fana BF3! Grzech nie kupić http://cudownaplaneta.pl/pl/koszulka-battlefield-3-gun-xl.html
Opublikowano 29 czerwca 201212 l Ta jest lepsza,moja pani mi kupiła http://cooltshirt.pl/?56,pl_koszulka-bawelniana-battlefield-soldier-czarna
Opublikowano 23 lipca 201212 l kurde obydwie są dziadowe - koszulki z wielkimi nadrukami kojarzą mi sie z bazarem i koszulkami dla gimbusów. Można było zrobić zdecydowanie lepsze koszuliny z motywami bfa, nie takie taniości ;/
Opublikowano 27 listopada 201212 l Się tak zastanawiam... Warto brać jeszcze BF3? Nie ma jakichś info o edycjach specjalnych na święta (ze wszystkimi dodatkami)? I jak jest z online passem? Bo nie wiem czy czekać czy kupować, a nie chciałbym się wkopać z jakimś syfem z Alledrogo...
Opublikowano 27 listopada 201212 l Się tak zastanawiam... Warto brać jeszcze BF3? Nie ma jakichś info o edycjach specjalnych na święta (ze wszystkimi dodatkami)? I jak jest z online passem? Bo nie wiem czy czekać czy kupować, a nie chciałbym się wkopać z jakimś syfem z Alledrogo... Przeciez jest juz edycja Bf3:premium(wszystko tam masz gre i dodatki ). Online pass wymagany do grania http://www.amazon.co.uk/Battlefield-3-Premium-Edition-PS3/dp/B0090X28GW/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1354026308&sr=8-3 Ale ja na twoim miejscu kupil bym uzywke bf3+online pass+CQC. Edytowane 27 listopada 201212 l przez zaq123456
Opublikowano 27 listopada 201212 l Jej, faktycznie, nie zauważyłem, trochę wypadłem z obiegu Dzięki za info, trzeba napisać do Mikołaja :>
Opublikowano 6 grudnia 201212 l Emm... się tak zastanawiam, a nie mogę znaleźć info - czy w wersji Premium dodatki, które wyszły są już na płycie? Tak można wywnioskować z opisu, ale wolę się upewnić... Przy necie z Play każdy MB się liczy
Opublikowano 6 grudnia 201212 l Battlefield 3 Premium wychodził we wrześniu, więc można przypuszczać, że gra będzie miała na płycie dodatki które do tej pory miały premierę: Back 2 Karkhand, Close Quarters i może Armored Kill (który wychodził we wrześniu właśnie).