Owiec 281 Opublikowano 25 marca 2012 Opublikowano 25 marca 2012 To by sie nazywalo 'enter lag', ale jakos nie moge sobie wyobrazic co on by mial robic. Input lag - wciskasz guzik i efekt nie nastepuje od razu w tej samej chwili, tylko z opoznieniem. Cytuj
humanno 201 Opublikowano 25 marca 2012 Opublikowano 25 marca 2012 to moze to chodzi o ten lag w sterowaniu, zwany także "cięzarem" ja nie moge przez to grać w BF3, ratio mam 1:5 : / wróciłem na chwile do BC2 = 5:1 Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 26 marca 2012 Opublikowano 26 marca 2012 Tjaaaa zamiast naprawić to dają nam wybór - albo grafa kupiasta bez anti aliasingu albo input lag... pffff Cytuj
Gość Opublikowano 27 marca 2012 Opublikowano 27 marca 2012 To niekoniecznie jest wina tylko i wyłącznie gry. Ktoś tam z DICE napisał, że jest to wina niektórych modeli telewizorów. Gunn z NextGenTactics (kanał na YT), też to potwierdza. Na jednym TV mu śmiga, a na drugim ma takiego input laga, że nie da się grać. Coś jest na rzeczy, grał ktoś w Guita Hero? Jest opcja kalibracji z powodu laga występujących na niektórych telewizorach. Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 27 marca 2012 Opublikowano 27 marca 2012 (edytowane) To niekoniecznie jest wina tylko i wyłącznie gry. Ktoś tam z DICE napisał, że jest to wina niektórych modeli telewizorów. Gunn z NextGenTactics (kanał na YT), też to potwierdza. Na jednym TV mu śmiga, a na drugim ma takiego input laga, że nie da się grać. Coś jest na rzeczy, grał ktoś w Guita Hero? Jest opcja kalibracji z powodu laga występujących na niektórych telewizorach. NA PC pod milion konfiguracji da radę a na konsolach pod kilkanaście marek tv już problem? Moze się mylę bo się nie znam ale dotychczasowe doswiadczenia, nie tylko z dice, pozwalają mi na snucie jakichkolwiek teorii spiskowych... Kiedyś, za czasów amigi, potem PSX czy nawet PS2, z gry na grę dało się bez problemu odczuć progres i to nie tylko w grafie ale i mechanice. Teraz nie jest to już takie oczywiste. Już nie chce mi się tutaj flagowych serii przywoływać ale z naszego kręgu FPS jaskrawo jako przykłady świecą i KZ i BF i COD...! Jak żyć...?!?!?! Edytowane 27 marca 2012 przez Łebi Cytuj
Gość Opublikowano 27 marca 2012 Opublikowano 27 marca 2012 Problem zapewne leży gdzieś po środku. Ja z tych problemów wyciągnąłem pewien wniosek, a w sumie to równanie: Konsole o zamkniętej architekturze + telewizory o zamkniętej architekturze (firmy prześcigające się dodawanie nikomu nie potrzebnych pierdół, byle miało) + zaawansowane graficznie gry = PROBLEM! Cytuj
humanno 201 Opublikowano 28 marca 2012 Opublikowano 28 marca 2012 Input lag z winy tv? ee..... Ja właśnie odpaliłem gre po spaczowaniu, szybko AA na off i... gów*o, nie zauważyłem żadnej zmiany w sterowaniu / lag. Cóż, moze w takim razie wróce do serii przy okazji BF4. Cytuj
Gość Opublikowano 29 marca 2012 Opublikowano 29 marca 2012 (edytowane) Panowie wyciekły jakieś screeny, które mogą sugerować, że w grze pojawi się operacja Market Garden. Kto nie wie, to jedna z największych porażek aliantów podczas IIWŚ. Jeden z użytkowników opublikował je na swoim Battlelogu, jednak zniknęły tak szybko, jak się pojawiły. Screenshoty, jednak udało się zachować dzięki magicznej opcji "Zapisz" :-D... Czyżby szykował się dodatek na miarę BFBC2: Vietnam? Edytowane 29 marca 2012 przez Gość Cytuj
Gość szpic Opublikowano 29 marca 2012 Opublikowano 29 marca 2012 mam nadzieje. Mogliby dac jako dlc nawet wszystkie mapy z bf1942 Cytuj
p4bl0s3k 1 Opublikowano 29 marca 2012 Opublikowano 29 marca 2012 Powrót do II WŚ na skalę BF1942 na Frostbite 2.0 - moje marzenie Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Potrzebuje porady. Otoz ,chce kupic Battlefield'a 3 i nie wiem ,czy nabyc go juz teraz ,czy poczekac ,zanim wyjdzie jakas rozszerzona wersja. Kiedy takowa moze sie pojawic i co moglaby zawierac ? Cytuj
tommi 345 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 (edytowane) Ja tam we wrozeniu z fusow jestem cienki, ale powiem tak: Jesli zalezy Ci glownie na singlu, to czekaj az wyjdzie w platynie czy na promocje- jest duzo gier oferujacych dobrego (lepszego) singla. jesli cisniesz w multi, to kazdy dzien bez BF3 to dzien stracony, a kazda godzina spedzona przy innej grze to godzina zmarnowana Howgh! Edytowane 4 czerwca 2012 przez tommi___t 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Zalezy mi i na singlu i na multi W takim razie juz dokonalem wyboru ,dzieki za pomoc Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Dodatek z II wojny biorę w ciemno,szczególnie ze tam Polscy Lotnicy byli Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Szkoda tylko, że nie dostaniemy takiego pewnie Już rzygam tymi współczesnymi konfliktami. Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 29 czerwca 2012 Opublikowano 29 czerwca 2012 Łojezu patrzta jaka gratka dla każdego fana BF3! Grzech nie kupić http://cudownaplaneta.pl/pl/koszulka-battlefield-3-gun-xl.html Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 29 czerwca 2012 Opublikowano 29 czerwca 2012 Ta jest lepsza,moja pani mi kupiła http://cooltshirt.pl/?56,pl_koszulka-bawelniana-battlefield-soldier-czarna Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 23 lipca 2012 Opublikowano 23 lipca 2012 kurde obydwie są dziadowe - koszulki z wielkimi nadrukami kojarzą mi sie z bazarem i koszulkami dla gimbusów. Można było zrobić zdecydowanie lepsze koszuliny z motywami bfa, nie takie taniości ;/ Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 23 lipca 2012 Opublikowano 23 lipca 2012 Ta jest fajna: http://level77.eu/battlefield-3-gun.html Cytuj
Rudiok 3 367 Opublikowano 27 listopada 2012 Opublikowano 27 listopada 2012 Się tak zastanawiam... Warto brać jeszcze BF3? Nie ma jakichś info o edycjach specjalnych na święta (ze wszystkimi dodatkami)? I jak jest z online passem? Bo nie wiem czy czekać czy kupować, a nie chciałbym się wkopać z jakimś syfem z Alledrogo... Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 27 listopada 2012 Opublikowano 27 listopada 2012 (edytowane) Się tak zastanawiam... Warto brać jeszcze BF3? Nie ma jakichś info o edycjach specjalnych na święta (ze wszystkimi dodatkami)? I jak jest z online passem? Bo nie wiem czy czekać czy kupować, a nie chciałbym się wkopać z jakimś syfem z Alledrogo... Przeciez jest juz edycja Bf3:premium(wszystko tam masz gre i dodatki ). Online pass wymagany do grania http://www.amazon.co.uk/Battlefield-3-Premium-Edition-PS3/dp/B0090X28GW/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1354026308&sr=8-3 Ale ja na twoim miejscu kupil bym uzywke bf3+online pass+CQC. Edytowane 27 listopada 2012 przez zaq123456 1 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 27 listopada 2012 Opublikowano 27 listopada 2012 Brat mojej panny kupił BF3 z premium za 180 zeta. Cytuj
Rudiok 3 367 Opublikowano 27 listopada 2012 Opublikowano 27 listopada 2012 Jej, faktycznie, nie zauważyłem, trochę wypadłem z obiegu Dzięki za info, trzeba napisać do Mikołaja :> Cytuj
Rudiok 3 367 Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 Emm... się tak zastanawiam, a nie mogę znaleźć info - czy w wersji Premium dodatki, które wyszły są już na płycie? Tak można wywnioskować z opisu, ale wolę się upewnić... Przy necie z Play każdy MB się liczy Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 Battlefield 3 Premium wychodził we wrześniu, więc można przypuszczać, że gra będzie miała na płycie dodatki które do tej pory miały premierę: Back 2 Karkhand, Close Quarters i może Armored Kill (który wychodził we wrześniu właśnie). 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi