Yano 3 697 Opublikowano 9 lipca 2011 Opublikowano 9 lipca 2011 pewnie wlasnie jak pisze walek albo cos takiego podejzewam ze to bedzie chrownilo chwilowo i to przed karabinami tylko, ewentualne granaty czy RPG to rozwalą Cytuj
Suboshi 3 Opublikowano 10 lipca 2011 Opublikowano 10 lipca 2011 coś takiego było by fajne, chroniło by plecy przy naprawianiu pojazdów a i do obrony ( podłożonego ) m-coma można by gdzieś się z tym rozłożyć w rogu Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 10 lipca 2011 Opublikowano 10 lipca 2011 Tylko czy ten portable shield się nie przewróci po wpływem siły uderzenia pocisku,nawet tego z karabiny?Nie ma tam żadnych stojaków,zwiększających powierzchnię stykającą się z podłożem. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 10 lipca 2011 Opublikowano 10 lipca 2011 http://g4g.pl/lokacje-w-bf3-nie-beda-w-pelni-zniszczalne WTF? Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 10 lipca 2011 Opublikowano 10 lipca 2011 czyli dodali tylko ładniejsze tekstury na PC i nowe mapy... a idz pan w (pipi) (singel mnie nie interesuje) Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 10 lipca 2011 Opublikowano 10 lipca 2011 Przecież to jest duży krok w tył. Masakra jakaś. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 10 lipca 2011 Opublikowano 10 lipca 2011 Dziwne, że jeszcze na innych, większych serwisach nie ma o tym żadnego info. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 10 lipca 2011 Opublikowano 10 lipca 2011 Naprawdę aż nie chce się w to wierzyć przecież mieliśmy dostać jeszcze większą destrukcję otoczenia niż to było w BC2... A to info temu zaprzecza jak dla mnie fake !!! Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 10 lipca 2011 Opublikowano 10 lipca 2011 http://g4g.pl/lokacje-w-bf3-nie-beda-w-pelni-zniszczalne WTF? Ktoś chyba źle przetłumaczył,bo jak widziałem kiedyś z nimi wywiad to było tak mówione tylko o kwestii budynków 3 i więcej piętrowych,a takie 2 piętrowe będzie można niszczyć. Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 10 lipca 2011 Opublikowano 10 lipca 2011 Nie wiemy czy to prawda ale na filmikach z multi wyraźnie było widać że nie ma żadnej destrukcji oprócz pękającego tynku na rogach... hahahaha ja nie będę zdziwiony ... dziwie się tylko Wam ze ciagle im wierzycie, co gra to samo, kłamią w oczy a Wy wierzycie i macie orgazmy za każdym razem ps. wszystko to powyżej dotyczy tylko w sytuacji kiedy info będzie prawdą, jeśli nie będzie to będziemy się cieszyć. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 10 lipca 2011 Opublikowano 10 lipca 2011 Nie wiemy czy to prawda ale na filmikach z multi wyraźnie było widać że nie ma żadnej destrukcji oprócz pękającego tynku na rogach... hahahaha ja nie będę zdziwiony ... dziwie się tylko Wam ze ciagle im wierzycie, co gra to samo, kłamią w oczy a Wy wierzycie i macie orgazmy za każdym razem ps. wszystko to powyżej dotyczy tylko w sytuacji kiedy info będzie prawdą, jeśli nie będzie to będziemy się cieszyć. dlatego ja z preorderem czekam do bety. Nie bedzie bety mam w (pipi)e bf3 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 10 lipca 2011 Opublikowano 10 lipca 2011 (edytowane) Będzie beta. Edytowane 10 lipca 2011 przez Rozi Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 10 lipca 2011 Opublikowano 10 lipca 2011 (edytowane) Beta bedzie dla tych co kupili medal of honor edycje tire 1,i pewnie dostana uzytkownicy psn+ .A reszta demo przed premiera Edytowane 10 lipca 2011 przez zaq123456 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 10 lipca 2011 Opublikowano 10 lipca 2011 A właśnie, że nie. Otwarta beta będzie we wrześniu. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 10 lipca 2011 Opublikowano 10 lipca 2011 A właśnie, że nie. Otwarta beta będzie we wrześniu. To fajnie Dice ludzi dyma.Miala byc zamknieta. Cytuj
walek 96 Opublikowano 10 lipca 2011 Opublikowano 10 lipca 2011 Nie wiemy czy to prawda ale na filmikach z multi wyraźnie było widać że nie ma żadnej destrukcji oprócz pękającego tynku na rogach... hahahaha ja nie będę zdziwiony ... dziwie się tylko Wam ze ciagle im wierzycie, co gra to samo, kłamią w oczy a Wy wierzycie i macie orgazmy za każdym razem ps. wszystko to powyżej dotyczy tylko w sytuacji kiedy info będzie prawdą, jeśli nie będzie to będziemy się cieszyć. Obejrzyj sobie . Jest tam fragment jak koles z pojazdu (przypomiajnacego Bradley'a) laduje kilka pociskow w budynek, ktory po chwili zamienia sie w gruz. Poza tym nie oczekuj, ze M16 lub LMG bedzie niszczylo otoczenie niczym taran. Te pukawki jedynie odrapuja sciany. Od RPG tez nie oczekuj wielkiego BOOM- i tak pieknie krusza sie fasady, ktore moga zabic znajdujacegi sie nad nimi wroga. Zreszta wali mnie ten element-jak bedzie tak jak w BFBC2 to spoko. Niech DICE nie zapomina, ze decydujacym polem bitwy sa konsole, i niech pamietaja o tym. Tu bedzie sie toczyc walka o klienta. Niech w koncu pokaza cos konkretnego na Ps3, bo powoli zaczya mnie to irytowac. Z karta graficznie w cenie dwoch PS3, to kazdy developer, moze puscic wodze swojej fantazji. <_< Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 10 lipca 2011 Opublikowano 10 lipca 2011 (edytowane) Wałek co TY tutaj pokazujesz ... trailery wypuszczone przez ea ?? To takie wiarogodne jak zwykle czyli ściema. Przecież mówimy tutaj o multi a nie o singlu. W singlu będzie duża destrukcja (moim zdaniem scryptowana, tylko budynki wyznaczone będą sie zawalać) a tym razem piszą że w multi nie będzie destrukcji. Dodatkowo zobaczymy jaka będzie różnica miedzy konsolami a pc. Być może na kompie destrukcja jakaś będzie ale na konsolach to już nie takie pewne. Tak czy siak mnie też to wali i tak kupie bo zapowiada sie dobry, prawdziwy Battlefield. Mnie tylko wkurza że ea z zasady ściemnia i wyolbrzymia wszystko co się da a później ludzie wielce zdziwieni że nie jest tak cudownie. Gra będzie ok i super ale nie taka jaką nam pokazują i wciskają. Edytowane 10 lipca 2011 przez LiSoQuan Cytuj
Gość szpic Opublikowano 10 lipca 2011 Opublikowano 10 lipca 2011 closed beta bedzie tak jak w bc2 10k kluczy rozdawanych na kazdej stronie... Cytuj
elentario 6 Opublikowano 10 lipca 2011 Opublikowano 10 lipca 2011 Zamówiłem pre-order i liczyłem mocno na betę. Muszę się zaznajomić z rozgrywką.. Fuck, jak będę musiał wykupić abonament (swoją drogą PSplus mega ch. jak dla mnie), to wykupię, ale kiedy będzie pewne na 100% co i jak? Nie śledziłem forum, wiecie już może jak sprawa wygląda? Cytuj
mersi 804 Opublikowano 10 lipca 2011 Opublikowano 10 lipca 2011 (edytowane) (pipi) beta otwarta będzie dla wszystkich 25 września... a posiadacze jakiejś tam edycji pewnie wcześniej będą mieli do niej dostęp Edytowane 10 lipca 2011 przez mersi Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 10 lipca 2011 Opublikowano 10 lipca 2011 co to za dziewczyny news? wczesniej 10 razy czytalem ze destrukcja bedzie lepsza niz w bc2 a teraz niby odwrotnie? mowili że nie bedzie mozna calkowicie zrownac mapy z ziemią własnie z powodu sensownosci rozgrywki w multi, ale ze bedzie sie dalo niszczyc wiekszość rzeczy oprocz jakichs wiekszch budynkow ktorych obecnosc na mapie ma sens (a ich brak spowoduje ze sie bedzie glupio gralo) co brzmi logicznie bo na pustej mapie serio by sie dziwnei gralo, ale też brak destrukcji, wg tego newsa brzmi glupio i smutno ... Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 10 lipca 2011 Opublikowano 10 lipca 2011 Dobrze że nie kupiłem MOH dla bety B3 Cytuj
Nemesis 1 277 Opublikowano 10 lipca 2011 Opublikowano 10 lipca 2011 To w Medal of Honor miała być wersja beta BF3? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi