Nemesis 1 275 Opublikowano 10 lipca 2011 Opublikowano 10 lipca 2011 Czyli dopiero do tej bety, która została zapowiedziana na wrzesień? Lol, MoH ukazało się na jesieni 2010 i w edycji Tier 1 dostawaliśmy klucz do bety, w którą zagramy prawie rok później? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 10 lipca 2011 Opublikowano 10 lipca 2011 Tak, ale w końcu okazało się, że beta będzie bez żadnych kluczy właśnie we wrześniu. Cytuj
Suboshi 3 Opublikowano 10 lipca 2011 Opublikowano 10 lipca 2011 (edytowane) Ale chaos się nagle zrobił. W MOH Tier 1 był kod do zamkniętej bety BF 3 ( która zapewne będzie trochę wcześniej niż otwarta ) Co do destrukcji to od początku była zapowiadana jako znacznie większa niż w BC2 a co do tego newsa to stawiam na kiepskie (colowo?) tłumaczenie. W wywiadzie ktoś z DICE wspominał że tylko istotne budynki nie będą całkowicie zniszczalne. Podobnie było w BC 2 ( wraki łodzi na Atakamie- całkowicie nienaruszalne / wielkie magazyny jak ten z pierwszych m-comów na white pass gdzie można było częściowo niszczyć ale nie dało się zawalić ich. EDIT: serio nie będzie wcześniejszej zamkniętej bety? Swojego czasu miałem zwykłe MOH i teraz przymierzałem się do zakupu TIER 1 dla samego kodu. Edytowane 10 lipca 2011 przez Suboshi Cytuj
Nemesis 1 275 Opublikowano 10 lipca 2011 Opublikowano 10 lipca 2011 Więc była to tylko marketingowa zagrywka... Tak czy inaczej ciekawe czy nie będzie problemów z dostaniem się na mecze podczas trwania bety. Ostatnio każda wersja beta się z czymś takim boryka...Przy okazji bety Bad Company 2 jednak ani razu nie miałem takich problemów, więc tym razem powinno być podobnie. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 11 lipca 2011 Opublikowano 11 lipca 2011 premiera bf3 -> 26 pazdziernika premiera MOH-> 12 pazdziernika wiec mamy 2 tygodnie roznicy. na opakowanie moha pisze ze beta bedzie w ciagu 12 miesiecy od premiery. wiec widze ja w wrzesniu a otwarta w te 2 tygodnie przed premiera Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 11 lipca 2011 Opublikowano 11 lipca 2011 premiera bf3 -> 26 pazdziernika premiera MOH-> 12 pazdziernika wiec mamy 2 tygodnie roznicy. na opakowanie moha pisze ze beta bedzie w ciagu 12 miesiecy od premiery. wiec widze ja w wrzesniu a otwarta w te 2 tygodnie przed premiera Jest napisane ale zreszta sie zgadzam dla tych co kupili moh we wrzesniu a reszta od 12 pazdziernkia Cytuj
da$io 110 Opublikowano 13 lipca 2011 Opublikowano 13 lipca 2011 Na PSN jest filmik z BF3 pokazujący fragmenty rozgrywki z PS3 i kilka animacji znanych wcześniej z wersji pecetowej. Polecam ściągnąć i obejrzeć. Różnica jest ale gra świateł daje radę. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 13 lipca 2011 Opublikowano 13 lipca 2011 przeglądam line up tytułów jakie wyjdą pod koniec roku na ps3. Jest sporo dobrych tytułów, nawet bym się skusił w pary przypadkach na pre order - pytanie tylko: po co? wiem, że BF3 wciągnie nieziemsko i nie będzie czasu na granie w inne tytuły. i jak to mówią fejsbukowicze: lubię to! Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 13 lipca 2011 Opublikowano 13 lipca 2011 bijacz! widze ze znowu beda nieprzespane noce z ekipa:D Cytuj
Emet 1 100 Opublikowano 13 lipca 2011 Opublikowano 13 lipca 2011 Na PSN jest filmik z BF3 pokazujący fragmenty rozgrywki z PS3 i kilka animacji znanych wcześniej z wersji pecetowej. Polecam ściągnąć i obejrzeć. Różnica jest ale gra świateł daje radę. Na jakim PSS? Ja nie widzę nigdzie fragmentów z PS3... Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 13 lipca 2011 Opublikowano 13 lipca 2011 przeglądam line up tytułów jakie wyjdą pod koniec roku na ps3. Jest sporo dobrych tytułów, nawet bym się skusił w pary przypadkach na pre order - pytanie tylko: po co? wiem, że BF3 wciągnie nieziemsko i nie będzie czasu na granie w inne tytuły. i jak to mówią fejsbukowicze: lubię to! bijacz! widze ze znowu beda nieprzespane noce z ekipa:D No ja myśle ;] Choć mam nadzieję, że nie będziecie takimi dezerterami jak w BC2 :> licze na was! Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 14 lipca 2011 Opublikowano 14 lipca 2011 Na PSN jest filmik z BF3 pokazujący fragmenty rozgrywki z PS3 i kilka animacji znanych wcześniej z wersji pecetowej. Polecam ściągnąć i obejrzeć. Różnica jest ale gra świateł daje radę. Na jakim PSS? Ja nie widzę nigdzie fragmentów z PS3... Chodzi o ten trailer prezentujący silnik DICE. Żeby to wszystko znaleźć trzeba wejść w "Other Media"->"Gametrailers"->"A-Z" Swoją drogą to jak to wszystko obejrzałem na ekranie TV to nie zrobiło na mnie już takiego wrażenia jak na monitorze PC. Także jest dobrze Cytuj
Emet 1 100 Opublikowano 14 lipca 2011 Opublikowano 14 lipca 2011 Ale tam jest materiał z PC (być może poza tymi 2 fragmentami, które na innym trailerze były podpisanejako z PS3 - scena z samochodami policyjnymi i ten kolo w jakimś biurze). Cytuj
da$io 110 Opublikowano 14 lipca 2011 Opublikowano 14 lipca 2011 (edytowane) Te wideo jest bodajże z zeszłego tygodnia lub dwóch. Animacja żołnierza, przejazd czołgiem, walka w metrze etc. Nic nowego ale z PS3. Edytowane 14 lipca 2011 przez da$io Cytuj
Emet 1 100 Opublikowano 14 lipca 2011 Opublikowano 14 lipca 2011 Chyba śnisz jeśli myślisz, że to z PS3... Cytuj
da$io 110 Opublikowano 14 lipca 2011 Opublikowano 14 lipca 2011 Zamiast obrzucać inwektywami lepiej sobie obejrzyj te wideo a potem mędrkuj. Cytuj
Jeez_PS 870 Opublikowano 14 lipca 2011 Opublikowano 14 lipca 2011 (edytowane) Też oglądałem to video z PSS, cały czas myslałem że jest to gameplay z PC w końcu jest identyczny jak ten puszczony wczesniej właśnie z PC :|, da$io dlaczego sądzisz ze jest to z PS3? Edytowane 14 lipca 2011 przez Jeez_PS Cytuj
da$io 110 Opublikowano 14 lipca 2011 Opublikowano 14 lipca 2011 Bo nie jest identyczny jak ten z PC. Polecam obejrzeć to samo z PC i zauważycie różnice bez problemu. Cytuj
Emet 1 100 Opublikowano 14 lipca 2011 Opublikowano 14 lipca 2011 (edytowane) Obejrzałem kilka razy i na pewno to nie jest z PS3... Zwróć uwagę na: 1. oświetlenie 2. tekstury 3. fakt, że filmik jest w 60fps (a na konsolach BF będzie w 30fps). e: zresztą... nawet opis filmiku na PSS wyraźnie mówi, że to ten pokazany na E3 <_< Edytowane 14 lipca 2011 przez Emet Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 14 lipca 2011 Opublikowano 14 lipca 2011 przeglądam line up tytułów jakie wyjdą pod koniec roku na ps3. Jest sporo dobrych tytułów, nawet bym się skusił w pary przypadkach na pre order - pytanie tylko: po co? wiem, że BF3 wciągnie nieziemsko i nie będzie czasu na granie w inne tytuły. i jak to mówią fejsbukowicze: lubię to! bijacz! widze ze znowu beda nieprzespane noce z ekipa:D No ja myśle ;] Choć mam nadzieję, że nie będziecie takimi dezerterami jak w BC2 :> licze na was! no u mnie BC2 lezy na polce i jakos ostatnio stwierdzilem ze czas nadrobic to wszystko co lezalo kiedy lupalismy w BC2:) - mam nadzieje ze dadza troche wiecej map niz bylo i powinno byc ok Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 14 lipca 2011 Opublikowano 14 lipca 2011 Jedyne fragmenty z PS3 to te 2 z trailera Frostbite 2. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 14 lipca 2011 Opublikowano 14 lipca 2011 Czy tylko mnie ta gra kompletnie nie interesuje ? Wiem że singiel i tak nie ma startu do Cod'a, bedzie co najwyzej dobry. Multi na poczatku pewnie miało sporo bugów i bedzie niezbalansowane. W miedzyczasie jak beda robic patche, ja bede pykał sobie w Bad company 2 aż giera stanieje Cytuj
Figaro 8 304 Opublikowano 14 lipca 2011 Opublikowano 14 lipca 2011 No mnie te patche odpychają. Może poczekam chwilę zanim kupię. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 14 lipca 2011 Opublikowano 14 lipca 2011 Czy tylko mnie ta gra kompletnie nie interesuje ? Wiem że singiel i tak nie ma startu do Cod'a, bedzie co najwyzej dobry. Multi na poczatku pewnie miało sporo bugów i bedzie niezbalansowane. W miedzyczasie jak beda robic patche, ja bede pykał sobie w Bad company 2 aż giera stanieje tylko ciekawe czy beda ludzie na serwerach bo juz teraz czesto pustki sa Cytuj
walek 96 Opublikowano 14 lipca 2011 Opublikowano 14 lipca 2011 Czy tylko mnie ta gra kompletnie nie interesuje ? Hype jest duzy, ale pewnie Bf3 sprzeda sie gorzej, niz konkurencyjny CoD. Zreszta pewnie on zmaleje, jak pokaza kolejne footage z konsoli. Nie oszukujmy sie, bedzie spora roznica. Look at this! Swiatlo, swiatlo i jeszcze raz swiatlo.... Jednka multi wyglada brzydko, i odstaje do singla. http://www.youtube.com/watch?v=Fx5CkbG7k6I Jedyne fragmenty z PS3 to te 2 z trailera Frostbite 2. Jedna cut-scenka, i 2 sekundowy prawie statyczny kadr, gdzie sie nic nie dzieje. Bawi mnie to do dzisiaj, jak glowna szycha Elektronikow powiedziala, ze Kotick moze byc w opalach, gdyz byl prezentowany material z konsoli na E3. Z czym do ludu czlowieku!... Ja oczywiscie jestem wielkim fanem BF3, ale mydlenie oczu PC footage oraz brakiem materiolow na konsole nadwyreza cierpliwosc posiadaczy BFBC2 na konsole, ktorych jest 4 mln. Buduja hype na kartach graficznych za 1500 zeta. WTF? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi