sprite 1 786 Opublikowano 4 lutego 2011 Opublikowano 4 lutego 2011 Info o BF 3 w marcowym Game Infomer: http://www.ppe.pl/news-5597-GameInformer_ujawnia_marcowy_cover.html Cytuj
Fenix 3 Opublikowano 4 lutego 2011 Opublikowano 4 lutego 2011 W naszym sklepie rusza od 10:00 (04.02.2011) preorder na Battlefield 3 Edycję Limitowaną. Cena 189 zl. Battlefield 3 oferuje pełnię bitewnych wrażeń, jak żadna gra wojenna dotąd. Silnik Frostbite 2 to technologiczne cudo następnej generacji opracowane przez studio DICE, które gwarantuje spektakularne efekty graficzne, wstrząsający poziom destrukcji i piekielnie realistyczną rozgrywkę z perspektywy pierwszej osoby. Już w trakcie gry, schodząc ze wzgórza będziesz wsłuchiwać się w dobiegający z oddali hipnotyzujący dźwięk strzałów, by chwilę później skupić się na podziwianiu rakiet ziemia-powietrze wystrzeliwanych z miasta, które właśnie zamierzasz zaatakować. W samej metropolii, przemierzając ulice rozpoczniesz zaciętą walkę o przetrwanie w klaustrofobicznych warunkach. Mając oczy z tyłu głowy i wyostrzając wszelkie zmysły będziesz zdawać sobie sprawę, że budynek za którym się właśnie ukrywasz może okazać się Twoim najlepszym przyjacielem lub najgorszym wrogiem. Witamy w Battlefield 3. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 4 lutego 2011 Opublikowano 4 lutego 2011 Nie wiem czy to nie ściema, bo nic nie widać. http://enterbf3.com/ Battlefield 3 player count, 64 players for PC, 24 players for consoles. LOL jeszcze większe mapy niż w BFBC2 i tyle samo ludzi, to jakiś żart? 1 Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 4 lutego 2011 Opublikowano 4 lutego 2011 (edytowane) Weeee, dostaniemy Czarka Pazurę na PS3 ;] Edit. tak wiem, Czarek był tylko w singlu. Edytowane 4 lutego 2011 przez Pryxfus Cytuj
Maxsimus 0 Opublikowano 4 lutego 2011 Opublikowano 4 lutego 2011 Zapowiada się kolejny ciekawy shooter w trybie multiplayer. Muah, BF:BC2 był według mnie najlepszym do rozgrywek sieciowych w zeszłym roku. Black Ops daleko za murzynami, a dodając do tego jeszcze modyfikowane lobby i hackerów na serwerach... Czekamy na BF3. Oprócz gry online liczę na zabawę z botami. Cytuj
maxelmPL 1 Opublikowano 4 lutego 2011 Opublikowano 4 lutego 2011 Przepraszam a co zawiera Edycja Limitowana tej gry? VIP Code? Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 lutego 2011 Opublikowano 4 lutego 2011 Ja coś czuje że kupie dopiero,jak sie okaże że online da rade. Cytuj
Paliodor 1 766 Opublikowano 4 lutego 2011 Opublikowano 4 lutego 2011 Nawet okładki im się nie chciało zbytnio wymyślać i zrobili ją na wzór BC2. Coś mi mówi, że przynajmniej w przypadku konsol będzie to taki BC2.5 tyle tylko, że z większymi mapami. No ale mogę się mylić. Cytuj
Fenix 3 Opublikowano 4 lutego 2011 Opublikowano 4 lutego 2011 Sprawdzalem zamowienia w sklepie internetowym. Niektorzy przy tym zamowieniu korzystaja z kodu rabatowego na 10 zl. Moze to nie jest duzo, ale jesli ktos chce skorzystac to niech pogrzebie w newsach na PPE (jeszcze przynajmniej kilkanascie kodow jest do wykorzystania). Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 4 lutego 2011 Opublikowano 4 lutego 2011 chciałbym, aby w grze była taka mapa jak z okładki: miasto nocą, latanie helikopterem między budynkami, itp. świetny klimat Cytuj
Gość szpic Opublikowano 4 lutego 2011 Opublikowano 4 lutego 2011 (edytowane) Przepraszam a co zawiera Edycja Limitowana tej gry? VIP Code? pewnie to samo co edycja limitowana z bf bc2 wczesniejszy dostep do perków ktore i tak potem odblokujesz ja w kazdym razie na ps3 raczej nie kupie tego bo w mapach z bf2 biegac po 12 to zart a na pc pewnie mi nie pojdzie Edytowane 4 lutego 2011 przez szpic Cytuj
Rokkyu 4 Opublikowano 4 lutego 2011 Opublikowano 4 lutego 2011 Zewsząd atakują mnie ploteczki, że na konsolach ma być 24-graczy max. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 lutego 2011 Opublikowano 4 lutego 2011 (edytowane) A ja pytam kiedy beta testy Żona mnie zabije jak znów gra mnie pochłonie tak jak BC2 Edytowane 4 lutego 2011 przez marekjw2523 Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 4 lutego 2011 Opublikowano 4 lutego 2011 Przepraszam a co zawiera Edycja Limitowana tej gry? VIP Code? pewnie to samo co edycja limitowana z bf bc2 wczesniejszy dostep do perków ktore i tak potem odblokujesz ja w kazdym razie na ps3 raczej nie kupie tego bo w mapach z bf2 biegac po 12 to zart a na pc pewnie mi nie pojdzie narazie oficjalnie nie ogłoszono co tam będzie, ale pewnie @szpic będzie mieć rację. co do samego newsa to rewelacja: duże mapy, chciałbym metropolie: wieżowce, latanie helikopterem między budynkami (taką metropolię jak na okładce). Generalnie miód na moje uszy: wszystkie ficzery wyglądają rewelacyjnie. trzymam teraz kciuki za online, aby serwery były jak należy, no i chociaż te 32 osoby kurde no... Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 lutego 2011 Opublikowano 4 lutego 2011 Pre-order już złożony . Nic tylko czekać Cytuj
walek 96 Opublikowano 4 lutego 2011 Opublikowano 4 lutego 2011 co do samego newsa to rewelacja: duże mapy, chciałbym metropolie: wieżowce, latanie helikopterem między budynkami (taką metropolię jak na okładce). Generalnie miód na moje uszy: wszystkie ficzery wyglądają rewelacyjnie. trzymam teraz kciuki za online, aby serwery były jak należy, no i chociaż te 32 osoby kurde no... Ja nie chce lokacji z ta metropolia, raj dla kamperow- juz widze na kazdym pietrze reckonow . W ogole nie chce 2-3 razy wiekszych map, po co... do tego 64 graczy!? Te informacje mnie marwtia, bo to oznacza graficzne ciecia. Chce mapy rozmiarami przypominajace te z BFBC2, jeszcze lepszej grafiki, 2-3 razy lepszych animacji ( zwlaszcza te z nozami) oraz stabilny online. Wlasnie czytalem ten marketingowy belkot o tym jak wysoko BF3 podniesie poprzeczke. Za dlugo jestem graczem, aby dac sie nabrac. Lepsza grafa przy takich rozmiarach? Nowy silnik?... no tak obecny ledwo co ciagnie Heavy Metal ... Niech PC maj ten swoj BF3, a konsole Bad Company 3. Tak by bylo najlepiej. Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 4 lutego 2011 Opublikowano 4 lutego 2011 Stawiam swoje dogtagi, że wersja na konsole będzie 12v12... Wielkością map się nie martwię, na konsolach zapewne będą wykorzystane tylko fragmenty ich dużych wersji. Nie lubię już grać na PC, a tu trochę niedosyt będzie na konsoli W naszym sklepie rusza od 10:00 (04.02.2011) preorder na Battlefield 3 Edycję Limitowaną. Cena 189 zl. Szkoda że nie napisaliście jaką to zawartość posiada "Edycja Limitowana"... Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 4 lutego 2011 Opublikowano 4 lutego 2011 Wolę kolejną porcję programistycznych niespodzianek związanych z drugim Frostbite niż do znudzenia wałkowany i przestarzały engine Call of Duty. Ja również nie liczę na przeskok jaki miał miejsce od BC1 do BC2. Zresztą, Bad Company 2 technicznie po prostu rządzi na tej generacji. Nawet trzeci Killzone pod względem interakcji raczej nie dorówna perełce DICE. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 4 lutego 2011 Opublikowano 4 lutego 2011 miasto bylyby idealne. takie akcje jak w bf2 Kusza z lina i zjezdzanie z dachu na dach czy tez hak z linia i siedzienia na balkonie w budynku Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 4 lutego 2011 Opublikowano 4 lutego 2011 (edytowane) Ja tylko proszę DICE, żeby próbowali stworzyć prawdziwą, dobra kampanię, a najlepiej taką, która przebije CoD. Skoro powiedzieli, że mają CoD na celowniku to niech zawstydzą tą serię w każdym aspekcie. Technicznie osiągnęli to bez problemu, teraz przyszła pora na dobrego single'. Tak naprawdę tylko tym według mnie broni się każdy nowy CoD. Bo multi w grze Acti przy tym co oferuje DICE zwyczajnie siada. Edytowane 4 lutego 2011 przez NEMESIS US Cytuj
Rokkyu 4 Opublikowano 4 lutego 2011 Opublikowano 4 lutego 2011 Jak dla mnie może w ogóle nie być singla. Zaliczyłem go tylko dlatego że miałem grę przed premierą i multi jeszcze nie działało. Zbędny bajer, niech się skupią na multi. Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 4 lutego 2011 Opublikowano 4 lutego 2011 (edytowane) Dokładnie, singiel jest zbyteczny. DICE w tym kierunku brakuję talentu, niech z koncentrują sie na multi i po raz kolejny poproszę o kozacki. Edit: fu&k nie dowierzam, nowy Frosbite 2 ! Oj coś czuje że szykuje się niezły czad ! Edytowane 4 lutego 2011 przez Bushisan Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 lutego 2011 Opublikowano 4 lutego 2011 Mi tam okładka się mega podoba. Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 4 lutego 2011 Opublikowano 4 lutego 2011 jesli nie poprawia stabilnosci multi to ja podziekuje za tytul po pelnej cenie tylko poczekam az spooro stanieje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi