SG1-ZIELU 870 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Ciekawe tylko do czego dokładnie będziemy mieli dostęp, czy przypadkiem nie będzie to okrojona wersja z PC Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Ciekawe tylko do czego dokładnie będziemy mieli dostęp, czy przypadkiem nie będzie to okrojona wersja z PC A da się w ogóle w jakiś sposób ograniczyć wyszukiwarkę? Dobra, wiem, że się da, ale to chyba konsole uciągną Cytuj
mersi 804 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Zagrajcie sobie w Killzone 2, tam właśnie były servery i wszystko grało bardzo dobrze. Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 no to ja się osrałem ze szczęscia, dobrze że nie będzie tego durnego matchmakingu który wszędzie wpychają Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 O jakiej ty przeglądarce mówisz przecież o ile się nie mylę dzięki temu narzędziu będziemy mogli: that offers a server browser, where players are given more choice in terms of where to play, what maps to play on, game settings, game modes, and much more. Więc to chyba coś więcej niż przeglądarka :rofl2: Oczywiście mogę źle rozumieć sens tej wypowiedzi Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 (edytowane) O jakiej ty przeglądarce mówisz przecież o ile się nie mylę dzięki temu narzędziu będziemy mogli: that offers a server browser, where players are given more choice in terms of where to play, what maps to play on, game settings, game modes, and much more. Więc to chyba coś więcej niż przeglądarka :rofl2: Oczywiście mogę źle rozumieć sens tej wypowiedzi Nie no zwyczajna przeglądarka serwerów, możesz sobie wybrać gdzie i co chcesz grać. Taka jak w KZ2i UT3 (mam nadzieje że będzie pokazany ping serwera tak jak w UT3). Edytowane 17 sierpnia 2011 przez Adi_TEAM LBN Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 W takim razie brawa dla DICE, jeśli to ma działać tak jak w KZ2. Już od dawna to mówiłem, matchmaking to przeżytek, ani to wygodne ani szybkie... Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 A tak z innej beczki pamiętacie jak w BC2 ludzie w kolejkach stali by dostać się do śmigłowca, tu będziemy mieli ten sam problem z myśliwcami. Nigdy nie zapomnę jak ze swoją ekipą broniliśmy w 4 bazy bo reszta debili czekała na śmigłowiec. Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 A tak z innej beczki pamiętacie jak w BC2 ludzie w kolejkach stali by dostać się do śmigłowca, tu będziemy mieli ten sam problem z myśliwcami. Nigdy nie zapomnę jak ze swoją ekipą broniliśmy w 4 bazy bo reszta debili czekała na śmigłowiec. tak będzie pewnie na początku, później zobaczą że trudno się lata i wybiorą coś łatwiejszego w prowadzeniu. Tak było przy okazji BF Play4Free hehe. Ale jak wsiądzie do myśliwca ktoś ogarnięty to może nieźle namieszać, ja to widze tak że w meczach klanowych gdzie liczy się teamplay na początku trzeba będzie się pozbyć myśliwców przeciwnika, da to dużą przewage zanim znów się jety zrespią. Będzie ciekawie, to jest pewne Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Jasne tak jak w BC2 Port Valdez gdzie przy przejściu z 2 na 3 część mapy najlepiej było wziąć szybko mały UAV i szybko ściągnąć śmigłowiec bo jak ktoś kumaty wsiadł do niego to było pozamiatane Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 pełna oficjalna lista broni http://bf3blog.com/2011/08/complete-list-of-battlefield-3-weapons/ Cytuj
rpgfan 4 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Wyszukiwarka serverow potwierdzona http://twitter.com/#!/Battlefield Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Caspian Border w Conqueście. Fajnie, że jest 5 flag do przejęcia. Cytuj
rpgfan 4 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 5 flag,ale dla PC. Dla konsol na pewno minium jedna mniej Cytuj
BasteKSG 42 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 No niestety na wiesci z multi konsolowego trzeba jeszcze sporo poczekac. Oby nie bylo niewypalu. Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Wyszukiwarka serverow potwierdzona http://twitter.com/#!/Battlefield ufff, jest dobrze... ale było by lepiej jakby dali możliwość ustawiania custom game niczym w KZ2... było by gites Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Na http://tvgry.pl/ jest gameplay z komentarzem z BF3 na ps3 no i jednak konsolowa wersja wypada blado przy PC . Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Opublikowano 18 sierpnia 2011 "no i jednak" ?! To oczywiste było dla każdego, kto ma choć cień pojęcia o różnicy technologicznej pomiędzy nowym pecetem a 6 letnią konsolą. Co innego, że na filmiku (pipi) widać, bo refleksy na monitorze momentami zasłaniają połowę obrazu. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Jeżeli faktycznie zniszczalność jest mniejsza niż w BC2,do tego oprawa będzie rażąco odstawać od wersji PC(a obiecywali że dlatego tną ilość graczy by oprawa była porównywalna)to ja podziękuję tej grze. Cytuj
elentario 6 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Poczekajcie trochę z osądami, koleś w moim odczuciu raczej słabo siedzi w temacie (słuchaliście go?) i czeka na singla.. WTF? Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Opublikowano 18 sierpnia 2011 akurat zniszczalności koleś z filmiku próbował na sporym kawałku stalowej blachy trapezowej. Nie znam się, ale granaty służą do zabijania ludzi, a nie burzenia stalowych zapór. Pożyjemy, zobaczymy. Ja i tak nie kupuję na premierę. Poczekam na opinie. Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Opublikowano 18 sierpnia 2011 "no i jednak" ?! To oczywiste było dla każdego, kto ma choć cień pojęcia o różnicy technologicznej pomiędzy nowym pecetem a 6 letnią konsolą. Co innego, że na filmiku (pipi) widać, bo refleksy na monitorze momentami zasłaniają połowę obrazu. Nie chodzi mi o tyle różnice między pc a konsolą co mówią że gra wygląda po prostu słabo i pod żadnym względem nie jest to najładniejsza gra na konsole jak zapewniali twórcy. Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Opublikowano 18 sierpnia 2011 typ jest troche PCtowym fanboyem więc nie ma co go nawet słuchać a samemu ocenić nie można bo filmik jest w takiej jakości że lepiej przemilczeć Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Opublikowano 18 sierpnia 2011 (edytowane) Haha i znowu to samo, ciągle w kółko to samo z Wami... nakręcacie sie tym hajper od EA... tymi ściemami a jak jest premiera lub blisko to sie okazuje że nie jest tak cudownie jak miało być...i tak z każdą grą od EA a Wy nadal się dajecie nabrać, dalej fanboje ea piszą "mistrzostwo", "będzie pozamiatane" " najlepsza gra wszechczasów" ... a później wielke zdziwko i cisza bo wstyd sie przyznać że "znowu dałem się nabrać". Tylko nie piszcie tutaj że nikt nie oczekiwał gry podobnej do tej pc bo ja to wiem ... to nie jest możliwe ale coraz bardziej wychodzi na to że gra nie będzie ładna nawet jak na gre konsolową... mnie to osobiście nie przeszkadza bo BF3 to BF3... nadal bardzo dobra gra i gra w multi (oby lepsza od serii BFBC) ale nie bedzie to tak cudowna gra jaką reklamują ją EA bo oni jak zwykle ściemniają i kręcą aby tylko najwięcej sprzedać, nic więcej ich nie obchodzi... robią kolejną części aby to samo powtórzyło się za rok. Oczywiście mogę się mylić, gra może wyglądać na prawde rewelacyjnie bo widac że poszli raczej w kierunku realności w wyglądzie, coś w stylu Crisisa2 i to mi się podoba ale jednak powoli wychodzi na to co piszę wyżej... czyli jak zwykle. Edytowane 18 sierpnia 2011 przez LiSoQuan 1 Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Opublikowano 18 sierpnia 2011 Ja chyba jestem dziwny. Gameplay zaprezentowany przez tego chudego okularnika z wyglądem nolife'a naprawdę mi się podoba. wygląda naprawdę grubo. jeżeli wy chcieliście coś więcej, to ja w takim razie jestem mało wymagający. będzie naprawdę grube, u mnie hype nie spada, a słów @LiSoQuana zupełnie nie rozumiem. chłopie ja właśnie na to czekam... 2 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi