Opublikowano 31 sierpnia 201113 l Pytanie techniczne - kupujecie wersję PS3? Po tym wszystkim co zostało napisane poważnie waham się nad wersją na PC. Z różnych tekstów wychodzi na to, że to jakby w dniu premiery gry kupić jej wersję na komórkę.
Opublikowano 31 sierpnia 201113 l Już BF1943 pokazał ze samolot to potężna broń,ale rzadko kiedy dla piechura,rzadko go widać,co innego pojazdy i inne maszyny,myślę ze piloci skupią się an sobie i czołgach
Opublikowano 31 sierpnia 201113 l Pytanie techniczne - kupujecie wersję PS3? Po tym wszystkim co zostało napisane poważnie waham się nad wersją na PC. Z różnych tekstów wychodzi na to, że to jakby w dniu premiery gry kupić jej wersję na komórkę. Jeśli masz dobrego PieCa, to kupowanie tej gry w wersji kĄsolowej jest głupotą.
Opublikowano 31 sierpnia 201113 l Jakbym miał mocnego kompa to też pewnie kupiłbym wersję pctową. Mimo wszystko zaryzykuję wersję na ps3, gdyż a) wolę grać na kąsoli, b) wszyscy moi znajomi z którymi gram- grają na kąsoli. Także sprawa jasna. Ps.- news z ps3 site z dziś: " Jaki Battlefield 3 na konsole jest, każdy widzi lub miał okazję przeczytać. Bardzo ładny i dopracowany, ale o rewolucji na miarę wersji PC-towej nie może być niestety w przypadku wersji dla PS3 oraz X360 mowy. Producenci, a konkretniej Patrick Bach, kolejny raz jednak uspokajają... Jak wyznał bowiem na łamach portalu VG247: Nieustannie pokazujemy Battlefield 3 w wersjach na konsole, a oni są zadowoleni. Chcemy pokazywać Wam wszystkim naszą grę w wersji dla konsol. Oczywiście, super high-end'owy PC będzie w stanie wyświetlić wszystko zdecydowanie bardziej szczegółowo, to oczywiste. Jeszcze raz powtórzę, chcemy pokazywać i pokazujemy Battlefield 3 w wersji dla konsol, gracze absolutnie nie powinni martwić się o jakość konsolowej edycji gry. Uderzamy ostro w konsole, przekonacie się..." Szkoda że te pokazy o któych pewnie mowa odbywają się za zamkniętymi drzwiami. Bo ja poza 2ma filmikami i to nagranymi kamerą nic z konsoli nie widziałem.
Opublikowano 31 sierpnia 201113 l Chyba ps3site.pl czyta to forum bo rzucili datę premiery bety na 11 wrzesień . A jednak w dacie bety jest ziarno niepewności i zwątpienia PS3site, a właściwie sklep ps3site ma siedzibę na ul. Modelarskiej 18 40-142 Katowice (link:http://www.ps3sklep.pl/kontakt,1.html) - sama redakcja PPE również.. Ogólnie zauważyłem, że często padają serwery zarówno ppe jak i ps3site - wniosek wyciągnij sam.
Opublikowano 31 sierpnia 201113 l Ps3site znów daje hot newsa "Czy nie powinniśmy być oszukanie że dostajemy 6 godz singla zamiast 12 !?." Jak dla mnie jest to dobra wiadomość bo tej gry jak i BC2 nie kupowałem i nie kupię dla singla. Osobiście w singla zagram tylko dla trofeów, w BC2 singiel przeszedłem raz i to tylko jak były problemy z serwerami :rofl2: . Oczywiście nie powiem że singiel był kiepski, chodzi mi oto że przy tak genialnym multi nie było chęci na singiel
Opublikowano 31 sierpnia 201113 l Hmm, oczywiście nie chcę traktować Twojej opinii jako tej reprezentującej większość, ale aż samo ciśnie się na usta - narzekania i psioczenie na krótki czas Killzone 3, Medal of Honor, CoDów wszelakich itp, itd. BF ma tu jakiś przywilej? I nie, rozbudowane multi to dla mnie nie argument ;-) Edytowane 31 sierpnia 201113 l przez K@t
Opublikowano 31 sierpnia 201113 l a ja powiem to co mowilem kilka razy - dla mnie takie gry mogli by wydawać w ogole bez singla , tak jak kiedys quake3 , i tak 99% zabawy to multi dla wiekszosci ludzi, wiec zamiast tracic czas na robienie singla mogli by zrobic wiecej rzeczy do multi albo wydać gre taniej z samym multi , a i tak niewiele osob by ucierpiało
Opublikowano 31 sierpnia 201113 l Ja tam głownie grałem single np Medal of Honor.Homefront ,Bad Company 2,zagrywałem się jedynie w Black Ops który miał fajne multi za to singla do dupy.Dla mnie FPS-y powinny mieć fajny single jak i multi.Jak ktoś nie chce przejść singla to już jego sprawa.
Opublikowano 31 sierpnia 201113 l Single dla niektórych jest nie ważne , dla niektórych jest.. i tak kupię BF3 ale beka jest z DICE heh
Opublikowano 1 września 201113 l Do BF3 na chlebaku miał być dodawany BF1943, ale EA wycofał się z tego bonusa do gry. Szkoda.
Opublikowano 1 września 201113 l EA polska podało że z okazji tak wysokich preorderów: Aby uczcić rewelacyjne wyniki Battlefielda 3 osiągnięte już przed premierą, EA Polska zdecydowało się zagwarantować wszystkim, którzy już zamówili, jak i tym, którzy dopiero zdecydują się złożyć pre-order na swój egzemplarz, wyjątkowy bonus: 10 nieśmiertelników w grze. Wydawca tak opisuje ten gadżet w oświadczeniu prasowym: "Nieśmiertelniki w grze Battlefield 3 służą jako swoista wizytówka gracza, wyświetlana na ekranie w momencie, w którym gracz pokonuje przeciwnika. Nieśmiertelniki innych graczy można zdobyć i kolekcjonować poprzez standardowe użycie noża w walce. Zestaw dodatkowych nieśmiertelników zawiera 10 bonusowych wzorów, które można wykorzystać w trybach online Battlefield 3".
Opublikowano 1 września 201113 l To nie jest wyjątkowy bonus, tylko nic niewnosząca do gry popierdółka. Rozi, nie martw się też nie dostaniesz, wszystkim anulowali :]
Opublikowano 1 września 201113 l Do BF3 na chlebaku miał być dodawany BF1943, ale EA wycofał się z tego bonusa do gry. Szkoda. No właśnie wycofują się bez podania szczegółów,tak samo jak z tego że singiel miał być na 12 godzin.Mam nadzieje że te gówniane dog tagi będą rozwiązane lepiej niż BC2,gdzie znikają jak ma się kogoś za dużo.
Opublikowano 1 września 201113 l To nie jest wyjątkowy bonus, tylko nic niewnosząca do gry popierdółka. Rozi, nie martw się też nie dostaniesz, wszystkim anulowali :] Ale ja kupiłem "luzem" w PSS
Opublikowano 1 września 201113 l bez jaj ea teraz tnie w (pipi)a.... zabrali 1943 a w zamian daja (pipi)owe dog tagi? ... btw skad ten news o tym wycieciu? Edytowane 1 września 201113 l przez szpic
Opublikowano 1 września 201113 l dziwne. Na forach juz by ludzie warczeli po takim czyms. A tutaj wszedzie cisza. Albo robia to bardzo po cichu albo trafiles w gramie na jakies nowego. Albo z dzialu z ksiazkami Edytowane 1 września 201113 l przez szpic
Opublikowano 1 września 201113 l Też się dziwię bo zawsze zamawiam tam gry, i wiem że o takich rzeczach by informowali. http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2011/09/01/battleblog-9-online-vehicle-warfare-refined.aspx Świetny artykuł o pojazdach w BF3 i możliwościach ich modyfikowania Edytowane 1 września 201113 l przez marekjw2523
Opublikowano 1 września 201113 l O, wreszcie będzie się customizować perki dla konkretnych rodzajów pojazdów, a nie jeden perk do wszystkiego. Ta regeneracja życia pojazdów jakaś taka bardziej kontrowersyjna, ale przeboleję. Muszę wreszcie złożyć preorder, ale ciągle nie wiem, w którym sklepie