mersi 804 Opublikowano 16 września 2011 Opublikowano 16 września 2011 I gdzie ta dalsza część "Gilotyny"? nie ma, kolejna obiecanka cacanka od nich Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 16 września 2011 Opublikowano 16 września 2011 I gdzie ta dalsza część "Gilotyny"? Przecież była na TGS w wersji na PS3 Cytuj
walek 96 Opublikowano 16 września 2011 Opublikowano 16 września 2011 I gdzie ta dalsza część "Gilotyny"? Przecież była na TGS w wersji na PS3 Czuje sie zgilotynowany. Znowu epic fail w wykonaniu Dice. 2 1 Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 16 września 2011 Opublikowano 16 września 2011 Muahahhahhhahhahaha Beheaded Cytuj
elentario 6 Opublikowano 16 września 2011 Opublikowano 16 września 2011 (edytowane) Battlefield 3 - Xbox 360 Operation Guillotine Gameplay Trailer Teraz możecie przeprosić DICE za brak wiary! ;P Edytowane 16 września 2011 przez elentario Cytuj
walek 96 Opublikowano 16 września 2011 Opublikowano 16 września 2011 (edytowane) Calkiem pozytywanie to wyglada. Jesli w multi bedzie podobna grafa, z tymi wszystkimi fajerwerkami w postaci zniszczen, animacji itd., to mamy najladniej wygladajace multi na konsoli, bijace na glowe BFBC2. Porownujac to jednka do PC Gilotyny (niestety porownan nie da sie uniknac), to czas najwyzszy chyba wypluc na rynek nowa konsole. Sorry, ale przepasc miedzy PC wersja, a konsolowa jest... hmm, gigantyczna. Ps.Nie ogladajcie tego filmiku ponizej 720p! Ps2. Polecam siagnac trailer stad, 720p Edytowane 16 września 2011 przez walek Cytuj
elentario 6 Opublikowano 16 września 2011 Opublikowano 16 września 2011 Dobrze, że byli słowni i wyrobili się 16.. Co do filmiku, cienie i światło dają radę, a sam klimat odpowiada mi niesamowicie. Z każdym kolejnym materiałem przekonują mnie do tego, że warto było zamówić pre-order w kwietniu. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 17 września 2011 Opublikowano 17 września 2011 Dobrze, że byli słowni i wyrobili się 16.. Co do filmiku, cienie i światło dają radę, a sam klimat odpowiada mi niesamowicie. Z każdym kolejnym materiałem przekonują mnie do tego, że warto było zamówić pre-order w kwietniu. Mój preorder to luty , A ja zawsze wierzyłem w DICE i ich broniłem,ale tak późną BETĘ i tak im nie wybaczę. Panowie nie chcę rozpętywać wojenek ale oficjalnie DICE w którymś wywiadzie powiedziało że w porównaniu XBOX a PS3 to właśnie na naszej konsoli będzie to trochę lepiej wyglądało. A tu ja widzę że jak dla mnie i możliwości konsol to świetnie wygląda, widzieliście ten rewelacyjny ogień i palące drzewa...Szaał. Chyba to kres możliwości Xboxa 1 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 września 2011 Opublikowano 17 września 2011 Walek fakt ze przepaść między kompami a konsolami wzrasta,tylko ze jeszcze mało ludzi stać na te najmocniejsze sprzęty,więc nie wiem czy nie grają w gry z grafiką podobną do konsolowych wersji. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 17 września 2011 Opublikowano 17 września 2011 Walek fakt ze przepaść między kompami a konsolami wzrasta,tylko ze jeszcze mało ludzi stać na te najmocniejsze sprzęty,więc nie wiem czy nie grają w gry z grafiką podobną do konsolowych wersji. A ten znowu swoje. Już skończ miauczeć, to że kolegów z bloku nie stać na grafę, nie znaczy że reszta świata też odkłada każdy grosz byleby mieć na chleb i mleko. Równie dobrze można snuć wnioski, że mało ludzi stać na LCD 32' i większość będzie dziobać w BF3 na 21'CRT. A wracając do tematu: A NeoGAF user played the PS3 beta and talked to an EA representative who told him the Battlefield 3 beta for the PS3 is done. The only reason we don't have the beta yet is because we're waiting on the Xbox 360 version. They wanted to launch today (Friday), but next week is looking more likely. Spookie wrote: According to the pr guy the ps3 version I played was the final for the beta. They wanted to launch today but are waiting on the 360 version. They are looking to launch next week. http://www.neogaf.co...&postcount=7488 This is unverified Battlefield 3 news, it could be completely fake, but there's a chance that it's the real deal. Either way, take it with a grain of salt! 1 7 Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 17 września 2011 Opublikowano 17 września 2011 Równie dobrze można snuć wnioski, że mało ludzi stać na LCD 32' i większość będzie dziobać w BF3 na 21'CRT. Panie Stona, może Twoich kolegów nie stać na 32' LCD, ale u nas jest to standardem. Więcej osób ma LCDka niż topowy model PCta do grania. Zwiastun mnie robi, z tym, że czekam na filmiki z multi na PS3, a najlepiej na betę. 2 1 Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 17 września 2011 Opublikowano 17 września 2011 (edytowane) Super to wygląda ale pamiętajcie jak ładnie wyglądało BFBC2 na trailerach od EA http://www.youtube.com/watch?v=GVNRTsGD6Ik Tak miała wyglądać wersja na konsole (dokładnie X0) Ciekawe ile ten filmik z gameplayu jest podrasowany.... oby nie był w ogóle. Edytowane 17 września 2011 przez LiSoQuan 1 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 września 2011 Opublikowano 17 września 2011 (edytowane) Stona hamuj język bo to że jesteś modem nic nie znaczy,nie masz nic do powiedzenia to się nie wypowiadaj,bo nie przekonałeś mnie swoim wywodem ze"brać"PC-towa ma takie kompy o jakich piszesz.I lepiej wywiązuj się ze swoim obowiązków,bo usunąłem z sygnatury 2 dni temu dodatkowy opis a osta mam nadal,jak widać nie wyrabiasz się w swoim zadaniach. No właśnie Lis też się zawiodłem jak zobaczyłem że grafa względem BC2 się nie zmieniła,także trzeba poczekać do bety. + Dodał MODERATOR W swoim poście wniosłem do tematu o grze więcej niż Ty w kilku swoich wywodach. To że nie ogarniasz angielskiego to już Twoja sprawa. Sygna cały czas do poprawy. Łap kolejne % Dokładnie wniosłeś multum,zważywszy że obrażasz innych publicznie,w takich momentach chciałbym spotkać się z tobą osobiście,by sprawdzić czy też byłbyś takim cwaniakiem na żywo,jak e-napinaczem nacodzień.A teraz grzecznie zdejmuj osty,bo sygnatura zmieniona. Edytowane 17 września 2011 przez Litwin25 stona 6 Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 17 września 2011 Opublikowano 17 września 2011 (edytowane) X360: PC: Na X360 (i PS3 pewnie też) chyba używali innych ładunków wybuchowych Edytowane 17 września 2011 przez SzczurekPB Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 17 września 2011 Opublikowano 17 września 2011 Szczerze to ja nie widziałem różnicy z materiałów wideo przed premierą a już z gry w BC2. Jedynie co zauważyłem to obcięte AA. No ale może nie wnikam aż tak bardzo w szczegóły Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 września 2011 Opublikowano 17 września 2011 Wydaje mi się ze krawędzie były bardziej ostre w porównaniu do tego co jest na filmikach,ale z czasem przestałem na to zwracać uwagę Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 17 września 2011 Opublikowano 17 września 2011 Szczerze to ja srednio widzę te ogromną różnicę między trailerkiem gilotyny z pc a tym z XO. Chyba, że inne filmiki oglądam. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 17 września 2011 Opublikowano 17 września 2011 Oglądasz inne filmiki, ewentualnie nie włączasz wersji 720p 1 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 17 września 2011 Opublikowano 17 września 2011 Prawda jest taka, że ogromnych różnic na pierwszy rzut oka nie widać i to się liczy, nie każdy grać musi lizać wszystkie tekstury z bliska i liczyć ilość ząbków na metr kwadratowy, nie każdy jest jak stona Biorąc pod uwagę że taką grafikę będą wyświetlać 5-6 letnie sprzęty to jest super, bo komp z tego samego okresu miałby problem z prawidłowym funkcjonowaniem na Windows 7. I mówi to posiadacz pre-orderu na PC :] 4 Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 17 września 2011 Opublikowano 17 września 2011 Pozwoliłem sobie zlukać z nudów kilka razy te trailerki (i tak oczwiscie tak wczesniej jak i teraz patrzyłem na to w 720p) i jednak są zauważalne różnice. Pc X360 Sama jakosć wiadomo nie odzwierciedla idealnie wszystkiego, ale widać mniejszą liczbę detali względem pc po lewej stronie (ilosć kamyków;]). Wybuchy też lepsze na pc i tutaj różnica jest znaczaca. Animacja postaci- chyba zbliżona do siebie, jeli nie identyczna- co mnie niezmiernie cieszy. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 września 2011 Opublikowano 17 września 2011 Jakim ale pamiętasz obawy że to miało wyglądać gorzej niż BC2,także zważając na to jest super Jeszcze zobaczymy tylko czy zniszczeń nie obcięli względem BC2. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 17 września 2011 Opublikowano 17 września 2011 "Ilość kamyków" a czego się spodziewaliście jak PC mają teslacię i inne bajery Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 17 września 2011 Opublikowano 17 września 2011 Różnice muszą być, nie ma co się nad tym rozwodzić bo i tak jakość wersji konsolowej póki co prezentuje się naprawde solidnie. 1 Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 17 września 2011 Opublikowano 17 września 2011 E no ja tylko mówię, że takie "cięcia" w samej oprawie to ja rozumiem. Większosc z nas obawiała się, że dostaniemy dosłownie półprodukt a tak źle przecierz nie ma. Ba, jest fenomenalnie i na pewno jest to najładniejsza gra wojenna na konsolach Cytuj
walek 96 Opublikowano 17 września 2011 Opublikowano 17 września 2011 (edytowane) Wredne DICE! Zaje*%ali z Xbox360 i PS3 kamyczki, i wstawili do wersji blaszakowej. Okradaja NAS! :blum2: Mnie troszke irytuje ten wielku HUD. Mogliby to zmniejszyc, jak jest na PC w rozdzialce 1080p. Poza tym na tym zdjeciu powyzej widac lepiej wykonany ogien. Oby na PS3 lepiej sobie poradzili z tym elementem. Kolejny fajny gif Edytowane 17 września 2011 przez walek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi