Pioro 2 Opublikowano 30 lipca 2010 Opublikowano 30 lipca 2010 Witam, wlasnie zakupilem dead space, gra stara ale wielu mi ja polecalo. Chwilka pogralem na srednim poziomie i kurcze zdziwieniu, ciezko sie gra. Gra nie jest prosta, a juz na poczatku utknalem z tymi potworkami:) powiedzcie mi czy do konca gry jest tak ciezko? czy poziom jest wysoki czy ja jestem az taki niewprawiony delikatnie mowiac:) jak najlepiej zabijac te potworki, ciagle brakuje mi amunicji... pozdrawiam Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 31 lipca 2010 Opublikowano 31 lipca 2010 nie wiem czy gra jest trudna ale wiem że nietrudno jest znalesc temat o niej i tam zadać to pytanie zamiast zakładac bez sensu nowy temat... <_< Cytuj
winner 183 Opublikowano 31 lipca 2010 Opublikowano 31 lipca 2010 http://www.psxextreme.info/topic/57880-dead-space/page__st__360 Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 31 lipca 2010 Opublikowano 31 lipca 2010 Witam, wlasnie zakupilem dead space, gra stara ale wielu mi ja polecalo. Chwilka pogralem na srednim poziomie i kurcze zdziwieniu, ciezko sie gra. Gra nie jest prosta, a juz na poczatku utknalem z tymi potworkami:) powiedzcie mi czy do konca gry jest tak ciezko? czy poziom jest wysoki czy ja jestem az taki niewprawiony delikatnie mowiac:) jak najlepiej zabijac te potworki, ciagle brakuje mi amunicji... pozdrawiam Temat odpowiedni już Ci podali, to raz. Pytasz jak najlepiej niszczyć nekromorfy? Strzelaj w nogi aż padną, a potem po mackach. Żadnych headshotów bo w tej grze w ogóle prucie na korpus nie jest efektywne. Podstawa to odstrzeliwanie kończyń. Amunicji nie powinno brakować, w razie czego tuninguj w pierwszej kolejności tą pierwszą znalezioną broń "plasma cutter", bo jest po prostu najlepsza w grze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi