Kazuun 221 Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Hmm........ Zastanawiać mnie zaczęła "wysokość" map w BF3. Te screeny odnośnie pory dnia prezentują dachy itp. Czy to zwiastun tego, że budynki z map multi będą miały więcej niż jedno piętro (np te na SaK)? Choć to pewnie widok miasta z kampanii od góry i tyle. @Stona: Ja bym się tak bardzo nie przejmował rozmiarami map w tej kwestii. Albo gra będzie ładnie Ci/nam chodzić albo nie - rozmiar mapy nie będzie miał pewnie wielkiego znaczenia. Pamiętasz jak było w BF2. Duża mapa (Gulf of Oman) była w miarę pustawa, a taki Karkand miał nasrane budyneczków - wszystko zbalansowane odpowiednio by gra hulała Podejrzewam że teraz będzie podobnie. (co nie zmienia faktu że mój portfel już nerwowo przełyka ślinę ze stresu jaki go czeka ;p) Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Kumpel z roboty, 45cio letni spawacz (bez kitu) jest zaproszony na beta testy, wyciagne cos od niego ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=mWjBBWU3m4Q wyczaiłem na neogafie Pewnie zaraz usuną, radzę się pośpieszyć... O KUR#A Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 fapfapfapfap Urywa jajka po prostu, jeżeli to nie będzie gra roku, to co? Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 (edytowane) fapfapfapfap Urywa jajka po prostu, jeżeli to nie będzie gra roku, to co? Modern Warfare 3 :potter: ciekawe czy ten BF na moim radeonie 9800 pójdzie na full detalach Edytowane 4 Marca 2011 przez sosnaa Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=26286788&postcount=1342 to są jaja jakieś... na takie mapy konsole mają za mało ramu, coś czuje że będą naprawdę mocno okrojone nowa generacja już się zaczyna, ale tylko na PC... mogliby w 2012 wydać nowe konsole, na PC nie lubię grać w strzelanki (w sumie to gram tylko w strategie i w WoW) a w nowego BF-da w takiej jakości chętnie bym zobaczył na moim HDTV Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Ale co konsole mają wspólnego z tą grą ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Kumpel z roboty, 45cio letni spawacz (bez kitu) jest zaproszony na beta testy, wyciagne cos od niego ;p Hmmm, już ida invy? PC czy na konsoli? Ot tak dostał, czy dzięki posiadaniu MoH ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 (edytowane) Ale co konsole mają wspólnego z tą grą ? Na przykład można jedną sprzedać, aby doinwestować w piecyka :potter: Edytowane 5 Marca 2011 przez ako Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Ale co konsole mają wspólnego z tą grą ? Na przykład można jedną sprzedać, aby doinwestować w piecyka :potter: jedna nie starczy nawet na dobra grafike Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 2 nowe screeny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Nie wiem czemu ale mnie tak jakoś naszły dziś trochę pewne obawy, Przypomniały mi się słowa DICE, że chcą aby multi w BF3 było wypadkową BF: BC2 oraz MoH. MoH mi się nie podobał, bo czułem w nim zbyt wiele CoD'a. Ten feeling. Podejrzewam, że gracze BFowi się w miarę poznali i woleli zostać przy Bad Company 2, a pozostali wrócili do Modern Warfare 2/Black Ops. Oby poszli w mix BF2 i BF: BC2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 A gdzie padły te słowa? Bo mi MOH też totalnie nie podszedł ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Oj nie znajdę teraz. Gdzieś było, ale gdzie to nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Fault Line Episode 2: Good Effect on Target http://www.youtube.com/watch?v=NrA2Xy6Ukh8&feature=feedu :o Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Zwróćcie uwagę na początek filmiku, pre-alfa footage O.o Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Liczyłem na jakiś fragment z mulit Singla i tak przejdę tylko z obowiązku. Grafa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Ciekawe czy w multi też będzie można się czołgać Cytuj Odnośnik do komentarza
inactive 3 Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Tak, prone wraca Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 (edytowane) Prone to po prostu pozycja leżąca. Niby w BF2 tez była ale czołgać się nie dało Też sądzę że będzie się dało czołgać w multi. To daje ciekawe perspektywy jeżeli mapy będą sprzyjać Ot tak w ramach wyjaśnienia Edytowane 18 Marca 2011 przez Kazuun Cytuj Odnośnik do komentarza
inactive 3 Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Niby w BF2 tez była ale czołgać się nie dało W BF2 można było się czołgać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Battlefield 3 z systemem walki wręcz http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=58010 [...]kontrolowany przez nas żołnierz wyposażony zostanie w umiejętności walki wręcz. Na jednym z pokazów DICE ujawniło odpowiedzialny za to system i o dziwo jest on całkiem rozbudowany. Gracze będą mogli uderzać którąkolwiek z rąk, wyprowadzać kontry oraz wykonywać rzuty przeciwnikami. Większości współczesnych FPS-ów oferuje jedynie proste ciosy nożem, więc tym bardziej cieszy fakt, że twórcy Battlefielda 3 postanowili być w tej kwestii bardziej ambitni niż konkurencja. Ciekawe, ciekawe... zobaczymy jak się to sprawdzi, i czy w ogóle trafi do multi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 IMHO takie rozwiązanie można zastosować jeśli wyjdziemy z założenia że nóż jest osobną bronią. Wtedy mamy 2 akcje LPM i RPM [lewa prawa łapa] plus wariacje z np kucaniem [rzut]. Proste, nie wymaga dodatkowych klawiszy i jest bardziej realistyczne niż bieganie z kałachem i ciachanie oponenta 3 ręką z nożem Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 nie wiem jak chcą rozwiązać te kontry ale mam nadzieję, że nie będzie to wyglądało cios-kontra-kontra kontry-kontra kontry kontry etc, bo wtedy tacy dwaj uprawiający mortal kombat zostaną szybko zdjęci przez trzeciego gracza miło by było gdyby w multi pojawił się nóż balistyczny Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 (edytowane) Taaaaaaa, teraz to już nie będzie Doktor Lubicz robiący ciach ciach, tylko (pipi)ony Jackie Jet Li Chan Ja jestem obecnie sceptyczny trochę nastawiony do tego pomysłu. Wydaje mi się, że w multi nie ma zbytnio czasu na takie zabawy. Możliwe też że system ten zostanie zaimplementowany jedynie w singlu, a multi dostanie uproszczoną wersję. Nigdy tez nie lubiłem, gdy atak melee i rzut granatem były jako "osobne bronie" na liście uzbrojenia (if you know what I mean). Lubie takie rozwiązanie jak ma BF: BC2. Co to jest nóż balistyczny ? ;p To takie coś co tak śmiesznie szczela w CoD: Blak Ops? Edytowane 25 Marca 2011 przez Kazuun Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi