Opublikowano 4 marca 201114 l Hmm........ Zastanawiać mnie zaczęła "wysokość" map w BF3. Te screeny odnośnie pory dnia prezentują dachy itp. Czy to zwiastun tego, że budynki z map multi będą miały więcej niż jedno piętro (np te na SaK)? Choć to pewnie widok miasta z kampanii od góry i tyle. @Stona: Ja bym się tak bardzo nie przejmował rozmiarami map w tej kwestii. Albo gra będzie ładnie Ci/nam chodzić albo nie - rozmiar mapy nie będzie miał pewnie wielkiego znaczenia. Pamiętasz jak było w BF2. Duża mapa (Gulf of Oman) była w miarę pustawa, a taki Karkand miał nasrane budyneczków - wszystko zbalansowane odpowiednio by gra hulała Podejrzewam że teraz będzie podobnie. (co nie zmienia faktu że mój portfel już nerwowo przełyka ślinę ze stresu jaki go czeka ;p)
Opublikowano 4 marca 201114 l Kumpel z roboty, 45cio letni spawacz (bez kitu) jest zaproszony na beta testy, wyciagne cos od niego ;p
Opublikowano 4 marca 201114 l http://www.youtube.com/watch?v=mWjBBWU3m4Q wyczaiłem na neogafie Pewnie zaraz usuną, radzę się pośpieszyć... O KUR#A
Opublikowano 4 marca 201114 l fapfapfapfap Urywa jajka po prostu, jeżeli to nie będzie gra roku, to co?
Opublikowano 4 marca 201114 l fapfapfapfap Urywa jajka po prostu, jeżeli to nie będzie gra roku, to co? Modern Warfare 3 :potter: ciekawe czy ten BF na moim radeonie 9800 pójdzie na full detalach Edytowane 4 marca 201114 l przez sosnaa
Opublikowano 4 marca 201114 l http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=26286788&postcount=1342 to są jaja jakieś... na takie mapy konsole mają za mało ramu, coś czuje że będą naprawdę mocno okrojone nowa generacja już się zaczyna, ale tylko na PC... mogliby w 2012 wydać nowe konsole, na PC nie lubię grać w strzelanki (w sumie to gram tylko w strategie i w WoW) a w nowego BF-da w takiej jakości chętnie bym zobaczył na moim HDTV
Opublikowano 5 marca 201114 l Kumpel z roboty, 45cio letni spawacz (bez kitu) jest zaproszony na beta testy, wyciagne cos od niego ;p Hmmm, już ida invy? PC czy na konsoli? Ot tak dostał, czy dzięki posiadaniu MoH ?
Opublikowano 5 marca 201114 l Ale co konsole mają wspólnego z tą grą ? Na przykład można jedną sprzedać, aby doinwestować w piecyka :potter: Edytowane 5 marca 201114 l przez ako
Opublikowano 5 marca 201114 l Ale co konsole mają wspólnego z tą grą ? Na przykład można jedną sprzedać, aby doinwestować w piecyka :potter: jedna nie starczy nawet na dobra grafike
Opublikowano 9 marca 201114 l Nie wiem czemu ale mnie tak jakoś naszły dziś trochę pewne obawy, Przypomniały mi się słowa DICE, że chcą aby multi w BF3 było wypadkową BF: BC2 oraz MoH. MoH mi się nie podobał, bo czułem w nim zbyt wiele CoD'a. Ten feeling. Podejrzewam, że gracze BFowi się w miarę poznali i woleli zostać przy Bad Company 2, a pozostali wrócili do Modern Warfare 2/Black Ops. Oby poszli w mix BF2 i BF: BC2
Opublikowano 16 marca 201114 l Fault Line Episode 2: Good Effect on Target http://www.youtube.com/watch?v=NrA2Xy6Ukh8&feature=feedu :o
Opublikowano 16 marca 201114 l Liczyłem na jakiś fragment z mulit Singla i tak przejdę tylko z obowiązku. Grafa
Opublikowano 18 marca 201114 l Prone to po prostu pozycja leżąca. Niby w BF2 tez była ale czołgać się nie dało Też sądzę że będzie się dało czołgać w multi. To daje ciekawe perspektywy jeżeli mapy będą sprzyjać Ot tak w ramach wyjaśnienia Edytowane 18 marca 201114 l przez Kazuun
Opublikowano 18 marca 201114 l Niby w BF2 tez była ale czołgać się nie dało W BF2 można było się czołgać
Opublikowano 25 marca 201114 l Battlefield 3 z systemem walki wręcz http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=58010 [...]kontrolowany przez nas żołnierz wyposażony zostanie w umiejętności walki wręcz. Na jednym z pokazów DICE ujawniło odpowiedzialny za to system i o dziwo jest on całkiem rozbudowany. Gracze będą mogli uderzać którąkolwiek z rąk, wyprowadzać kontry oraz wykonywać rzuty przeciwnikami. Większości współczesnych FPS-ów oferuje jedynie proste ciosy nożem, więc tym bardziej cieszy fakt, że twórcy Battlefielda 3 postanowili być w tej kwestii bardziej ambitni niż konkurencja. Ciekawe, ciekawe... zobaczymy jak się to sprawdzi, i czy w ogóle trafi do multi.
Opublikowano 25 marca 201114 l IMHO takie rozwiązanie można zastosować jeśli wyjdziemy z założenia że nóż jest osobną bronią. Wtedy mamy 2 akcje LPM i RPM [lewa prawa łapa] plus wariacje z np kucaniem [rzut]. Proste, nie wymaga dodatkowych klawiszy i jest bardziej realistyczne niż bieganie z kałachem i ciachanie oponenta 3 ręką z nożem
Opublikowano 25 marca 201114 l nie wiem jak chcą rozwiązać te kontry ale mam nadzieję, że nie będzie to wyglądało cios-kontra-kontra kontry-kontra kontry kontry etc, bo wtedy tacy dwaj uprawiający mortal kombat zostaną szybko zdjęci przez trzeciego gracza miło by było gdyby w multi pojawił się nóż balistyczny
Opublikowano 25 marca 201114 l Taaaaaaa, teraz to już nie będzie Doktor Lubicz robiący ciach ciach, tylko (pipi)ony Jackie Jet Li Chan Ja jestem obecnie sceptyczny trochę nastawiony do tego pomysłu. Wydaje mi się, że w multi nie ma zbytnio czasu na takie zabawy. Możliwe też że system ten zostanie zaimplementowany jedynie w singlu, a multi dostanie uproszczoną wersję. Nigdy tez nie lubiłem, gdy atak melee i rzut granatem były jako "osobne bronie" na liście uzbrojenia (if you know what I mean). Lubie takie rozwiązanie jak ma BF: BC2. Co to jest nóż balistyczny ? ;p To takie coś co tak śmiesznie szczela w CoD: Blak Ops? Edytowane 25 marca 201114 l przez Kazuun