Skocz do zawartości

Battlefield 3

Featured Replies

Opublikowano

Hmm........ Zastanawiać mnie zaczęła "wysokość" map w BF3. Te screeny odnośnie pory dnia prezentują dachy itp. Czy to zwiastun tego, że budynki z map multi będą miały więcej niż jedno piętro (np te na SaK)? Choć to pewnie widok miasta z kampanii od góry i tyle.

@Stona:

Ja bym się tak bardzo nie przejmował rozmiarami map w tej kwestii. Albo gra będzie ładnie Ci/nam chodzić albo nie - rozmiar mapy nie będzie miał pewnie wielkiego znaczenia. Pamiętasz jak było w BF2. Duża mapa (Gulf of Oman) była w miarę pustawa, a taki Karkand miał nasrane budyneczków - wszystko zbalansowane odpowiednio by gra hulała ;) Podejrzewam że teraz będzie podobnie.

(co nie zmienia faktu że mój portfel już nerwowo przełyka ślinę ze stresu jaki go czeka ;p)

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Wyświetleń 257,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Uwaga! W becie można latać myśliwcem na operation metro!  

• Czekaj, bo nie bardzo rozumiem. Na kĄsoli w ciągu ułamka sekundy mierzysz kolesiowi w głowę? Aha. Tak. Pewnie jeszcze grasz na padzie stopami? XD   DMG jest okej, kod sieciowy jest z(pipi)any. Jak

• bonus:

Opublikowano

Kumpel z roboty, 45cio letni spawacz (bez kitu) jest zaproszony na beta testy, wyciagne cos od niego ;p

Opublikowano

fapfapfapfap

Urywa jajka po prostu, jeżeli to nie będzie gra roku, to co?

Opublikowano

fapfapfapfap

Urywa jajka po prostu, jeżeli to nie będzie gra roku, to co?

Modern Warfare 3 :potter:

ciekawe czy ten BF na moim radeonie 9800 pójdzie na full detalach :ermm:

Edytowane przez sosnaa

Opublikowano

na takie mapy konsole mają za mało ramu, coś czuje że będą naprawdę mocno okrojone

nowa generacja już się zaczyna, ale tylko na PC... mogliby w 2012 wydać nowe konsole, na PC nie lubię grać w strzelanki (w sumie to gram tylko w strategie i w WoW) a w nowego BF-da w takiej jakości chętnie bym zobaczył na moim HDTV

Opublikowano

Ale co konsole mają wspólnego z tą grą ?

Opublikowano

Kumpel z roboty, 45cio letni spawacz (bez kitu) jest zaproszony na beta testy, wyciagne cos od niego ;p

Hmmm, już ida invy? PC czy na konsoli? Ot tak dostał, czy dzięki posiadaniu MoH ?

Opublikowano

Na przykład można jedną sprzedać, aby doinwestować w piecyka :potter:

Edytowane przez ako

Opublikowano

Na przykład można jedną sprzedać, aby doinwestować w piecyka :potter:

jedna nie starczy nawet na dobra grafike :)

Opublikowano

Nie wiem czemu ale mnie tak jakoś naszły dziś trochę pewne obawy,

Przypomniały mi się słowa DICE, że chcą aby multi w BF3 było wypadkową BF: BC2 oraz MoH.

MoH mi się nie podobał, bo czułem w nim zbyt wiele CoD'a. Ten feeling. Podejrzewam, że gracze BFowi się w miarę poznali i woleli zostać przy Bad Company 2, a pozostali wrócili do Modern Warfare 2/Black Ops.

Oby poszli w mix BF2 i BF: BC2 ;)

Opublikowano

A gdzie padły te słowa? Bo mi MOH też totalnie nie podszedł ;/

Opublikowano

Liczyłem na jakiś fragment z mulit :(

Singla i tak przejdę tylko z obowiązku.

Grafa _amazed__by_Kermodog.gif

Opublikowano

Ciekawe czy w multi też będzie można się czołgać ;)

Opublikowano

Prone to po prostu pozycja leżąca. Niby w BF2 tez była ale czołgać się nie dało ;)

Też sądzę że będzie się dało czołgać w multi. To daje ciekawe perspektywy jeżeli mapy będą sprzyjać ;)

Ot tak w ramach wyjaśnienia ;)

Edytowane przez Kazuun

Opublikowano

Niby w BF2 tez była ale czołgać się nie dało ;)

W BF2 można było się czołgać

Opublikowano

Battlefield 3 z systemem walki wręcz

http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=58010

[...]kontrolowany przez nas żołnierz wyposażony zostanie w umiejętności walki wręcz. Na jednym z pokazów DICE ujawniło odpowiedzialny za to system i o dziwo jest on całkiem rozbudowany. Gracze będą mogli uderzać którąkolwiek z rąk, wyprowadzać kontry oraz wykonywać rzuty przeciwnikami. Większości współczesnych FPS-ów oferuje jedynie proste ciosy nożem, więc tym bardziej cieszy fakt, że twórcy Battlefielda 3 postanowili być w tej kwestii bardziej ambitni niż konkurencja.

Ciekawe, ciekawe... zobaczymy jak się to sprawdzi, i czy w ogóle trafi do multi.

Opublikowano

IMHO takie rozwiązanie można zastosować jeśli wyjdziemy z założenia że nóż jest osobną bronią. Wtedy mamy 2 akcje LPM i RPM [lewa prawa łapa] plus wariacje z np kucaniem [rzut]. Proste, nie wymaga dodatkowych klawiszy i jest bardziej realistyczne niż bieganie z kałachem i ciachanie oponenta 3 ręką z nożem :D

Opublikowano

nie wiem jak chcą rozwiązać te kontry ale mam nadzieję, że nie będzie to wyglądało cios-kontra-kontra kontry-kontra kontry kontry etc, bo wtedy tacy dwaj uprawiający mortal kombat zostaną szybko zdjęci przez trzeciego gracza

miło by było gdyby w multi pojawił się nóż balistyczny

Opublikowano

Taaaaaaa, teraz to już nie będzie Doktor Lubicz robiący ciach ciach, tylko (pipi)ony Jackie Jet Li Chan :P

Ja jestem obecnie sceptyczny trochę nastawiony do tego pomysłu. Wydaje mi się, że w multi nie ma zbytnio czasu na takie zabawy. Możliwe też że system ten zostanie zaimplementowany jedynie w singlu, a multi dostanie uproszczoną wersję.

Nigdy tez nie lubiłem, gdy atak melee i rzut granatem były jako "osobne bronie" na liście uzbrojenia (if you know what I mean). Lubie takie rozwiązanie jak ma BF: BC2.

Co to jest nóż balistyczny ? ;p To takie coś co tak śmiesznie szczela w CoD: Blak Ops?

Edytowane przez Kazuun