Ruther 158 Opublikowano 30 marca 2011 Opublikowano 30 marca 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=xbW98JYSjos Próbka oskryptowanej akcji w nowym Batku. Edytowane 30 marca 2011 przez Ruther Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 30 marca 2011 Opublikowano 30 marca 2011 Hmm.... wydłużone klipy znanego już trailera.... jakoś mnie to nie rusza już tbh. WTB somethin' new! Jak np akcje z multi, destrukcję itp. Kichać na singiel! ;p Cytuj
Stona 569 Opublikowano 30 marca 2011 Opublikowano 30 marca 2011 Jaram się już samym dźwiękiem przy logu BF3 @kazuja Masz tutaj przedstawione jak będzie [?] wyglądał system walki wręcz. Lewy prawy guzik [tak jak mówiłem]. Zawsze to jakiś plus. FCK, to chyba jednak QTE ;/ No i będą szczury XD Szczury + c4 = fun XDDDDDDDDDDDDDDD Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 30 marca 2011 Opublikowano 30 marca 2011 (edytowane) Nie widzę tego systemu walki w multi tbh. Poza tym. O ile się nie mylę to nie da się przyczepić C4 do kogoś. Próbowałem z ako i przeleciał przez niego ładunek, niczym (pipi)zka, i upadł za nim PS: logo BFa (ta muzyczka itp) zawsze wrzucały ciary na plecy - już od lat! Edytowane 30 marca 2011 przez Kazuun Cytuj
Stona 569 Opublikowano 30 marca 2011 Opublikowano 30 marca 2011 A w BF2 szuo Muszą to naprawić. No zobaczymy czy w multi będzie ten system walki, czy też nie. Ja bym to przyjął, zważywszy że aktualnie przed nożem NIE MOŻNA się obronić. Dziś grałem sobie chwilę softa [lol, wiem głupie to było], wywaliłem cały magazynek w kolesia, a ten sobie zwyczajnie podszedł i mi kosę założył. Fuuuuuuuuuuuu Cytuj
Ruther 158 Opublikowano 1 kwietnia 2011 Opublikowano 1 kwietnia 2011 (edytowane) http://www.gaminator.tv/newsy/news/14698,Wyciek%C5%82a-data-premiery-Battlefield-3.html No i jest data premiery! (co prawda z przecieku, ale zawsze coś) Battlefield 3 już 2 listopada? Edytowane 1 kwietnia 2011 przez Ruther Cytuj
Gość ako Opublikowano 13 kwietnia 2011 Opublikowano 13 kwietnia 2011 (edytowane) Przedstawiciele EA DICE poinformowali, że kolejny zwiastun trzeciego Battlefielda – a konkretnie dwie jego wersje – ujrzy światło dzienne, gdy liczba osób „lubiących” stronę gry na Facebooku przekroczy million. Na filmie zaprezentowana zostanie właściwa rozgrywka na silniku Frostbite 2.0. Jak macie pejsbuka, to walczcie Edytowane 13 kwietnia 2011 przez ako Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 17 kwietnia 2011 Opublikowano 17 kwietnia 2011 Jedyny "zarzut" to AI przeciwników. Wrogowie trochę głupieją, biegają jak skryptowane boty. Jeśli to ma być "nowa generacja już na dzisiejszym sprzęcie" to niech i o to zadbają. Grafa, fizyka to nie wszystko. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 17 kwietnia 2011 Opublikowano 17 kwietnia 2011 Ta gra to MULTIPLAYER. Yep, dokładnie. DICE może twierdzić co sobie tam chce, ale seria Battlefield od zawsze skupiała się głównie na trybie multi. Doskonałym przykładem tego jest fakt, że starsze części nie miały wcale trybu singleplayer. I tak jak doskonale o tym wiem (co nie znaczy że rozumiem), że są ludzie którzy odpalą BF3, zaliczą kampanię, a multi już nie odpalą bo ich nie ciekawi, tak nie mają prawa po premierze wypowiadać się czy to faktycznie FPS roku itp. Bo to jak kupić drogiego Forda GT i marudzić, że jednak do dupy samochód, bo ciężko zakupy załadować itp Cytuj
Gość ako Opublikowano 17 kwietnia 2011 Opublikowano 17 kwietnia 2011 Co nie znaczy że jak już singla robią, to nie powinni go dopracować, a takie rzeczy jak AI we współczesnych FPSach to podstawa Ja tam z chęcią singla zaliczę przy okazji, tak jak to zrobiłem z BC2. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 17 kwietnia 2011 Opublikowano 17 kwietnia 2011 Wolę od dopracowanego singla przy którym spędzę 5h dopracowane multi, przy którym spędzę kilkaset h Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 17 kwietnia 2011 Opublikowano 17 kwietnia 2011 (edytowane) Ja tam z chęcią singla zaliczę przy okazji, tak jak to zrobiłem z BC2. ^ this Wolę od dopracowanego singla przy którym spędzę 5h dopracowane multi, przy którym spędzę kilkaset h ...and ^ this! http://www.geforce.c...ield3-interview .....aaaaaaaaaand ^ this!! xD Edytowane 17 kwietnia 2011 przez Kazuun 1 Cytuj
Linek 187 Opublikowano 18 kwietnia 2011 Opublikowano 18 kwietnia 2011 Z tego, co widać, to samochody cywilne to raptem 4-5 modeli. Może będzie można je wykorzystywać na multi? Skoro już w starym Operation Flashpoint były "cywilniaki", to dlaczego nie tutaj? Ja bym się cieszył, urozmaiciłoby to rozgrywkę. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 18 kwietnia 2011 Opublikowano 18 kwietnia 2011 Pyknij sobie w mod PR. Mega beczka jest jak 4 beduinów jedzie "polonezem" z bombą na pokładzie i arabską muzyczką w głośnikach 1 Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 27 maja 2011 Opublikowano 27 maja 2011 zgadnijcie co to za mapa Się wie kurfa jego brać, że Square + Train (okolice) z za(pipi)istego SaK! Screeny pochodzące z filmiku który znajduje się na PPE, na głównej (http://www.ppe.pl/ne..._od_kuchni.html) Tylko ja podszedłem do fragmentu o starych mapach i o developingu SaK emocjonalnie? Moje serce łka na myśl o tej mapie 1 Cytuj
Stona 569 Opublikowano 27 maja 2011 Opublikowano 27 maja 2011 Mam nadzieję, że nie przemodelują za bardzo tych mapek i nie w(pipi)ią na nie przypadkiem latadeł. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 Po tym co zobaczyłem na E3 myślę sobie, że to będą najdłuższe 4 miechy oczekiwania evar czoooooooooooołgi (pipi) że nóż znowu będzie op Ciekawe czy w basenie będzie woda No i kampa na wieży TV albo na "żurawiu" Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 z(pipi)ali troche na e3, dali nudne 10 minutowe gówienko, kogo obchodzą czołgi? strzał w kolano troche, pokazali by walke w miescie to byłby kisiel Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 kogo obchodzą czołgi? Stona przesiedział chyba 3/4 życia w czołgu w BF:BC2 - tez tego nie rozumiem no ale xD Sharqi noca może byc fajowe Cytuj
Gość ako Opublikowano 6 czerwca 2011 Opublikowano 6 czerwca 2011 z(pipi)ali troche na e3, dali nudne 10 minutowe gówienko, kogo obchodzą czołgi? Wyjdź i umrzyj Jarał bym się z Wami ale... siedzę nad projektami Cytuj
Stona 569 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 z(pipi)ali troche na e3, dali nudne 10 minutowe gówienko, kogo obchodzą czołgi? Nudne? Ja już sobie wyobrażam jak siedzę w tym czołgu, dźwięk podkręcony tak żeby ściany drżały i napierdalam do arabusów A co do multi, jest inne niż w CoD. I to wie każdy kto grał w obie gry. I mimo wszystko jest podstawą BFa. A BF3 jest następcą BF2, nie BC. I to mnie też jara Cytuj
Stona 569 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 I jeszcze bonus :* SaKKKKKKKKKKKKKKKKKKK Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi