Kazuun 221 Opublikowano 2 lipca 2011 Opublikowano 2 lipca 2011 Ja się bardzo poważnie zastanawiam nad anulowaniem pre ordera w sklepie wysyłkowym, i złożenie go na Origins. Cena taka sama mi wyjdzie, więc... A płytki mnie nie bawią od jakiegoś już czasu. Cytuj
Gość ako Opublikowano 2 lipca 2011 Opublikowano 2 lipca 2011 Ja tam jednak nowości biorę na płytkach, zwłaszcza jeżeli cena podobna. Jakoś pewniejsze, bo nigdy nie wiadomo kiedy te sieciowe serwisy odmówią posłuszeństwa. Już nie mówię, że po premierze ściągnięcie tej gry to pewnie będzie bliskie niemożliwości, jak się wszyscy rzucą. No i ten zapach świeżo rozfoliowanego pudełeczka z grą 1 Cytuj
Stona 569 Opublikowano 2 lipca 2011 Opublikowano 2 lipca 2011 Ja bym przyjął to metalowe pudełko , no ale takie rzeczy tylko w Szwecji[czy tam Norwegii] Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 2 lipca 2011 Opublikowano 2 lipca 2011 @akuś, a co zrobisz jak Ci w jakiś sposób się płytka uszkodzi? Mnie jakoś się podoba cały 'design' ściągania na HDD wszystkiego. łącze pozwala, wygoda zakupów etc Nie pamiętam kiedy byłem na własnych nogach w sklepie po jakieś pudełko ostatnimi czasy (nie licząc Witchera 2 ostatnio). CHyba za czasów PlayStation 2 xD Cytuj
Gość ako Opublikowano 2 lipca 2011 Opublikowano 2 lipca 2011 No wiesz, każde rozwiązanie ma wady i zalety Na nogach? Do sklepu? Nie wiem jak tam u Was na mieście, ale do mnie kurierzy śmigają :potter: Cytuj
Gość szpic Opublikowano 2 lipca 2011 Opublikowano 2 lipca 2011 @akuś, a co zrobisz jak Ci w jakiś sposób się płytka uszkodzi? Mnie jakoś się podoba cały 'design' ściągania na HDD wszystkiego. łącze pozwala, wygoda zakupów etc Nie pamiętam kiedy byłem na własnych nogach w sklepie po jakieś pudełko ostatnimi czasy (nie licząc Witchera 2 ostatnio). CHyba za czasów PlayStation 2 xD EA Polska wymieni ci plyte. ja wyslalem plyte z BC2 do EA. W ciagu 3 dni dostalem do domu nowa plyte z folii z nowym vip codem. jedyny koszt to koperta i znaczek na polecony Cytuj
Gość ako Opublikowano 2 lipca 2011 Opublikowano 2 lipca 2011 O, nieźle, dobrze wiedzieć. Co by nie mówić, wsparcie EA pokazuje klasę. Cytuj
sroxer 19 Opublikowano 2 lipca 2011 Opublikowano 2 lipca 2011 Ok, złożyłem Pre-order na w Ultimie Teraz pozostaje czekać. Cytuj
walek 96 Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 If you want a chance at winning an ATI Radeon 6970 Graphics card, follow us on www.twitter.com/battlefield and retweet Jak macie konto na twitter mozecie sprobowac. Ja dalem wpis. Ps. Nie wiecie jak wejsc w podglad wszystkich wpisow? No za chiny nie moge! Cytuj
Gość szpic Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 (edytowane) da ktos poradnik jak to retwetowac? ok znalazlem Edytowane 5 lipca 2011 przez szpic Cytuj
Stona 569 Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 Nie macie co próbować, wygram ja PS.Aktualne, znane bonusy do preorderów: Battlefield 3: Back to Karkand What it is: An entire themed expansion pack the size of Battlefield: Bad Company 2 Vietnam. Where to get: You will be eligible to download this expansion pack (once it is released) if you pre-order Battlefield 3: Limited Edition at any retailer all over the world. Available: Release date of Back to Karkand TBC. This expansion pack is not on the disc and is not available day one. Value: At no extra charge with every pre-order of Battlefield 3: Limited Edition. You will be able to buy it separately if you don't pre-order (date and price TBC). Physical Warfare Pack What it is: A set of three time-based exclusive items and one early weapon unlock for Battlefield 3. Where to get: At select retailers all over the world when you pre-order Battlefield 3: Limited Edition. Available: Day 1 if you pre-order. If you do not pre-order, you will get access to this content at no extra charge at a later date. Value: At no extra charge with your pre-order at select retailers. SPECACT Kit Upgrade What it is: A set of 8 multiplayer skins, one for each class and side in Battlefield 3. Where to get: At select retailers all over the world when you pre-order Battlefield 3: Limited Edition. Available: Day 1. Value: At no extra charge with your pre-order at select retailers. Dog Tag Pack What it is: A set of 5 unique in-game dog tags to choose from. Dog tags in Battlefield 3 serve as your in-game signature, displayed on screen every time you defeat an enemy. You can also claim the dog tag of your enemies via skillful stealth knife takedowns. This pre-order exclusive pack gives you 5 unique dog tag designs to complement the standard range in the game. Where to get: At select retailers all over the world when you pre-order Battlefield 3: Limited Edition. Available: Day 1. Value: At no extra charge with your pre-order at select retailers. Avatar Battlefield 3 Gear What it is: Battlefield 3 gear for your Xbox 360 avatar. Where to get: At select retailers all over the world when you pre-order Battlefield 3: Limited Edition. Available: Day 1. Value: At no extra charge with your pre-order at select retailers. Cytuj
Gość ako Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 Łe, poza Back to Karkand, nic szczególnie wartego uwagi. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 Ja bym chciał jakąś imba edycję. Biorę najlepsze wydanie BFa jakie będę w stanie dostać. Na razie skłaniam się ku wersji digital, chyba że EA/Dice dopierdzieli coś specjalnego do wersji pudełkowej. PS ako: Akurat SPECACTa to mamy wszyscy (Kubicza nie liczem xD) więc nie wiem czy takie se ;p Dog Tagi też fajne, by pokazać, ze się wspiera serie i ma balls of steel ;p Cytuj
Gość ako Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 Ja mam preordera na Back to Karkand i Physical Warfare, może Ultima jeszcze coś dorzuci, ale jak nie to i tak zmieniał nie będę, raczej. No mamy SPECACT, chociaż ja go kupiłem głównie dla nowych broni (w sensie gwiazdek) i dodatkowych slotów na zestawy, akurat same skórki (tak jak tutaj) mnie nie grzeją. Dogtagi, no zobaczymy, jak i tak ma być wybór w grze to w sumie też tylko kosmetyka. Cytuj
Gość ako Opublikowano 8 lipca 2011 Opublikowano 8 lipca 2011 (edytowane) Szczegóły na temat klas postaci w trybie multiplayer Battlefield 3 Support Przedstawiciel klasy Support – jak sama nazwa wskazuje – jest bardzo dobrą jednostką wsparcia. W jego ekwipunku znajdzie się karabin maszynowy LMG, który będzie można wyposażyć w dwójnóg (ang. bipod). Ten rodzaj podstawy dla broni wykorzystamy podczas leżenia na ziemi lub w innej pozycji, gdy mamy przed sobą odpowiednią podpórkę (np. parapet). Gadżet znacznie zwiększy celność i zredukuje odrzut po wystrzałach. Assault Klasa Assault to główna jednostka ofensywna, korzystająca z nieco bardziej mobilnych broni od wspomnianego LMG. W Battlefield 3 jej zdolności zostaną poszerzone o standardowe umiejętności medyka. Tylko od gracza będzie zależało, w którą z tych dwóch stron rozwinie swoją postać. Engineer Głównym zadaniem Inżyniera będzie naprawa pojazdów. Zostanie też uzbrojony w wyrzutnię RPG, którą wykorzysta przeciwko wrogim maszynom. Postać nie będzie też zupełnie bezużyteczna w starciach z piechotą, bo będzie posługiwać się różnymi karabinkami (ang. carbine). Recon Recon zapewne okaże się najbardziej kontrowersyjną klasą, gdyż korzystać będzie ze snajperek. Najlepszym wyjściem dla takiego żołnierza jest znalezienie bezpiecznego miejsca z dobrą widocznością i eliminowanie wrogów z ukrycia. Twórcy nie chcieli jednak, by Recon kojarzony był jedynie jako snajper, więc wzbogacili go o szereg umiejętności przydatnych w drużynie. Szczegóły na ich temat zostaną ujawnione w przyszłości. Suppresive Fire Na koniec opiszę zupełnie nową funkcję w BF3, którą jest system Suppresive Fire. Jeśli ostrzeliwujemy przeciwnika, na jego ekranie wyświetlany będzie efekt rozmycia, informujący o niebezpieczeństwie. Taka podbramkowa sytuacja negatywnie wpływa na celność żołnierza, co ma imitować działanie pod wpływem stresu. http://www.gry-onlin...13.asp?ID=60399 Edytowane 8 lipca 2011 przez ako Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 8 lipca 2011 Opublikowano 8 lipca 2011 (...) co ma imitować działanie pod wpływem stresu. Krzyknij mi w headset "Kubicz inbound" i już mam blura na ekranie xD Cytuj
Stona 569 Opublikowano 8 lipca 2011 Opublikowano 8 lipca 2011 Ja mam nadzieję, że to będzie działało jak coś w stylu bum bum bumera, a nie że nagle masz supresiw fajer i nie możesz się ruszyć, bo masz mokro w kroczu... Cytuj
django 549 Opublikowano 8 lipca 2011 Opublikowano 8 lipca 2011 Ja mysle, ze caly komputer sie wylaczy. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 8 lipca 2011 Opublikowano 8 lipca 2011 Jeśli Ci grafa nie wytrzyma blura, to wielce prawdopodobne Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 8 lipca 2011 Opublikowano 8 lipca 2011 No zobaczymy jak to rozwiążą. Podejrzewam, ze blur będzie się odpalał przez pierwsze X sekund wymiany ognia, a nie przez cały czas. Mam jedynie nadzieję, że będzie się to dobrze sprawdzało w sytuacji: snajper w oknie - jeden suppresive, drugi podbiega, znów suppresive i znów podbiegamy. Cytuj
Gość ako Opublikowano 8 lipca 2011 Opublikowano 8 lipca 2011 (edytowane) Konfiguracja minimalna: Procesor: Core 2 Duo 2.0 GHz Pamięć operacyjna: 2 GB Karta grafiki: Nvidia lub ATI, kompatybilna z DirectX 10 lub 11 Dysk twardy: 15 GB dla wydania pudełkowego lub 10 GB dla wersji cyfrowej System operacyjny: Windows Vista lub 7 Konfiguracja rekomendowana: Procesor: Quad-core (AMD lub Intel) Pamięć operacyjna: 4 GB Karta grafiki: Nvidia lub ATI, kompatybilna z DirectX 10 lub 11 (GeForce GTX 460, Radeon HD 6850) Dysk twardy: 15 GB dla wydania pudełkowego lub 10 GB dla wersji cyfrowej System operacyjny: Windows 7 http://www.gamestop....d-edition/90173 Edytowane 8 lipca 2011 przez ako Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 8 lipca 2011 Opublikowano 8 lipca 2011 (edytowane) Konfiguracja rekomendowana: Procesor: Quad-core (AMD lub Intel) - Ok Pamięć operacyjna: 4 GB - Ok Karta grafiki: Nvidia lub ATI, kompatybilna z DirectX 10 lub 11 (GeForce GTX 460, Radeon HD 6850) - GTX 285, DirectX 10 Dysk twardy: 15 GB dla wydania pudełkowego lub 10 GB dla wersji cyfrowej - Ok System operacyjny: Windows 7 - Ok Ej, newbie question ale... czemu digital wymaga zaledwie 66% na HDD (skrót myślowy)? Edytowane 8 lipca 2011 przez Kazuun Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 8 lipca 2011 Opublikowano 8 lipca 2011 Bo pobierasz jedynie wersję językową, która Cię interesuje? Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 12 lipca 2011 Opublikowano 12 lipca 2011 http://www.modernwarfare3.com/ Wiadomo już coś nt. preorderów tj. gdzie najlepiej zamawiać aby dostać relatywnie dużo dodatków? Na Origin dodatkowo, prócz 5 DLC, dodają strzelbę i beret ale to jest dodatek do jakiegoś Play4Free. Ultima i Gram jak narazie nie wyskakują przed szereg i nie dają nic nowego a zależy mi na tym SPEC kicie. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 12 lipca 2011 Opublikowano 12 lipca 2011 No, też bym chciał tego SPECTACTA Sprawdzam co kilka dni tego Originsa z nadzieją na jakiegoś newsa, ale boje się, że zostaniemy grzecznie wyruchani przez Szwedów w tej materii PS: Rinek, nie prowokuj wojny w temacie, bo.... :> Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi