Gość szpic Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 No, też bym chciał tego SPECTACTA Sprawdzam co kilka dni tego Originsa z nadzieją na jakiegoś newsa, ale boje się, że zostaniemy grzecznie wyruchani przez Szwedów w tej materii co to za kit Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Alternatywne skiny dla postaci i broni. Pierdółka zmieniająca jedynie wizualna część postaci (a niektórym maniakom dodająca sposobność do wbicia gwiazdek :>) http://battlefield.wikia.com/wiki/File:SPECACT.png Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Alternatywne skiny dla postaci i broni. Pierdółka zmieniająca jedynie wizualna część postaci (a niektórym maniakom dodająca sposobność do wbicia gwiazdek :>) http://battlefield.wikia.com/wiki/File:SPECACT.png i napalac sie na taki dodatek w bf3? bez przesady Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 i napalac sie na taki dodatek w bf3? bez przesady A co Ciem to co kto lubi, huh? xD Jak będę chciał to sobie The Sims 3 kupię, o! ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 (edytowane) - Hitboxes are much improved in comparison with BFBC2. - Recoil is really hard and needs to get used to. - The closed betatest for MoH owners will be held but no word on date yet. - There will be ingame VOIP. - The anticheat system is PunkBuster. - There are three slots for weapon customization. - Character customization will be up but no word on details. - BF3 will be greatly optimized. DICE is willing to optimize it for all platforms and hardware. - System specs won`t be “fantastic”. They will be reasonable. - The feeling of BF3 is truly different. It`s not BF2 and not BFBC2. - BF3 will be highly cybersports-oriented. - There`s no final decision about commo-rose at DICE. - There`s closed area at DICE office where people work on unannounced project . - Battlelog is a web-application for BF3. http://battlefieldo....ally-confirmed/ ------------------------- Co do preorderów, to myślę że polskie sklepy jeszcze coś dorzucą do SaK i pakietu uzbrojenia, tym bardziej że w Ultimie nazwa produktu głosi "BF3 Edycja Limitowana + dodatki do tych wersji". Pewnie im bliżej premiery to bedą się ścigać z gram.pl na bonusy - na co liczę Edytowane 13 Lipca 2011 przez ako Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 - Hitboxes are much improved in comparison with BFBC2. A *TU* mi pociąg jedzie :> - Recoil is really hard and needs to get used to. Killing Floor style? xD - The closed beta test for MoH owners will be held but no word on date yet. Bring out the open one! - There will be ingame VOIP. Like I do care at all xD - The anticheat system is PunkBuster. Oh yeah bitches! xDDDDD - There are three slots for weapon customization. Uhm.... a) luneta b) cześć podwieszana c) większe magazynki, Magnum etc ? - Character customization will be up but no word on details. "Will be up"... w sensie, że co? Że będzie? Że będzie lepiej niż BC2? xD - BF3 will be greatly optimized. DICE is willing to optimize it for all platforms and hardware. Nigdy nie miałem jakichś narzekań an BC2. Zawsze chodziło miodzio. - System specs won`t be “fantastic”. They will be reasonable. Jeżeli te co ostatnio ktoś wklejał z Was to faktycznie - There`s no final decision about commo-rose at DICE. Prawdę powiedziawszy jest mi to obojętne. Przyzwyczaiłem się do braku tego feature. Miło jak by było, ale puakać nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 - The closed beta test for MoH owners will be held but no word on date yet.Bring out the open one! O! Tyle! Nie po to wyrzucilem w błoto 129pln na tego paścia aby teraz każdy miał betę od ręki. Dla posiadaczy MoH powinna być miesiąc wcześniej - przynajmniej to by osłodziło gorycz porażki jaką była ta produkcja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 (edytowane) - Hitboxes are much improved in comparison with BFBC2 - sraty taty! - There will be ingame VOIP - teraz też jest... tylko, że nie działa! - The anticheat system is PunkBuster - porażka - There`s no final decision about commo-rose at DICE - jeśli komunikacja znowu nie będzie działać to powinni to zrobić. Edytowane 14 Lipca 2011 przez Shankor Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 (edytowane) jeśli komunikacja znowu nie będzie działać to powinni to zrobić. Możesz rozwinąć myśl? PS: ładna tapetka jak ktoś by chciał http://img27.imageshack.us/img27/5618/bf3wallpaper.jpg Edytowane 15 Lipca 2011 przez Kazuun Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Chodzi o to, że w takim BC2 NIE DZIAŁA chociaż oficjalnie też jest Tak sobie pomyślałem, że fajnie by było wprowadzić motyw z animacją wchodzenia do pojazdu. A nie że podchodzisz i znikasz XD Ofkoz podczas wchodzenia mógłbyś zginąć lub odskoczyć, jeśli zauważysz że ktoś strjela. Dajmy na to jakieś 2-3 animacji że wskakujesz na czołg i wbijasz przez właz. Wiem wiem, marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Chodzi o to, że w takim BC2 NIE DZIAŁA chociaż oficjalnie też jest Ja bym raczej powiedział, że działa, choć jest uboga. Przecież możesz najechać na medyka/assaulta i pacnąć klawisz etc. Tak sobie pomyślałem, że fajnie by było wprowadzić motyw z animacją wchodzenia do pojazdu. A nie że podchodzisz i znikasz XD Ofkoz podczas wchodzenia mógłbyś zginąć lub odskoczyć, jeśli zauważysz że ktoś strjela. Dajmy na to jakieś 2-3 animacji że wskakujesz na czołg i wbijasz przez właz. O! I akcje jak z Just Cause. Ako prowadzi myśliwca a Stona stoi na jego skrzydle i napierdziela z granatnika podczepianego lub innego M60 xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Chodzi o VOIPa , nie o comrose A co do akcji jak z Just Cause, to takie akcje już się w BF2 robiło 3:12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 (edytowane) Stona w creditsach Byłeś od podawania kawy? Akcje kosmiczne, gud work Ciekawe czy by podobne rzeczy wyszły w BC2, hmmm? Edytowane 15 Lipca 2011 przez ako Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Nie wyszłyby, bo nie ma battlerecordera. I nie wyszłyby bo w powietrzu jest z(pipi)ana fizyka. Próbowaliśmy z gośćmi z SFW. Z bazy w atacamie , siedząc na helce najdalej udało się dolecieć kawałek za mur bazy. Później postać już tak bardzo przeniknęła że spadła w dół Hehe, nie byłem od podawania kawy , widać po "wysokości" w creditsach Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 BZK, BZK, BZK, hmmm.... - Bardzo Zrzędliwe Kury - Bogate Zaplecze Komunizmu - Brzask, Zamieć i Komary Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Nie kombinuj, bo nazwa jest bardziej kompromitująca niż bycie Warszawiakiem No ale ważne że w clan base cośtam walczyliśmy i ogólnie było wesoło jak się prało dupsko ruskom czy germanom . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 (edytowane) <uses his l33t google skillz> Bardzo Zły Klan EDIT: Pierona, zdjęli filmik "BZK Without Common Sense" z Tuby, a chyba Wasz najlepsiejszy Edytowane 15 Lipca 2011 przez ako Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Niom Co zrobisz jak nic nie zrobisz. Kiedyś miałem go chyba na rapidzie, ale też się poszedł kochać Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 I jak tu potem nie p... ożyczać, jak te kopyrajty takie szopki odpierdalają Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 No ale największy suchar, że niektórym filmikom tylko wyłączają dźwięk, a niektóre usuwają i wuj wie ocebe. No ale to tak czy srak już historia Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Taaa, mnie nie działa jeden filmik z BC2 też Ten fajniejszy ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Wiadomo już coś nt. tego kiedy będzie zamknięta beta? Załatwiłem sobie na testy Revo X2 ale na góra 3 tygodnie a chciałbym sprawdzić jak BF chodzi na potworze o takiej przepustowości. Jeśli chodzi o usuwanie filmików to Chińczycy na swoim youku już znaleźli na to sposób - klipy są mirrorowane (odbite) natomiast utwory mają dodany delikatny szum (bez znaczenia przy tej jakości). Rozwiązanie to oszukuje algorytm wyszukujący (bo wiadomym, że nie zglaszają tego ludzie) i pozwala dłużej cieszyć się filmem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Wiadomo już coś nt. tego kiedy będzie zamknięta beta? Załatwiłem sobie na testy Revo X2 ale na góra 3 tygodnie a chciałbym sprawdzić jak BF chodzi na potworze o takiej przepustowości. nie licz na bete zamknieta tak szybko. predzej koniec sierpnia/wrzesien Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Załatwiłem sobie na testy Revo X2 ale na góra 3 tygodnie a chciałbym sprawdzić jak BF chodzi na potworze o takiej przepustowości. Co to ? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Dysk SSD pod PCIe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi