Stona 569 Opublikowano 21 lipca 2011 Opublikowano 21 lipca 2011 U mnie ostanie się pewnie tylko grafa [HD5850] , bo coś czuję że na moim 8400@4GHz za daleko nie ujadę A jak go wymienię, to od razu też musi iść mobo i ramole. No ale to wszystko okaże się dopiero po Becie Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 21 lipca 2011 Opublikowano 21 lipca 2011 Uau, warstwa audio ponownie zachwyca, ciekawe czy zmienili coś w moim ulubionym dźwięku - shot w hełm Na tym potworku Intel Core i5-450 Radeon HD5730 - 1gb DDR3 DDRIII - 2gb *2 Bad Company 2 na średnich (tekstury high) chodzi bardzo ładnie, na najwyższych grałem tylko w singla, więc raczej nie będę nic wymieniał (zwlaszcza, ze to laptok :] ), nawet jeśli BC3 pojdzie plynnie tylko na minimalnych. Cytuj
Gość ako Opublikowano 21 lipca 2011 Opublikowano 21 lipca 2011 (edytowane) Z czystej ciekawości chłopaki - z jakimi cfg będziecie do tego podchodzić? Planujecie na premierę jakąś modernizację? Nie mam innego wyjścia Obecnie czekam na Bulldozera, ale że się mogę nie doczekać, to jakiś Phenom X4 BE pewnie wskoczy, 8GB RAMu i 6970 lub 2x 6870 (rozważam wszelkie za i przeciw). Coś w ten deseń. Ma chodzić conajmniej na wysokich płynnie, po tym co przeżywam w BC2, nie odpuszczę na grafice tym razem To są ustawienia LOW! Na tym etapie grafę chyba można pominąć, jest strasznie nierówno miejscami, ale to w końcu alpha. Trza poczekać na betę żeby ocenić jak to będzie wyglądało w praniu. Póki co o ile np. modele i tekstury broni są świetne, to tekstura trawy czy teksturki cywilnych pojazdów to małe potworki. Swoją drogą, mega wtopa z tym niezniszczalnym światłem w metrze, come on DICE. Miała być nowa jakość po BC2, a póki co opadu szczeny nie ma (jedynie spadające odłamki 'robią'). Edytowane 21 lipca 2011 przez ako Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 21 lipca 2011 Opublikowano 21 lipca 2011 Na uj Ci 8 GB RAMu, akosław? Się wziąłeś za rendering, Photoshopa i tworzenie filmów jednocześnie ? ;p Cytuj
Gość ako Opublikowano 21 lipca 2011 Opublikowano 21 lipca 2011 Plan jest taki żeby kupić sprzęt w miarę przyszłościowy, akurat co jak co, ale RAM jest tani jak barszcz Przyda się na... serwer Minecrafta Cytuj
Gość ako Opublikowano 21 lipca 2011 Opublikowano 21 lipca 2011 Fajnie drzewka reagują na granaty, a animacje żołnierzy dają radę i to mocno - zwłaszcza nożyk. Ale... a nie będę się czepiał do bety Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 21 lipca 2011 Opublikowano 21 lipca 2011 (edytowane) 4:54 "Be advised, I've just farted (...)" Edytowane 21 lipca 2011 przez Shankor Cytuj
Rik 13 Opublikowano 21 lipca 2011 Opublikowano 21 lipca 2011 (edytowane) https://bf3alpha.battlefield.com/ Ponoć można zgarnąć dostęp do wersji alpha. Mi się nie udało ;p Źródło - http://gamecorner.pl/gamecorner/1,86013,9986407,Rozpoczynaja_sie_testy_Battlefielda_3_.html Edytowane 21 lipca 2011 przez Rik Cytuj
Stona 569 Opublikowano 21 lipca 2011 Opublikowano 21 lipca 2011 lol, tam można się zalogować jeśli się ma przypisaną alfę do konta tylko :F Cytuj
Gość szpic Opublikowano 21 lipca 2011 Opublikowano 21 lipca 2011 takie cos powinni dostac ludzie co kupili te scierwo moh, ale oni pewnie ta bete rzucaja jakims randomom z neta... Cytuj
Stona 569 Opublikowano 21 lipca 2011 Opublikowano 21 lipca 2011 Przecież już zyliard razy było mówione. Dostęp do Bety zamkniętej będzie dla ludzi którzy sobie taką betę wykupili kupując MoH [nie oszukujmy się, ta gra sprzedała się tylko dla tego keja ] , później będzie otwarta beta dla reszty plebejstwa A alpha jest zamknięta i tyle. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 21 lipca 2011 Opublikowano 21 lipca 2011 Przecież już zyliard razy było mówione. Dostęp do Bety zamkniętej będzie dla ludzi którzy sobie taką betę wykupili kupując MoH [nie oszukujmy się, ta gra sprzedała się tylko dla tego keja ] , później będzie otwarta beta dla reszty plebejstwa A alpha jest zamknięta i tyle. i aby do niej dostac sie trzeba sie zapisac do newslettera .... i miec farta;p Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 21 lipca 2011 Opublikowano 21 lipca 2011 6:00 - niezły ragdoll Widzę, że zasady fizyki granatów nadal nie dotyczą, ale chociaż prędkość lotu poprawili i nie ma tej durnej smugi dymu. Akcje z nożem wyglądają genialnie. Cieszy możliwość leżenia, ale jednocześnie martwi, bo kamperzy będą mieli teraz o wiele łatwiej. Dobrze, że chociaż recon nie będzie mial mchu na uniformie. Ciekawe czy koleś mial kontrast ustawiony na default. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 21 lipca 2011 Opublikowano 21 lipca 2011 No widać że fizyka chyba nie do końca była włączona A co do granatów.. rzygam ich fizyką. Potrafię trafić w okno z dużej odległości ale czasami jak widzę jak granaty zawijają bananki albo się dziwnie odbijają, to mi się odechciewa. KWAS [no chyba że te granaty to plastikowe atrapy wypełnione prochem ]. A co do kampienia.. łejezu Cytuj
Ruther 158 Opublikowano 21 lipca 2011 Opublikowano 21 lipca 2011 Nie wiem czy zauważyliście, ale powraca old-schoolowy schemat broni. Nie ma już noża/granatów pod szybkim przyciskiem. Znów trzeba najpierw je wybrać z ekwipunku. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 21 lipca 2011 Opublikowano 21 lipca 2011 No więc nóż jest. Nie wiem jak z granatami. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 22 lipca 2011 Opublikowano 22 lipca 2011 Nowe Gościu mówi że ma HD5850 i ma 40-60fps na high Cytuj
Stona 569 Opublikowano 22 lipca 2011 Opublikowano 22 lipca 2011 IMHO nie ma sensu oglądać. To nie jest high. Tekstury kwas. Kolo gra chyba jedną ręką. Fizyka jest wyłączona. Na serwie jest chyba 10 osób XD Poczekam jeszcze ten miesiąc. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 22 lipca 2011 Opublikowano 22 lipca 2011 Ktoś mi powie czemu czarne miejsca na ekranie u dołu są w każdym filmiku? Co tam takiego do cenzurowania? Na pewno nie imiona, bo te są niezasłonięte w rogu. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 22 lipca 2011 Opublikowano 22 lipca 2011 Po lewej masz skład, na dole masz info jak kogoś zabijesz. To nicki :] Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 22 lipca 2011 Opublikowano 22 lipca 2011 Po lewej masz skład, na dole masz info jak kogoś zabijesz. To nicki :] Ja wiem co jest na dole ekranu w BFie. Ale przecież masz dwa miejsca tego typu. Na dole kto Ciebie i kogo Ty. A w rogu masz taki server overall - a to nie jest zakryte w większości filmików. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 22 lipca 2011 Opublikowano 22 lipca 2011 Bo na tym server overall nie ma TWOICH killów Zwracałem na to uwagę jak oglądałem pierwsze filmiki z alfy bo też szukałem haka na tych (pipi)ków którzy już mają dostęp Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 23 lipca 2011 Opublikowano 23 lipca 2011 Przypadkiem na to w necie trafiłem.... Wiem, że być może pierdoła dla niektórych ale animacja kolesia który przebiega obok nas, szczególnie jak się pochyla na boki, totalnie ROX! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi