Skocz do zawartości

Battlefield 3

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Stona: krowa aka Czarny Hołk (pro skejter)? Też będą. Pod co podciągnięty w kwestii perków, no idea.

I z tego co mnie się zdaje to możesz szykować ową czekoladę ;) (at least tak sugeruję wsie materiały wizualne).

Opublikowano

Ta, transportowe latadła to krowy :)

Teoretycznie mogli by w końcu zauważyć że mają one też wersje bojowe. Wtedy byłyby to po prostu ciężkie attack czopery :)

BTW. Czujecie przez skórę tak jak ja, że 3 frakcja będzie w DLC albo jakimś większym dodatku? ;)

Opublikowano (edytowane)

Tylko coby tym razem podciągnęli BH na poziom HINDa, albo w drugą stronę ;)

@up: Wojsko Polskie? :D

Edytowane przez ako
Opublikowano

Ta, transportowe latadła to krowy :)

Teoretycznie mogli by w końcu zauważyć że mają one też wersje bojowe. Wtedy byłyby to po prostu ciężkie attack czopery :)

BTW. Czujecie przez skórę tak jak ja, że 3 frakcja będzie w DLC albo jakimś większym dodatku? ;)

powrót arabów z 2? :D

Opublikowano

Tylko coby tym razem podciągnęli BH na poziom HINDa, albo w drugą stronę ;)

BlackHawk1.jpg

Lofciam tę wersję BH <3

<bo nawet nie wiem co bym zrobił gdybym zobaczył w grze wersję stealth z misji na binladena :D >

Ja bym mimo wszystko widział chinoli. Mają nowocześniejszy sprzęt niż arabusy. Nawet tacy wyimaginowani jak MEC.

Opublikowano (edytowane)

@stona Ależ MEC to nie chinole ino właśnie araby były. Pamiętam te ciemne mordy ;)

@ako: imho wojsko polskie pasuje. Husaria! Skrzydła mają to zadbają o dominację w powietrzu! Rudy 102 wyjedzie na wprost Abramsowi, Szarik miast Recona etc.

A tak na serio. Jeżeli zrobią jak w BF2, że frakcje mają inne bronie defaultowe to inna frakcja ma sens. Inaczej to by nie było nic innego jak skiny z naciąganą "fabułą".

Edytowane przez Kazuun
Opublikowano

<(pipi)A (pipi)ANE FORUM znowu skasowało to co napisałem>

Czytej uważnie co napisałem. Wolałbym chinoli bo mają lepszy sprzęt niż MEC [no w sumie MEC nie istnieje więc może mieć sprzęt jaki chce ale mieli sprzęt z ZSRR ;)].

No i chinole mają Typ 95 AA <3

Opublikowano (edytowane)

Ja bym mimo wszystko widział chinoli. Mają nowocześniejszy sprzęt niż arabusy. Nawet tacy wyimaginowani jak MEC.

Jak bedzie Great Wall to biore te dlc juz teraz :D

btw bedzie w bf3 Road to Jalalabad ?

Edytowane przez szpic
Opublikowano (edytowane)

http://www.youtube.com/watch?v=nrRy_S3iRg8

snajpy bez lunet <3 uwielbiam to, zalatuje trochę czasami BF 1942 i Call of Duty 2 i solówkami na k98ki.

W ogóle ten chłop sporo filmów wypuścił dość ciekawych, wejdzcie na jego konto.

Edytowane przez MaZZeo
Opublikowano

Ta, tylko i wyłącznie. A później okazało się że STEAM troszku oszukał i sprzedawała zwykłe wersje jako takie uprawniające do grania w closed beta.

Opublikowano

Yeah!

Rinek, ile zapłaciłeś za dostęp do bety na dwa dni przed Twoimi kolegami? 129zł ? xD

Ty mi tu nie podskakuj, bo w 48h to ja mogę założyć tuzin żołnierzyków o wszelkiej kombinacji znaków nawiązujących do: Edek, Kazuun, Stona, ako i reszty i będziecie musieli grać incognito albo jako Player1 :sorcerer:

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Ruskie wyglądają bigger, better, more badass. Recon budzi rispekt.

Hamerykańce mają kobietę za Recona i wyglądają trochę jak pozerzy-frajerzy. Good job, DICE :good2:

Edytowane przez ako
Opublikowano

Ruskie wyglądają bigger, better, more badass. Recon budzi rispekt.

Hamerykańce mają kobietę za Recona i wyglądają trochę jak pozerzy-frajerzy. Good job, DICE :good2:

Ruskie ogólnie ssą. Jakieś takie biedne kolory, swetry etc :/ Recon ruskich jest Ok. Amerykański tez ma design dobry ale coś się chyba po(pipi)ało im z proporcjami bo wygląda dziwnie. Te chusty ftw. Oólnie to ja bym się doczepił głównie poz i proporcji bo sam design USA jest znacznie lepszy.

Opublikowano

Ruskie mi wyglądają raczej na jaką bogatą bojówkę z Czeczenii, a nie wojsko. Każdy inny mundur [góra taka dół sraki] jakieś maski na ryjach i inne śmieszne sweterki.

Amerykańce wyglądają fajniej.

Szkoda że w DICE nikomu się nie chce dostosowywać munduru do mapy. Wtedy mielibyśmy 3 różne cammo : zima / dżungla/ pustynia.

Recon z słuchawkami z czołgu w ogóle rządzi. Kolo pewnie w czasie misji słucha sobie empeczy , żeby nie słyszeć wrogów :D

Co do sylwetek, fajnie gdyby wzorem BF2 szła za tym wytrzymałość, np. taki recon byłby najsłabszy.

Opublikowano

@Stona ....a w słuchawkach leci mu pewnie TO.

Właśnie to samo mi u ruskich nie pasuje. Każdy wygląda jak by go żona w domu ubierała. Nie czuć tutaj tej wojskowej jedności.

Co do munduru pod mapę: właśnie to by było epickie. A nie że zimą USA na biało, a ruskie zapierdzielają w czarnym ciuchu i czerwonym berecie.

Postura wykładnikiem wytrzymałości to imho zły pomysł. To że Ty ważysz np 120 kg a Kubicz mierne 65 kg nie sprawi że w rl dasz radę przetrzymać serię z kałacha lepiej niż on. Zostawmy tę kwestię wszelakim kamizelkom etc ;)

Opublikowano

Ja też Deathadder starszy, póki co od 3 lat działa i nie ma oznak żeby miał przestać ;) Jak się sypnie to nawet nie wiem na co mógłbym go wymienić, najlepsza mycha jaką miałem.