Gość ako Opublikowano 8 sierpnia 2011 Opublikowano 8 sierpnia 2011 (edytowane) Normalnie przeszkodą, jak drzewo Taką przeszkodą która blokuje wejścia. I nadal, przecież mają przygotowane animacje wskakiwania na przeszkody, co z resztą nigdy w FPSach nie było czymś nadzwyczajnym? Skakanie zwykłe? Spacja? I tak całość jest oskryptowana więc te obiekty nie będą za każdym razem inne żeby się nie dało tego dostosować, srsly. Swoją drogą dynamiczne reakcje na zmiany środowiskowe też są możliwe już teraz, jeżeli się upierasz - Euphoria od dawna coś takiego potrafi. Edytowane 8 sierpnia 2011 przez ako Cytuj
Stona 569 Opublikowano 8 sierpnia 2011 Opublikowano 8 sierpnia 2011 Rozpadający się budynek tworzy z gruzów pionowe "ściany" ? Cytuj
Gość ako Opublikowano 8 sierpnia 2011 Opublikowano 8 sierpnia 2011 Bardziej miałem na myśli grube odłamki tworzące swego rodzaju kupy gruzu. Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 8 sierpnia 2011 Opublikowano 8 sierpnia 2011 Niech sobie darują te gruzy i chodzenie po nich, bo to, co w bc2 dzieje się po wejściu na jakąś grupkę kamieni, czy stertę śmieci przypomina raczej zabawy z garry's mode ;/ Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 13 sierpnia 2011 Opublikowano 13 sierpnia 2011 EuroGamer.cz reports that the Gamescom EA press conference this coming Tuesday (7am PDT) will have a new Battlefield 3 multiplayer trailer and co-op footage. We have also heard rumors of the following being show at Gamescom: (PC) 64 player conquest (confirmed) on a large map full of vehicles including jets (PC) Team deathmatch 4v4 on a forest map Co-op on Playstation 3 via Playstation Network Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 13 sierpnia 2011 Opublikowano 13 sierpnia 2011 Hmm..... ciekawe... drużna vs drużyna to by było w pewnym sensie coś nowego w BFie (nie liczę niepełnego SDM). Cytuj
walek 96 Opublikowano 13 sierpnia 2011 Opublikowano 13 sierpnia 2011 Włączasz wyobraźnie. Rozpada się budynek, leży wuchta gruzu, biegnie tamtędy pamperek. Jak biegnie? W powietrzu, czy realistycznie, animacja zmienia się w zależności od tego czy stąpnie na glebę czy na gruz? Kolo się zatrzymuje i czołga. Nad ziemią, czy animacja się dostosuje i będzie się czołgał realistycznie? Śmiem wątpić żeby jakikolwiek silnik który obsługuje grę o takim rozmiarze jak BF pociągnął to wszystko w miarę realistycznie. Ile jest bugów w ruinach domków? To teraz wyobraź sobie to razy 1000 w ramach zostawania gruzu po wybuchu Na takie gry pewnie poczekamy z jakies 15-20 lat. Ja sie ciesze, ze animacje w BF3 sa wysmienite. No chociaz sa male zgrzyty, jak np gdy obracasz sie o 360 stopni- obarcasz sie jak postac w pozytywce. Mimo tego DICe wyprzedzilo konkurencje o jedno okrazenie. We wtorek pokaz Conquest na 64 graczy! Chociaz nie jestem fanem tego trybu, to taka ilosc graczy, plus pojazdy oraz destrukcja, nie moze nie byc epicka. Chce zobaczyc ta mala wojenke! Jak to wypali, to zainwestuje w kompa. Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 13 sierpnia 2011 Opublikowano 13 sierpnia 2011 Biorąc pod uwagę to, czego dokonano przez ostatnie 10 lat, to stawiam, że taką technologię zobaczymy za 5 lat. A co do conquest na 64 sloty... http://g4g.pl/serwery-battlefield-3-beda-drogie łoszwsuke >D Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 13 sierpnia 2011 Opublikowano 13 sierpnia 2011 Pierwsze zdanie z pierwszego komentarza pod newsem: "To bardzo duża kwota i w Polsce może być z tego powodu znikoma liczba serwerów..." Moja pierwsza myśl: who the fuck cares? xD Cytuj
Gość ako Opublikowano 13 sierpnia 2011 Opublikowano 13 sierpnia 2011 I do. Jak nie będzie polskich serwerów, to gdzie będę dostawał bany za bluzgi? Cytuj
Gość ako Opublikowano 14 sierpnia 2011 Opublikowano 14 sierpnia 2011 (edytowane) Na takie gry pewnie poczekamy z jakies 15-20 lat. Biorąc pod uwagę to, czego dokonano przez ostatnie 10 lat, to stawiam, że taką technologię zobaczymy za 5 lat. + Dodajmy do tego odrobinę postępu, kilogram teselacji, pełne wykorzystanie wielu rdzeni, voila. ----------------------------- EDIT: http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=61312 Całkiem niedawno informowaliśmy Was o tym, że pecetowy Battlefield 3 będzie wymagał korzystania z platformy Origin. Wszystko wskazuje na to, że to nie koniec ograniczeń, z którymi będą musieli się zmierzyć posiadacze komputerów osobistych. Twórcy gry najprawdopodobniej uniemożliwią stworzenie więcej niż jednego profilu na pojedynczym koncie Origin. ... the fuck is this, EA? Edytowane 14 sierpnia 2011 przez ako Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 14 sierpnia 2011 Opublikowano 14 sierpnia 2011 Hmm, czyli tak jak Steam. W takim L4D2 też masz jeden profil. Mnie to wisi tbh, bo nigdy nie miałem potrzeby kreacji więcej niż jednego profilu. Cytuj
Gość ako Opublikowano 15 sierpnia 2011 Opublikowano 15 sierpnia 2011 (edytowane) No ta, też nie korzystałem z wielu profili, ale jednak odbierają kolejne "ficzery". Jestem w stanie zrozumieć ludzi którzy z tego korzystali, na przykład mając w domu brata czy kumpla którzy też chcieli zagrać, a z jakiegoś powodu nie byli w stanie zdobyć własnego klucza. Oh... chyba już wiem co tutaj EA zrobiło Bardziej mnie tylko ten Origin boli, chlip ;( Edytowane 15 sierpnia 2011 przez ako Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Opublikowano 15 sierpnia 2011 idzie się jeszcze jakoś załapac na betę BF3? Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Beta będzie otwarta, czyli każdy sobie zagra. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Start 11 września jeżeli dobrą datę gdzieś/kiedyś widziałem, nie? Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Beta będzie otwarta, czyli każdy sobie zagra. Ale że jak? Wysyłasz mejla, dostajesz kod, ściągasz instalkę i grasz? Czy trzeba spełniać jakieś wymagania? Cytuj
Gość ako Opublikowano 15 sierpnia 2011 Opublikowano 15 sierpnia 2011 (edytowane) Będzie klient bety do ściągnięcia dla każdego, tyle Edytowane 15 sierpnia 2011 przez ako Cytuj
Stona 569 Opublikowano 16 sierpnia 2011 Opublikowano 16 sierpnia 2011 Konfa EA z gamescom 16CET 16VIII http://live-event.ea.com/gamescom/ Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 16 sierpnia 2011 Opublikowano 16 sierpnia 2011 Ma być pokazany co-op i trailer multi nowy, ponoć z conquesta 64 osobowego. Cytuj
Gość ako Opublikowano 16 sierpnia 2011 Opublikowano 16 sierpnia 2011 (edytowane) Wygląda mocarnie, jak wsiądę do jet'a to już nie wysiadam, rzekłem EDIT: konfa ea póki co nudna z lekka, jednak gamescom to nie ta liga co e3, mimo wszystko. EDIT2: oh yeah, BF3 Edytowane 16 sierpnia 2011 przez ako Cytuj
Stona 569 Opublikowano 16 sierpnia 2011 Opublikowano 16 sierpnia 2011 OMFG wziuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu <rozpierdala samoloty> Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi