Opublikowano 16 sierpnia 201113 l @ako: ad1. To nie pogramy razem chyba ad2. uważa się właśnie, ze GC jest ważniejsze od E3, choć to ogólnie jest kwestia indywidualna imho. ad2. ładna mapka, trochę budowli, trochę krzaków.
Opublikowano 16 sierpnia 201113 l O kur.wa panowie. Nie mam pytań na to co przed chwilą zobaczyłem. 64 conquest na mapie przypominającej Zatat Wetlands
Opublikowano 16 sierpnia 201113 l Jaram się TOWem z czopa [chcę wierzyć że to nie była migawka z UAVa] , ten robocik jest słiti jak się rozpierdziela na betonie, a samoloty właśnie zrobiły mi dobrze
Opublikowano 16 sierpnia 201113 l Oj tam Edziu, czyś Ty widział ten trailer? Kto by chciał biegać na nogach jak tu taki przepych za(pipi)istości! Edytowane 16 sierpnia 201113 l przez ako
Opublikowano 16 sierpnia 201113 l Mnie nigdy jety nie pociągały. Pojazdy ogólnie. Jety mi wiszą jak kilo kitu u sufitu ;p
Opublikowano 16 sierpnia 201113 l http://www.youtube.com/watch?v=NDDfPxF3EFE o, już ktoś wrzucił. Ale to co
Opublikowano 16 sierpnia 201113 l Jak ktoś coś chce ode mnie to załatwiać przed 27 OKROBER zweitałzyndeleven, bo później mam wyjazd. Na rok. Do puszczy amazońskiej. Serio serio. Tymczasem, wytrę ślinę z klawiatury.
Opublikowano 16 sierpnia 201113 l A ja o tym jak je będę zestrzeliwał z mobilnych AA <3 Chyba sobie żartujesz xD Tak z ciekawości wbiłem własnie na Origin, patrzę, BF3 o 20zł droższy na Origin niż wersja pudełkowa w sklepach, LOL. Faktycznie, promują Origin jak trza
Opublikowano 16 sierpnia 201113 l A ja o tym jak je będę zestrzeliwał z mobilnych AA <3 Nie chce nic mówić, ale ja uwielbiałem takich cwaniaków jak ty rozwalać jihad carem xD
Opublikowano 16 sierpnia 201113 l Wystarczy będzie Kazuuna wysłać z wiertarką i mu to AA rozkręci, jak lubi piechotką Edziu swój chłop, nie będzie problemu za flaszkę Edytowane 16 sierpnia 201113 l przez ako
Opublikowano 16 sierpnia 201113 l Ja jestem haterem wszystkiego co mechaniczne więc zrobię to za dobry uśmiech! Flachy nie kcem. A co do Origin - 149 zł tam czy 129+20 za przesyłkę... wychodzi na to samo Jam sem wezmem se chyba na Origin BFa i skradnem wam rzołnieszy! xD
Opublikowano 16 sierpnia 201113 l Troche nienaturalnie wyglada jak to metalowe wiaderko na gasienicach 'rusza' betonowy blok, ktory czesto nawet nie drgie kiedy wjedzie w niego samochod na autostradzie.
Opublikowano 16 sierpnia 201113 l To jest chyba UAV naziemny. Tzn jakaś jego odmiana czy coś. Coś na wzór mobilnego Motion Sensora z BC2. No bo przecież, nie będziemy bomb rozbrajać
Opublikowano 16 sierpnia 201113 l Moje AA charakteryzuje się stealth mode - nie widzisz mnie do momentu aż Cię nie roz(pipi)ę. Jeśli wszystko będzie działało tak jak w BF2 [namierzanie itp] to będę w niebie Robocik jest kul. Możliwe że będzie to coś w rodzaju UAV'a , czyli masz stanowisko i se możesz napierdalać takim czymś. Ja to widzę jako jeżdżąca mina [taki nowoczesny goliat] + możliwość strzału z darta + spotowanie. Yacka ofkoz ignorujemy, bo on tylko narzekać potrafi ;F
Opublikowano 16 sierpnia 201113 l A co do Origin - 149 zł tam czy 129+20 za przesyłkę... wychodzi na to samo More or less, powiedzmy. Coby nie zaczynać kolejnej dyskusji nad przewagą któregoś z rozwiązań Jam sem wezmem se chyba na Origin BFa i skradnem wam rzołnieszy! xD Błagam, tylko nie zabieraj mi "Grzybicy odbytu" edit: ahaha a dupa, przecież nie założyz więcej kont niż jedno. Muhahahahaah. Ten mały pojazd ma taką dzidę fajną, może trzeba nim podjechać do przeciwnika od tyłu, no i ten. Wiecie. Edytowane 16 sierpnia 201113 l przez ako
Opublikowano 16 sierpnia 201113 l Błagam, tylko nie zabieraj mi "Grzybicy odbytu". Wszyscy mają MAMBĘ, mam i ja!
Opublikowano 16 sierpnia 201113 l Zatar Wetlands jak się patrzy, z tym że chyba trochę mniejszy... Na originie jest drożej, bo chyba była mowa że przed premierą jeszcze zagrasz (ale tu wchodzi w grę max 48h), aczkolwiek mogłem źle usłyszeć.
Opublikowano 16 sierpnia 201113 l A10 on the runway Surfin' bird Bbbbbbbbbbbbbbbbbb... [blblblblbllb]... aaah! Pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa- Pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-ooma-mow-mow Papa-ooma-mow-mow i na(pipi)iamy z GAU8 wzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz <za(pipi)isty odgłos działka z A10>