Skocz do zawartości

Battlefield 3

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaram się TOWem z czopa [chcę wierzyć że to nie była migawka z UAVa] , ten robocik jest słiti jak się rozpierdziela na betonie, a samoloty właśnie zrobiły mi dobrze :D

Opublikowano (edytowane)

Oj tam Edziu, czyś Ty widział ten trailer? :D Kto by chciał biegać na nogach jak tu taki przepych za(pipi)istości!

Edytowane przez ako
Opublikowano

Jak ktoś coś chce ode mnie to załatwiać przed 27 OKROBER zweitałzyndeleven, bo później mam wyjazd. Na rok. Do puszczy amazońskiej. Serio serio.

Tymczasem, wytrę ślinę z klawiatury.

Opublikowano

A ja o tym jak je będę zestrzeliwał z mobilnych AA <3

Chyba sobie żartujesz xD

Tak z ciekawości wbiłem własnie na Origin, patrzę, BF3 o 20zł droższy na Origin niż wersja pudełkowa w sklepach, LOL. Faktycznie, promują Origin jak trza ;)

Opublikowano (edytowane)

Wystarczy będzie Kazuuna wysłać z wiertarką i mu to AA rozkręci, jak lubi piechotką :) Edziu swój chłop, nie będzie problemu za flaszkę :D

Edytowane przez ako
Opublikowano

Ja jestem haterem wszystkiego co mechaniczne więc zrobię to za dobry uśmiech! Flachy nie kcem.

A co do Origin - 149 zł tam czy 129+20 za przesyłkę... wychodzi na to samo ;)

Jam sem wezmem se chyba na Origin BFa i skradnem wam rzołnieszy! xD

Opublikowano

Troche nienaturalnie wyglada jak to metalowe wiaderko na gasienicach 'rusza' betonowy blok, ktory czesto nawet nie drgie kiedy wjedzie w niego samochod na autostradzie.

Opublikowano

Moje AA charakteryzuje się stealth mode - nie widzisz mnie do momentu aż Cię nie roz(pipi)ę. Jeśli wszystko będzie działało tak jak w BF2 [namierzanie itp] to będę w niebie :)

Robocik jest kul. Możliwe że będzie to coś w rodzaju UAV'a , czyli masz stanowisko i se możesz napierdalać takim czymś. Ja to widzę jako jeżdżąca mina [taki nowoczesny goliat] + możliwość strzału z darta + spotowanie.

Yacka ofkoz ignorujemy, bo on tylko narzekać potrafi ;F

• Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

A co do Origin - 149 zł tam czy 129+20 za przesyłkę... wychodzi na to samo ;)

More or less, powiedzmy. Coby nie zaczynać kolejnej dyskusji nad przewagą któregoś z rozwiązań :D

Jam sem wezmem se chyba na Origin BFa i skradnem wam rzołnieszy! xD

Błagam, tylko nie zabieraj mi "Grzybicy odbytu" :(

edit: ahaha a dupa, przecież nie założyz więcej kont niż jedno. Muhahahahaah.

Ten mały pojazd ma taką dzidę fajną, może trzeba nim podjechać do przeciwnika od tyłu, no i ten. Wiecie.

Edytowane przez ako
Opublikowano

A10 on the runway :D

Surfin' bird

Bbbbbbbbbbbbbbbbbb... [blblblblbllb]... aaah!

Pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-

Pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-ooma-mow-mow

Papa-ooma-mow-mow

i na(pipi)iamy z GAU8 wzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz <za(pipi)isty odgłos działka z A10> :D