Gość ako Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 (edytowane) Jeżeli ktoś chce trailerek w uber jakości i 60fps: http://t.co/lnqNbVc Edytowane 16 Sierpnia 2011 przez ako Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Chyba się trochę pospieszyłem z wymianą platformy i będę musiał zrobić swapa z pro3 na extreme4, bo coś widzę, że bez drugiej karty to się nie obejdzie. W Battlefielda nigdy nie grałem a BC2 to była moja pierwsza gra z serii więc coniektóre kwestie dziwią mnie jeszcze bardziej - jeśli akcje jak ta z 0:39 gdzie wszyscy są w pojazdach i cisną jak husaria to normalka to wsiąkam od ręki, biorę pozostały urlop a później łamię nogę aby dostać ze 3 miesiące L4 co to jest w 1:39 - spy heli? Będzie OST do kupienia czy te kawałki są robione tylko pod trailery? Te przestery z końca przyprawiają o ciary. edit: jakiś losowy joystick Logitecha zamówiony, tym razem nie będę latał jak po pijaku :> Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 http://twitter.com/#!/L_Twin/status/103496117500657664 Commo rose? :o jak dla mnie to nie może się bez tego obejść, ktoś to ładnie skwitował tym obrazkiem, jeden komunikat i każdy wie o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 @greah, jeśli chodzi Ci o to co lata nad czołgiem obok TIRa , to jest to UAV. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 (edytowane) W Battlefielda nigdy nie grałem a BC2 to była moja pierwsza gra z serii więc coniektóre kwestie dziwią mnie jeszcze bardziej - jeśli akcje jak ta z 0:39 gdzie wszyscy są w pojazdach to normalka to wsiąkam od ręki, biorę pozostały urlop a później łamię nogę aby dostać ze 3 miesiące L4 Normalka w BFach na PC, cały czas mam w pamięci z BF2 desant z lotniskowca na Gulf of Oman (łodzie + black hawki) albo walka na pierwszej fladzie na Road to Jalalabad. EDIT: Oh BTW, like I just confirmed in my first interview: There will be a commo rose on PC in #BF3 but it's not in the build shown at #GamesCom. DICE <3 Edytowane 16 Sierpnia 2011 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 zh1nt0 Daniel Matros @fausto412 @U2RoKKeR hah i see. Well then. Happy Commorose day PC players Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 (edytowane) Czuję magię BFa która porwała mnie 6 lat temu jak odpaliłem demo BF2 na Gulf of Oman. Czas na nostalgię! http://www.youtube.com/watch?v=DoUq4s4WiLc EDIT: nowe foty Edytowane 16 Sierpnia 2011 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 APC z AA? @Mazz hehehe, uwielbiam tą melodyjkę Wryła mi się w psychę za sprawą SaKa. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 (edytowane) Sig 553? Jezu, tej broni nie było od czasów Counter-strike'a Edytowane 16 Sierpnia 2011 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Te przestery z końca przyprawiają o ciary To jest normalka dla tych co grali w BF2. Strasznie żałowałem, że BC2 tego nie miało po odpaleniu. Autentycznie czułem pewną pustkę. CHoć w BF3 jeszcze mocniej je zaakcentowali co mnie niezmiernie cieszy bo taki głupi dźwięk masakrycznie podbija ciśnienie krwi Tego typu zmasowane desanty to raczej widok z początku rundy. Potem już ludzie bardziej pojedynczo lecą. Ale sam start jest niezły Comm-Rose wylądował. Niech jeszcze dodadzą znakowanie pkt na mapie dymem z BF2 to będzie mioooooodzio!. Ahahahahahahaha, clay'e wracają xD Ale będą konsoloFcy flugać pewnie, "OMFG, you are so cheap noob!" xD Muzyczka: wiadoma sprawa, BF2 miał wypaśną muzę. Za to prawdę powiedziawszy nie jestem w stanie sobie skojarzyć żadnej nuty z BC2. Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 @stona chyba jednak nie UAV tylko heli do zwiadu (wnoszę po tym co widze na zestawieniu) @Kazuun właśnie tego mi brakowało w BC2 - usiąść spokojnie reconem w jakiejś ciężkiej do zdobycia miejscówce, postawić w strategicznym miejscu claymora i nie robić co chwilę 180* w obawie przed kubiczem nie mogę się już doczekać - BC2 po przejściu w klasykę tak się popsuło, że szkoda gadać. Nie ma sesji w której człowiek by nie trafił w 40mm spam albo nie ginął co chwilę od CG; do tego do łask wróciło wjeżdżanie w uncapa (grałem dzisiaj na AD - ok 1200 ticketów i DWA heli latające nad bazą przeciwnika; stanąłem na śtodku C, poszedłem do toalety, nalałem sobie herbaty, zrobiłem kanapkę, wróciłem i ciągle żyłem a goście na pierwszym miescu mieli po 80 fragów i zaledwie 5k punktów) Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 ...i nie robić co chwilę 180* w obawie przed kubiczem Ta.... yhym.... no na pewno..... bo zadziała na niego xD Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Nie mów, nie mów - jako jedyny leciałem z Nim łeb w łeb w kwestii blach więc jakoś działało. To, że miałem wtedy adrenaliny chyba ze 4x ponad normę to już inna kwestia Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Kubicz godzinę po premierze znajdzie jakiegoś nożoglitcha, że bedzie go teleportowało o 20m z ominięciem claymore. Wiec nie licz na wiele Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Właśnie sobie oglądam te 4 magiczne strony.. mega sprzęcik będzie Czemu ruskie używają chińskiego śmigłowca? Choć w sumie to oni żadnego zwiadowczego chyba nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 (edytowane) Analiza trailer'a: http://www.youtube.com/watch?v=GGquGrV5EbE - kozacka animacja wyrywania dog tag'a z szyi - czyzby spadachron dla pilota odrzutowca? Jet'y lataja wolno. I dobrze (balans musi zostac zachowany), bedzie je mozna zestrzelic nawet z zczolgu. Edytowane 16 Sierpnia 2011 przez walek Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Samoloty mają być szybsze niż w BF2, tak twierdzi jeden z developerów. https://twitter.com/#!/Demize99/status/103518215732334593 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Jet'y lataja wolno. I dobrze (balans musi zostac zachowany), bedzie je mozna zestrzelic nawet z zczolgu. Troche "rzal", już w BC2 mnie bawi radosne ładowanie do helikopterów z czołgu. No, ale widocznie tak musi być, coby balans był zachowany Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Jety faktycznie strasznie wolne na tym trailerze się wydają. Jest tam takie ujęcie jak pilot jeta nie patrzy przed siebie tylko na strzelającego z karabinów jeta nad nim. AUTENTYCZNIE przez ułamek sekundy myślałem, że to hooverujący w miejscu Harrier. Jet powinien być szybszy od heli zdecydowanie. Nie przypominam sobie akcji zestrzeliwania jetów przez czołg w BF2, ale jak wspominałem - nie jestem fanem zmechanizowanej walki, więc i doświadczenie mam liche w tej dziedzinie. Stona pewnie lepiej się orientuje w jakim stopniu było to możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 (edytowane) Kurna fak. Miałem sobie dać spokój z BF'em, ale widzę, że się nie da. Dla miłych i fajnych kolegów na PM wyślę numer mojego konta, na które proszę wpłacać kwoty nie mniejsze niż 750zł. Powiedzmy, żeby nie bidasować, dajcie po 1000zł (monitor mam). Edytowane 16 Sierpnia 2011 przez Shankor Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 to jest własnie minus BF3 - wymagania kubicz nam odpadł, bo mu nie ruszy; kto jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Kubicz nie będzie juSh czitował? Nie wiem kto jeszcze prawdę mówiąc. Shakiry nie widziałem od lat, ale widać, że wraca z tego co pisał powyżej. Ja też wracam od BF3, bo na BC2 nie mam sił już. To chyba koniec paczki, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 (edytowane) Ja! Ja! Jeszcze ja! Pieniążki na komputerek już się drukują Czekam tylko na betę, coby sprawdzić na sprzęcie u ojca jak śmiga i w co warto więcej zainwestować. Edytowane 16 Sierpnia 2011 przez ako Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Stona pewnie lepiej się orientuje w jakim stopniu było to możliwe. Było to możliwe w stopniu odrobinę większym niż w Project Reality gdzie jest to możliwe w stopniu tak małym że jeszcze o czymś takim nie słyszałem Po prostu lucky shoot i tyle. Nie ma opcji żeby świadomie strzelać do samolotów. Ofkoz wyłączamy chwile kiedy taki samolot leci powiedzmy 50m od czołgu i atakuje inny cel nad samą ziemią czy cuś. Bo w realu w lądujący samolot też pod pewnym kontem jest łatwo trafić. Co do tego że wydawało Ci się że to hoovermode to po prostu wina perspektywy. Dwa samoloty lecą obok siebie z tą samą prędkością, więc teoretycznie względem siebie się prawie nie ruszają. Mi się to ujęcie za(pipi)iście podoba. Sama prędkość samolotów już nie, ale ja mam PRowy fetysz jeśli chodzi o pojazdy [w PR samolot pojawia się i znika, po prostu go słychać 5x dłużej niż widać ] Co do sprzętu - nie panikujcie. Wyjdzie beta to się przekonamy co nam ogrzewa pokoje Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 (edytowane) Bo w realu w lądujący samolot też pod pewnym kontem jest łatwo trafić. Ekhm. Bankowym? [w PR samolot pojawia się i znika, po prostu go słychać 5x dłużej niż widać ] Would be cool, generalnie widziałem może 2 filmy z project reality i absolutnie niszczą. Fajnie by było jakby hc w bf3 tak wypadało <marzy> Kolejna analiza trailera: http://www.youtube.com/watch?v=o0OLQZ0kgow Taki obrazeczek z zagranicznego forum Edytowane 16 Sierpnia 2011 przez ako Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi