SpacierShark123 1 474 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 @Kazuun każda broń jest po to by ją używać a to że (pipi)zki dostajesz jak ktoś cię ubija to już nie mój problem:( Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 MaZZ, z tym brakiem mapy to pojechałeś. Przecież na HC jest mapa. Nie ma tej w lewym dolnym rogu, a z takiej się w 95% czasu korzysta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 @Kazuun każda broń jest po to by ją używać a to że (pipi)zki dostajesz jak ktoś cię ubija to już nie mój problem:( eee? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 (edytowane) Nie ma tej w lewym dolnym rogu, a z takiej się w 95% czasu korzysta. Po co? Nie wiesz jak trafić do flag/mcomów? Może ja jestem dziwny, ale mapę widziałem 3 razy na 947h mojej gry Edytowane 18 Sierpnia 2011 przez ako Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Mam wrażenie że pierwszym i ostatnim Battlefieldem w jakiego graliście to Bad Company :F Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 No skoro zaczynałem od BF1942 [ale mało] , a w BF2 mam z 1000h [z tego pewnie kilkaset na treningach/meczach w CB], to faktycznie, masz prawo odnosić takie wrażenie Nie żebym się chwalił, bo Ako ma 1000h w BC2 ;F Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Mam wrażenie że pierwszym i ostatnim Battlefieldem w jakiego graliście to Bad Company :F Grałem trochę w BF2 jak był w przecenie na Steamie, czy już się kwalifikuję? No więc wyjaśnij mi do czego ta mapa jest potrzebna? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 No żeby na nią patrzeć. Daaaa! Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 (edytowane) Mam wrażenie że pierwszym i ostatnim Battlefieldem w jakiego graliście to Bad Company :F Szczał w stopem przyjacielu, bo w Bad Company nigdy nie grałem akurat @ako: No mapa jest po to by widział kropki na niej, bo inaczej nie wie gdzie wróg jest i dostaje cziterskie heady Edytowane 18 Sierpnia 2011 przez Kazuun Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 (edytowane) http://live-event.ea...live-broadcast/ W Bad Company rzeczywiście jakoś szczególnie mapa nie jest potrzebna, ale to nie jest prawdziwy Battlefield. Edytowane 18 Sierpnia 2011 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Z tym że dla mnie HC to bzdura, nawet nie chodzi o te 50% HP, ale brak mapy? W BFie? Dyskwalifikacja. + W Bad Company rzeczywiście jakoś szczególnie mapa nie jest potrzebna, ale to nie jest prawdziwy Battlefield. Twoja asertywność mnie przeraża xD Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 (edytowane) właśnie oglądam jak ludzie z DICE odpowiadają na pytanie. Wall-E będzie naprawiał czołgi i uzbrajał i rozbrajał mcomy. Aha i mortar to nie będzie magiczna lornetka, tylko prawdziwa broń którą trzeba będzie rozkładać, wow nie spodziewałem się. Edytowane 18 Sierpnia 2011 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Wow, to PRAWIE jak w PR. No no, jeszcze jakieś 7 części BFa i może doczekam się idealnej gry o polu bitwy A tak serio serio, to możliwe że będzie to coś w rodzaju artylerii z BF2 która też była fizycznie na mapie i można ją było ineszkodliwić [ahh te rajdy komandosem ] Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Aha i mortar to nie będzie magiczna lornetka, tylko prawdziwa broń którą trzeba będzie rozkładać, wow nie spodziewałem się. Podobny patent był w Enemy Territory, ciekawa rzecz, ale była przeważnie używana do wipe'u tuż przy wyjściu z respa wroga z drugiego końca mapy. Oby w BFie wyglądało to inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Wiecie że w czołgu będą siedzieć 3 osoby? Trzecia będzie miała wizjery, zoomy i podczerwień. Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 i robiła równie wielkie nic co pilot BH czy HINDa? Nie zrozumcie mnie źle, wiem że nie chodzi o same fragi ale jak człowiek kończy rozgrywkę z wynikiem 0/5 i 5k punktów za same asysty to mimo wszystko uznaje to za pewną stratę czasu. Ciekawe jak mają zamiar to rozwiązać - czołg będzie mocniej opancerzony i trudniejszy do zniszczenia czy zwyczajnie będzie wielką piniatą na gąsiennicach jak w BC2 tyle, że tutaj gdzie 2 dobrze przycelowane AT4 wyrzucą zestaw punktów za trzech wojaków. Czy w jedną czy w drugą to smierdZi mi tutaj brakiem balansu - albo forteca na kółkach albo darmowy frag i długość życia jak heli przed wprowadzeniem flar. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 A ja tutaj chciałem wyjechać z opcją że mogli by to rozdzielić : -kierowca -działonowy -dowódca/KM A co Ci się Grzechu nie podoba w pilocie Krów? Ja tam lubię sobie polatać i poprzeklinać w myślach ślepca Ako nie widzącego 70% wrogów Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 I jeszcze w bazie niech będzie stanowisko mechaników, będzie siedział typek cały mecz i czekał aż ktoś podjedzie autkiem oponę wymienić xD Tak serio to ten patent z podziałem zadań może się sprawdzić, ale w zgranym składzie. Bo inaczej to sobie nie wyobrażam. Jedziesz sobie czołgiem i nie będziesz mógł odpalić termowizji/zbliżenia, bo jakiś idiota wsiadł? No bez jaj Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Ojtam pierdzielisz, to tylko moje fantazje z PRa, w normalnej grze to nierealne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Problemem w grach multi jest przeważnie to, że każdy chce zabijać, być największym madafaką, bawsem etc a nikt nigdy nie chce pełnić ról pomocniczych, które tak naprawdę są często ważniejsze, niż się ludziom może wydawać. Cytuj Odnośnik do komentarza
rinzen 966 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 @Stona Sam kiedyś pisałeś, że latałeś całą rundę BH i skończyłeś z pokaźną ilością punktów ale bez nawet jednego fraga. Rozumiem support etc ale to jest FPS więc jak odpalam FPSa to chce sobie postrzelać. Jak będę chciał polatać dla sanego faktu polatania to kupię Il-2 Sturmovik a nie Battlefielda :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Problemem w grach multi jest przeważnie to, że każdy chce zabijać, być największym madafaką, bawsem etc a nikt nigdy nie chce pełnić ról pomocniczych, które tak naprawdę są często ważniejsze, niż się ludziom może wydawać. No ja tam lubię pełnić role pomocnicze tylko zauważyłem, że przeważnie jak się za to biorę, to się okazuje że mój wspaniały team nie jest w stanie zrobić czegokolwiek sensownego i trzeba PO RAZ KOLEJNY ratować świat. Cyberstonkanaratunek chopaki :] GREAH Ojtam ojtam Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 No ja tam lubię pełnić role pomocnicze tylko zauważyłem, że przeważnie jak się za to biorę, to się okazuje że mój wspaniały team nie jest w stanie zrobić czegokolwiek sensownego i trzeba PO RAZ KOLEJNY ratować świat. Ej seryjnie.... tak jest i u mnie w co bym nie grał O.o Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Bo trzeba umieć latać HINDziorem like a baws. Support i ratowanie świata w jednym. That's me! Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Dokladniejsza analiza trailera. http://www.youtube.com/watch?v=8N0JyybcnHY&feature=feedlik_feedwll - mozna teraz konretnie dopakowac bron: bipod, laser i optyka naraz - rece na kierwnicy PS. Stawiam flache temu kto zestrzeli ze snajperki pilota odrzutowca (w locie oczywiscie). Mission impossible? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi