Skocz do zawartości

Battlefield 3

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ma tej w lewym dolnym rogu, a z takiej się w 95% czasu korzysta.

Po co? Nie wiesz jak trafić do flag/mcomów? Może ja jestem dziwny, ale mapę widziałem 3 razy na 947h mojej gry :D

Edytowane przez ako

Mam wrażenie że pierwszym i ostatnim Battlefieldem w jakiego graliście to Bad Company :F

Szczał w stopem przyjacielu, bo w Bad Company nigdy nie grałem akurat :)

@ako:

No mapa jest po to by widział kropki na niej, bo inaczej nie wie gdzie wróg jest i dostaje cziterskie heady :(

Edytowane przez Kazuun

:D

właśnie oglądam jak ludzie z DICE odpowiadają na pytanie. Wall-E będzie naprawiał czołgi i uzbrajał i rozbrajał mcomy.

Aha i mortar to nie będzie magiczna lornetka, tylko prawdziwa broń którą trzeba będzie rozkładać, wow nie spodziewałem się.

Edytowane przez MaZZeo

i robiła równie wielkie nic co pilot BH czy HINDa? Nie zrozumcie mnie źle, wiem że nie chodzi o same fragi ale jak człowiek kończy rozgrywkę z wynikiem 0/5 i 5k punktów za same asysty to mimo wszystko uznaje to za pewną stratę czasu.

Ciekawe jak mają zamiar to rozwiązać - czołg będzie mocniej opancerzony i trudniejszy do zniszczenia czy zwyczajnie będzie wielką piniatą na gąsiennicach jak w BC2 tyle, że tutaj gdzie 2 dobrze przycelowane AT4 wyrzucą zestaw punktów za trzech wojaków. Czy w jedną czy w drugą to smierdZi mi tutaj brakiem balansu - albo forteca na kółkach albo darmowy frag i długość życia jak heli przed wprowadzeniem flar.

I jeszcze w bazie niech będzie stanowisko mechaników, będzie siedział typek cały mecz i czekał aż ktoś podjedzie autkiem oponę wymienić xD

Tak serio to ten patent z podziałem zadań może się sprawdzić, ale w zgranym składzie. Bo inaczej to sobie nie wyobrażam. Jedziesz sobie czołgiem i nie będziesz mógł odpalić termowizji/zbliżenia, bo jakiś idiota wsiadł? No bez jaj ;)

Problemem w grach multi jest przeważnie to, że każdy chce zabijać, być największym madafaką, bawsem etc a nikt nigdy nie chce pełnić ról pomocniczych, które tak naprawdę są często ważniejsze, niż się ludziom może wydawać.

No ja tam lubię pełnić role pomocnicze tylko zauważyłem, że przeważnie jak się za to biorę, to się okazuje że mój wspaniały team nie jest w stanie zrobić czegokolwiek sensownego i trzeba PO RAZ KOLEJNY ratować świat.

Cyberstonkanaratunek chopaki :]

GREAH

Ojtam ojtam