Gość _Be_ Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 Bo i po co jak sprzeda się jak złoto. A nowego endżina nie opyla się robić na jedną odsłone na przestarzałych konsolach. Cytuj
Gość ako Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 (edytowane) Niby tak, ale mogli się jednak trochę postarać... bo mam wrażenie że sporo elementów tego engine pamięta jeszcze czasy Call of Duty 2 EDYTA: Odblokowanie całego ekwipunku w Battlefield 3 zajmie graczom około 100 godzin http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=61896 Lipa, to potem przez kolejne 900h mam się nudzić? Edytowane 6 września 2011 przez ako Cytuj
Stona 569 Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 No i właśnie tutaj jest pytanie, bo wiara ma wątpliwości czy chodziło o JEDNĄ KLASĘ czy o całą grę. Nie przytoczę Ci teraz wpisu z tłita, ale była to odpowiedź na pytanie ile zajmie wyexpienie i padło coś w stylu 100h a class czy jakoś tak. A to już robi różnicę. Cytuj
Gość ako Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 Jakby chodziło o jedną klasę, to inna sprawa. Było by co robić. Grunt zeby nie było jak w BC2, gdzie na początku się odblokowywało po 5 rzeczy na raz, ale od połowy levelowania dostawało się tylko nic nie warte znaczki Cytuj
Stona 569 Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 Znaczki są najlepsze, ale powinny być trudniejsze do zdobycia. Coś jak w BF2. Tam było kilka stopni każdego znaczka i to było moim zdaniem najlepsze wyjście. Mogłeś zdobyć brązową odznakę medyka za jakieś suchary, ale już złota to było chyba kilkaset godzin gry Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 Tylko żeby to odblokowywanie nie odbijało się na balansie rozgrywki tak jak w BC2 gdzie każdy poniżej 16lvl dostawał po łbie od tych co biegali z obowiązkową aminucją magnum albo robił hs, bo mu sie odblokowała kolba. A znaczki znowu nie były takie łatwe do zdobycia. Gdybym wam nie powiedział jak oszukać grę i nabić naval warfare to do dzisiaj byście tego nie zrobili normalną metodą (no chyba, że za pośrednictwem dodatku gdzie postawiono większy nacisk na łódki) Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 Ja do dziś nie mam tego Naval Pina - taki jestem uczciwy, o! Co do wszelakich odznak - od dawna wiadomo, że Piny wylatują, wracają Ribbony i będzie tyle shitu do odblokowania co w BF2. Co do czasu na odblokowanie.... bo można rozumieć to dwojako. Dla mnie odblokowanie oznacza zdobycie wszystkich broni i narzędzi/dodatków dla klas i nie ma nic wspólnego z medalami, ribbonami i pinami. Być może się mylę, ale w BC2 szło to chyba szybciej niż te 100h, nie? Ostatnia broń była chyba koło 27 levelu. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 Tak, mówię o doblokowaniu broni, perków, nie medali itp. Ja też nie mam jeszcze wszystkich odblokowanych w BC2, bo wychodzę z założenia że nie będę robił ustawek pod acziwki. Takie moje zboczenie małe. Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 Szło szybciej stąd moja niepewność co do balansu gry, bo jeśli tutaj niektóre dodatki/bronie mają pojawiać się dopiero po 100h gry to można założyć, że będą lepsze niż sprzęt, który gracz dostaje po 20h gry. Z drugiej strony może zrobią tak jak w BC2 gdzie broń/dodatki dostępne na wyższych poziomach okazały się być gorsze niż startowe (9A-91 ftw). a piny w BC2 były proste - nie było potrzeby robić ustawek. nawet te najtrudniejsze jak 3xrk, nv czy rk przy pomocy heli były proste i wystarczylo tylko wykonac je na odpowiednich mapach (odpowiednio Oasis, Vietnam i II) Cytuj
Stona 569 Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 Spoko, mi to wszystko po prostu samo wpadało, nie miałem ciśnienia na robienie broszek w BC2 Zobaczymy jak to będzie z tymi unlockami, mi tam nie przeszkadza, że ktoś kto ma wyższy lvl ma lepszą broń. Po to są unlocki żeby nagradzać ludzi którzy więcej grają. Jest to i tak lepsza sytuacja niż tak, która była w BF2, gdzie część broni była dostępna dopiero po zakupie dodatków [choć dało się to obejść ]. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 Jest to i tak lepsza sytuacja niż tak, która była w BF2, gdzie część broni była dostępna dopiero po zakupie dodatków [choć dało się to obejść ]. ...jak bodajże np F2000? Te bronie z dodatków wcale nie były imho takie za(pipi)iste. Chociaż L96A1 było przyjemne... potem coś namieszali i M24 znów królowało. G36 u medyka niszczyło. Podobnie z tym takim.. jak mu tam było... aaa - L85A1! Cytuj
Stona 569 Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 Lubiłem L85 A medykowe g36 to było niebo do momentu, aż człowiek zrozumiał że m16 na singlu to snajperka No ale nie zmienia to faktu że w dzisiejszych czasach taki sposób dodawania broni byłby zjechany przez graczy Cytuj
Gość szpic Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 o czym wy mowicie przeciez naval pin w bc2 to jeden z latwiejszych pinów Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 o czym wy mowicie przeciez naval pin w bc2 to jeden z latwiejszych pinów gdzie go zrobiłeś przed pojawieniem się dodatkowych map i Wietnamu? Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 o czym wy mowicie przeciez naval pin w bc2 to jeden z latwiejszych pinów gdzie go zrobiłeś przed pojawieniem się dodatkowych map i Wietnamu? Np. na Isla - siadasz na skuter, ukrywasz się za wyspą i strzelasz ze snajpy (atak 2 bazy). Podobnie można nabijać kill samochodowe siedząc na na quadzie. Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 Np. na Isla - siadasz na skuter, ukrywasz się za wyspą i strzelasz ze snajpy (atak 2 bazy). Podobnie można nabijać kill samochodowe siedząc na na quadzie.kilka postów wyżej napisałem "Gdybym wam nie powiedział jak oszukać grę i nabić naval warfare to do dzisiaj byście tego nie zrobili normalną metodą". Chodziło mi o to aby podać sposób na zdobycie naval pin zgodnie z regułami tj. wsiadasz w łódkę i działkiem nabijasz punkty - na II tego nie zrobisz, bo szybko zdejmie Cię snajper, na LP podobnie, na pozostałych są tylko skutery. Wraz z patchem wprowadzili Oasis na której można zdobyć pin czając się w krzakach jako atakujący - problem w tym, że krzaki są daleko, pociski lecą lotem parabolicznym a samo działko podczas strzelania przypomina latarnię morską "tutaj! strzelaj w światełko!" Cytuj
Gość szpic Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 no glownie strzelac jako pasazer lub rozjezdzajac skuterem na isla kamperów na wyspach czytajac o oszukiwaniu gry myslalem ze chodzilo Ci o bug ze jak na SC ktos siedzial w lodzi i sie dalo duzooo c4 to lodka spadala pod plansze i tam plywala ( vietnamie) Cytuj
Stona 569 Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 Znalazłem to o czasie gry. The original question was asked by twitter user @450bq: "how long would it take on average to complete a kit?" Cytuj
firana140 621 Opublikowano 6 września 2011 Opublikowano 6 września 2011 Nie każdemu będzie się chciało odblokowywać wszystko dla każdej pojedynczej broni. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 7 września 2011 Opublikowano 7 września 2011 Nie mówimy o KAŻDYM , my mamy po kilkaset godzin i dla NAS to nie problem NAS - czytaj dla ludzi którzy jarają się tą grą To tak jak z Tekkenem (używając kĄsolomaniakowego sposobu myślenia) , ja mam w (pipi)e że jest tam pierdyliard ciosów i kombosów i że jest dp+8 na 4 klatek, ale kogoś , kto w to łoi namiętnie to pewnie jara nieprzeciętnie Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 7 września 2011 Opublikowano 7 września 2011 Ja lubię Tekkena a mnie klatki nigdy nie jarały.... szczególnie te schodowe. Cytuj
firana140 621 Opublikowano 7 września 2011 Opublikowano 7 września 2011 Nie mówimy o KAŻDYM , my mamy po kilkaset godzin i dla NAS to nie problem NAS - czytaj dla ludzi którzy jarają się tą grą To tak jak z Tekkenem (używając kĄsolomaniakowego sposobu myślenia) , ja mam w (pipi)e że jest tam pierdyliard ciosów i kombosów i że jest dp+8 na 4 klatek, ale kogoś , kto w to łoi namiętnie to pewnie jara nieprzeciętnie Ale ja o tym wiem, tylko se posta strzeliłem, o. Sam pewnie w którymś momencie zacznę odblokowywać wszystko z nudów. btw co to za kąsolomaniakowy sposób myślenia? to gracze na róźnych platformach myślą inaczej? Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 7 września 2011 Opublikowano 7 września 2011 Stonie raczej chodziło o podanie typowo konsolowej serii jako counter dla typowo PCtowego BFa. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 7 września 2011 Opublikowano 7 września 2011 Stonie raczej chodziło o podanie typowo konsolowej serii jako counter dla typowo PCtowego BFa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi