Kazuun 221 Opublikowano 20 września 2011 Opublikowano 20 września 2011 Łejezu, pogramy se rasza. Pograsz przez 10 dni to Ci wystarczy na cały żywot BF... 10 dayz? Too much! Too long to handle, bro! Cytuj
Stona 569 Opublikowano 20 września 2011 Opublikowano 20 września 2011 Idź do pracy , to będzie mniej ;P Miauczysz jakbyś nie grał w betę BC2 Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 20 września 2011 Opublikowano 20 września 2011 No grałem, ale wtedy się spuszczałem jakie to pinkne etc. Teraz odpale se medium to uz nie będzie ochów i achów - tylko gorzka rzeczywistość Rusha xD Cytuj
NerkoWiktor 52 Opublikowano 20 września 2011 Opublikowano 20 września 2011 możecie napisać co jest nie tak z tym rushem ? ;p nigdy nie grałem w bf-y i nie wiem na co się przygotować ;p Cytuj
Gość szpic Opublikowano 20 września 2011 Opublikowano 20 września 2011 (edytowane) w rushu ciezej jest obejsc mape bokiem. Wyjsc na tyly wroga i spawn kampic ogolnie Rush = ADHD MODE ConQuest = Wookie Mode Edytowane 20 września 2011 przez szpic Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 20 września 2011 Opublikowano 20 września 2011 możecie napisać co jest nie tak z tym rushem ? ;p nigdy nie grałem w bf-y i nie wiem na co się przygotować ;p Cięzko opisać. Trza doświadczyć Conquestu i Rusha by zrozumieć potęgę pierwszego @szpicu Bad szpicu! *slaps* Cytuj
Stona 569 Opublikowano 20 września 2011 Opublikowano 20 września 2011 Rasz jest dla daunów, CQ jest dla żołnierzy 1 1 Cytuj
Gość ako Opublikowano 20 września 2011 Opublikowano 20 września 2011 Rush jest fajny, jak sie ma dobry squad. A my debile ani razu w BC2 w Squad Rusha nie gralismy ;p Cytuj
django 549 Opublikowano 20 września 2011 Opublikowano 20 września 2011 Conquest jest dla kamperow? Lolwut. Mnie to denerwuje w Raszu, ze jak nie ma dobrego tima i jeszcze druga druzyna sie zabunkruje to nie ma (pipi)a. Bedzie sie walilo jak w sciane. W Conquescie tez moga sie zabunkrowac, wiadomka, ale znacznie czesciej jest rowna wymianka punktow i caly czas sie zasuwa no i jest zabawowo. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 20 września 2011 Opublikowano 20 września 2011 Rush jest fajny, jak sie ma dobry squad. A my debile ani razu w BC2 w Squad Rusha nie gralismy ;p Sam sobie odpowiedziałeś xD A tak serio. Nie wiem jak ten Battle log ma działać etc, ale........ chciałbym coś takiego jak w Crysis 2. Odpalasz Main Menu, klikasz Multiplayer, klikasz Friend List, invitujesz kumpli ilu chcesz. potem lider Party szuka serwera i zawsze jesteście razem. Jak byś chciał w BC2 zagrać Squad Rusha z 3 kolegami to byś sie musiał napocić w uj. bo co, masz serwer z 4/8 - i lądujesz po 2 kumpli na team. Za dużo (pipi)ania się z tym. znacznie łatwiej być razem w takim Conquescie na 32 graczy. Cytuj
Paliodor 1 791 Opublikowano 20 września 2011 Opublikowano 20 września 2011 Piszecie o grafie i że wam nie ruszy na full a ja i tak mp odpalę na low-med albo low. Tak samo miałem z BC2 - odpaliłem na ultra i co? Jakieś cienie, światełka, rozmycia, dodatkowy dym, hdri. Podziekowałem i zmieniłem wszystko na minimum zostawiając tylko AA na full aby mi krawędzie oczu nie powybijały. high czy tam ultra odpalę tylko dla sp aby popatrzeć jak to może wyglądać natomiast w mp wolę korzystać z ulatwień jakie daje prosta grafika bez fajerwerków. A już myślałem, że jestem jedną z niewielu osób która gra na low+AA. Liczę, że ten B3 pójdzie choćby w 30fps'ach na tym low, choć jakoś w to wątpię. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 21 września 2011 Opublikowano 21 września 2011 Zh1nt0 (head community manager for Battlefield 3) sat down with the German Battlefield community to discuss questions concerning the beta. A lot of valuable information was revealed during the conversation. You can read all of it below. Battlefield 3 Beta: The beta will not start at midnight or 00:00 GMT The download size will be 2 - 3gb Those who had the alpha must download the beta client, the alpha client can not be updated. No game rank limit during beta (go all the way to 50!) Pre-load information coming soon The beta was not delayed Battlefield 3 General: The netcode is completely new and rewritten Players can not join a squad if their team is full (to prevent Battlelog groups from getting split) Vehicles will begin to heal themselves after 10 - 15 seconds (this is a server setting) Vehicles will only begin to regenerate if their health is under 75% Unlocks are class restrictive, can't put a sniper scope on a support gun Operation Metro has been better balanced Two knife animations (behind and on the ground) A knife attack on your player can not be countered Throwing a grenade will still prompt enemy players to yell (Bad Company 2 similar) Hand grenades can not be held to make the detonation time quicker (known as cooking) You can join a server that a friend is on via Origin Friendly Fire is set to "on" by default. It can be turned off in the server settings Caspian Border is not the biggest map Jets do not have bombs (wtf?) If you are kicked from a server, Battlelog will prompt you with the reason (ping, server settings, or server admin reasoning) A ranked server can be turned into an unranked server (for practice, etc.) No weather or time change during a multiplayer game e-sports are the focus of Battlefield 3 No word on Battlerecorder/Game recorder Misc. Battlefield 3 Information: You can use three screens with the game Next 1 - 3 weeks will bring more information about maps Battlelog application for iPhone/iOS (free). No word on Android. Battlelog is updated separately to allow game updating to be a bit more flawless More community events in the works (some happening here on enterbf3!) Mod tools are still a possibility Two nVidia GTX 580's can run the game on ultra Battlefield 3 may be available on the Xbox marketplace Some 300 employees at DICE Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 21 września 2011 Opublikowano 21 września 2011 Two nVidia GTX 580's can run the game on ultra Cool xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 1 Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 21 września 2011 Opublikowano 21 września 2011 No game rank limit during beta (go all the way to 50!)tylko czy będzie można przetransferować postać? You can use three screens with the game Cytuj
Stona 569 Opublikowano 21 września 2011 Opublikowano 21 września 2011 Będzie pewnie tak jak było : postać może zostać - staty się resetują. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 22 września 2011 Opublikowano 22 września 2011 Nie najnowszy news, ale nie przypominam go sobie tutaj: http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2011/09/15/battleblog-11-every-battlefield-3-multiplayer-game-mode-explained.aspx Szczegóły o Becie: http://www.battlefield.com/battlefield3/1/beta Na koniec dziwna propaganda, szerzona w newsach na PPE: Ktoś stwierdził, że REKOMENDOWANE wymagania pozwolą jedynie grę odpalić w jakości Medium. A do czegokolwiek wyższego trza będzie 2x GTX 560 xD Cytuj
Stona 569 Opublikowano 22 września 2011 Opublikowano 22 września 2011 Te wszystkie propagandowe teksty biorą się z tego, że dla ludzi czytanie ze zrozumieniem to cholernie wielkie wyzwanie Patrz: Two nVidia GTX 580's can run the game on ultra Czy to zdanie oznacza że jakakolwiek inna konfiguracja nie odpali tej gry na ultra? IMHO - nie Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 22 września 2011 Opublikowano 22 września 2011 Jak by ta gra działała na ultra JEDYNIE z 2x 580 to bym pomyślał że DICE od(pipi)ało ostrego faila. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 22 września 2011 Opublikowano 22 września 2011 Pamiętaj tylko że ultra to taki bonus, w BC2 ultra nie ma. IMHO na ultra to sobie ze spokojem każdy za ten rok-półtora pogra dopiero Cytuj
Gość ako Opublikowano 22 września 2011 Opublikowano 22 września 2011 (edytowane) To z tymi 2x580 to chyba po prostu wyciągnięte jako zestaw, który ciągnął gre na GC czy innych targach. Czyli mozna chyba spokojnie zalozyć, że 2x580 = ultra, 60fps, full hd, max aa. Co jednoczesnie znaczy, że pewnie na 1x580 też pójdzie na ultra, ale może bez kosmicznego aa w full hd Come on, to przeciez nie Crysis swego czasu Edytowane 22 września 2011 przez ako Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 22 września 2011 Opublikowano 22 września 2011 Come on, to przeciez nie Crysis swego czasu Ya siur? ;p Cytuj
Gość ako Opublikowano 22 września 2011 Opublikowano 22 września 2011 Bedę 100% siur jak zobaczę betę, ale na chwilę obecną wydaje mi się że to jeszcze nie ta liga co Crysis, który technologicznie mocno wyprzedzał swoje czasy, i wydaje się nawet że to było głównym celem Cryteka, a nie stworzenie świetnej gry. W przypadku BF3, wnioskuję, że jest na odwrót. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 22 września 2011 Opublikowano 22 września 2011 Mówisz o Crysisie czy FarCry? Bo IMHO Crysis nie był aż takim potworem pod względem wymagań jak swego czasy FarCry. Choć może tylko tak mi się wydaje, bo wtedy miałem relatywnie słabszy sprzęt. Cytuj
Gość ako Opublikowano 22 września 2011 Opublikowano 22 września 2011 Nie pamietam już nawet jak to było w przypadku FarCry, wtedy nie sledziłem testów w sieci. Ale pierwszy Crysis do dzisiaj stanowi wyzwanie w benchmarkach, i sukcesem jest jak się uda przebić stałe 40fps (chyba 6990 wyciąga 40-67 fps) Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 22 września 2011 Opublikowano 22 września 2011 Bedę 100% siur jak zobaczę betękupiłeś już blaszaka? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi