Opublikowano 24 września 201113 l Kiedyś też tak myślałem. Nawet sobie tak rozkminiałem, po co oni robią te nowe mapy jak dają SaK
Opublikowano 24 września 201113 l http://www.youtube.com/watch?v=hOHy3naveks&feature=youtu.be post z bliźniaczego tematu w dziale ps3
Opublikowano 26 września 201113 l http://imageshack.us/photo/my-images/854/96fb92e2582640ab886417d.png/ Świeży screen z bety , jest o wiele więcej suwaków (między innymi dla AA i blura ) więc będzie można spokojnie dostosować preferencje . Na stronie Nvidii pojawiły się też specjalne drivery pod betę http://www.nvidia.pl/object/win7-winvista-64bit-285.38-beta-driver-pl.html
Opublikowano 26 września 201113 l 00:45 a klucza jak nie było tak nie ma. Mam to rozumieć, że będą one rozdawane zgodnie z czasem amerykańskim?
Opublikowano 27 września 201113 l Cholera wie, ja i tak kończę pracę o 16 ;P Mam nadzieję że jak wrócę to serwery już będą stabilnie działać.
Opublikowano 27 września 201113 l Ja mam nadzieję, że coś się (pipi)nie i serwery będą działać od jutra xD (tak, spierdzieliła się myszka już totalnie, nie działa, a nowa dojdzie w paczce jutro xD)
Opublikowano 27 września 201113 l Klucze będą rozsyłane dzisiaj pomiędzy 13.00 a 15.00 więc jak przyjadę z pracy po 16 to klient powinien być już ściągnięty. Pierwsze doniesienia mówią, że gra nie wygląda tak fajnie jak pokazywano - tekstury biedne ale i wymagania mniejsze.
Opublikowano 27 września 201113 l No to pasuje, bo ja też kończę o 16 Tekstury biedne tzn. że jak na kĄsolach czy jak na BC2?
Opublikowano 27 września 201113 l więc jak przyjadę z pracy po 16 to klient powinien być już ściągnięty. Nie załapałem. To idziesz do roboty, o 15 wracasz do domu by odpalić download i znów do roboty na godzine? Czy jakiś pre-download?
Opublikowano 27 września 201113 l Nie załapałem. To idziesz do roboty, o 15 wracasz do domu by odpalić download i znów do roboty na godzine? Czy jakiś pre-download? VPN - mam możliwość połączenia się ze swoim domowym komputerem z innego komputera mającego zainstalowane takie samo oprogramowanie.
Opublikowano 27 września 201113 l Dziwna sprawa, widziałem już filmiki z Caspian Border z bety, czyżbyśmy dostali 2 mapy?
Opublikowano 27 września 201113 l Jeśli chodzi o klucze za steamową wersję MoH to podobno trzeba zrestartować STEAMa i się pojawiają Kurde, chyba pojadę taksówką do chaty xD
Opublikowano 27 września 201113 l No! Działa kurfa jedna xD Maila dostałem 5 min temu, właśnie zasysam betę Choć i tak pograć to pogram dopiero jutro rano jak myszka dojedzie. PS: Wciąż mnie ciekawi Stona wtf z tym moim BF3... to co Ci ostatnio opowiadałem xD (grał ktoś kiedyś w FPSa tabletem? xD) Edytowane 27 września 201113 l przez Kazuun
Opublikowano 27 września 201113 l Hehe, za(pipi)iście. Może dopiero zejdzie jak będzie premiera? A może dostałeś bonus od EA za za(pipi)istość?
Opublikowano 27 września 201113 l Taaaaaaaa, "Pod koniec swej kariery w BC2 zjechałeś (dzięki ako i Isla 300 xD) z za(pipi)istego K/D ratio 1.26 na 1.11 więc na pocieszenie trzym nowa kopię xD"
Opublikowano 27 września 201113 l może jak się chłopaki postaracie to dołączycie do mnie i ako do klubu 1.3+ :> gra podobno uruchamiana jest przez... przeglądarkę i oczywiście obsługiwane są wszystkie najważniejsze z pominięciem Opery to dzisiaj pod wieczór widzimy się na TS?
Opublikowano 27 września 201113 l Ekhm, jak juz się chwalimy e-penisami, to 1.46 i nadal rośnie... Będzie mozna wybierać między hc, a sc w becie?
Opublikowano 27 września 201113 l Ja nie mam myszki wiec dzis gram tylko w Flashowe Tower Defensy + MTG na Steam xD