Stona 569 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Gra ma po prostu dużo bugów. Też mam takie screeny z przejrzystym podłożem Dodam do tego jeszcze motyw oczekiwania na spawn. Niby masz już DEPLOY , klikasz klikasz i dopiero po 2-3 sekundach masz spawna [a w międzyczasie oglądasz kolegę na którym chcesz się zrespić <a który biega niczym Gabe Logan z Syfon Filtera, kto grał ten wie> XD ] Miejsce spawna możesz wybrać tylko z listy, na mapie nie można nic zaznaczyć, co jest trochę słabe. Pamperki nie rzucają kompletnie żadnych cieni. Killcam jest tragiczny [ale zlewam, bo i tak będę grał pewnie tylko na HC] Czasami znika celownik w metrze. Latarki to jakieś nieporozumienie Chcę lepszych tekstur Czat jest słaby. Już wolałem ten z BC2 Battlelog to z jednej strony suchar, z drugiej całkiem przyjemna rzecz. Na razie mimo wszystko jestem na tak. I to tyle co mi po kilku godzinach grania przychodzi do głowy I niby same minusy ale pamiętajcie żeby te minusy nie przysłoniły plusów A tych jest moim zdaniem więcej, a już sam filing przebija BC2 Czekam na Caspian i POJAZDY Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Ja się mega dziwnie czuję z tą bujającą się bronią. Nie mówię, ze to złe etc... po prostu jestem/jesteśmy przyzwyczajeni do grania ze sztywną bronią przyklejoną na środku ekranu Ja się o teksturach nie wypowiadam, bo nie gram na ULTRA, a mówienie o grafice w grze nie mając przed oczami jej najlepszej wizualnie wersji jest śmieszne i głupie że szok. To jak powiedzieć, że Crysis 2 na LOW jest taki se i nie ma gdzie oka zawiesić. Tyle po jednej rundzie. Teraz musze rozgryźc why nie mogę myszy bindować w BFie xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Przecież odpaliłem na ultra, to chyba mówienie o grafice mogę się wypowiadać jako tako? ;P Przypomniało mi się co mnie w tej grze w(pipi)ia chyba bardziej niż LATARKI. Mianowicie GRANATY. No one chyba w ogóle nie mają animacji rzutu. Po prostu wylatują z brzucha XD Przycelować nie idzie. Wygląda tak, jakby nic nie ważyły i leciały jak kulka z papieru. Smutno mi, bo za(pipi)iście fajnie wybuchają :< Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Dajcie nazwy origin Id, to się dodamy do frendsów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 @stona Hmm, wydawało mi się, że w becie nie da się ustawić wyżej niż High. Klikałem na szczałkę i musiała mi opcja nie zaskoczyć po kliknięciu xD Nick: Longtime_Lover_25 damn, nie ten serwis..... Origin miał być: Tak jak nick w BC2 - Edek_Kazuun Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Można, masz low.med.high,ultra,custom Poszedł rikłest Password Rumncoke worked but servers are full. Good luck at joining. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Istnieje gdzieś jakiś klient bety na torrencie, którego można już zassać? Nie chcę jutro zaczynać ściągać 4GB jak wszyscy się rzucą :F Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Byś powiedział wcześniej to bym Ci upnął przed wyjściem do pracy na jakiś serwer. Poszukaj, coś powinno być, bo to normalne pliki ściągane przez Origin. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 @stona Hmm, wydawało mi się, że w becie nie da się ustawić wyżej niż High. Klikałem na szczałkę i musiała mi opcja nie zaskoczyć po kliknięciu xD Może nie da się wyjść powyżej pewnej granicy jak się nie ma DX11? Poszedł rikłest Origin ID: BF_ako (chociaż zmiana na Steam_lepszy coraz bardziej mnie kusi) Powiedzcie mi, czy to normalne że Origin nie widzi gier które miałem przypisane do starego konta EA? Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 (edytowane) haslo caspian - Rumncoke Edytowane 28 Września 2011 przez alexx-1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 FAP FAP FAP Szkoda że jedyny sererw na tej mapie był zahasłowany ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 hasło podałem w edycji Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 No to hasło już podałem jakąś godzinę temu na szałcie, tylko z tego co widzę serw jest albo pełen albo wyłaczony. Wczoraj było na nim 12 osób XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Wyslalem zapki, Stona, Edek, doszlo cos? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Doszło, tylko czemu wy sobie takie beznadziejne imiona wybieracie: Już widzę nasz skład w BFie: Edek_Kazuun rinzhashu Stona2 BF_ako Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Może dlatego że konto na EA człowiek zakładał w momencie kiedy pewnie nawet nie miałeś komputera i mi przypisało login z mejla. A loginu nie można zmienić ;/ No i nie wiem co jest złego w Stona2 , przecież to bardzo arystokratyczne dodawać sobie cyferkę! Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Hmmm, nie wiem... ja mam takie imię jak w BC2.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 A ja miałbym takie jak w BC2, jakby nie pokazywało że... nick jest w użyciu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Hmmm, nie wiem... ja mam takie imię jak w BC2.... Bo w BC2 możesz sobie wpisać nazwę pamperka, tutaj nie ma takiej opcji :< Cytuj Odnośnik do komentarza
rkBrain 28 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 @rkBrain Hint: używanie pada miast klawiatury nie sprawi,ze postać będzie szybciej biegała Nie powiesz mi chyba, że WSAD jest wygodniejsze od gałki analogowej? Mi chodziło o przemieszczanie a nie o bieganie. Te wszystkie skoki, kładzenie się to jedna wielka katorga jak dla mnie jeśli chodzi o granie na klawiaturze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Nie powiesz mi chyba, że WSAD jest wygodniejsze od gałki analogowej? Jakby to delikatnie powiedzieć... eee... w sumie to... jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 (edytowane) No to jest k&^a konkret, a nie jakas CoD'owa po(pipi)ka Operation Metro. Battlefield w pelnej krasie. http://www.youtube.com/watch?v=a-gbrGN94us Edytowane 28 Września 2011 przez walek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Nie powiesz mi chyba, że WSAD jest wygodniejsze od gałki analogowej? Jakby to delikatnie powiedzieć... eee... w sumie to... jest? Jak by to delikatnie powiedzieć... eee... w sumie to.... nie jest? a) ile palców potrzebujesz do obsługi WSADu w trakcie grania, a ile do obsługi gałki? b) Wsad pozwala Ci się przemieszczać w 8 kierunkach/osiach. Gałka ma ich znaaaaaaacznie więcej. c) Gałka pozwala płynnie przechodzić z chodu w bieg WCIĄŻ używając jednego i tego samego palca. Jak chcesz to zrobić na WSADzie? No proszzzzzz, już nie szukajmy na siłę wad konsol Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Ściągam z isohunta jakiegoś klienta, spakowane w .rar 3.91GB. Jak wy to ściągaliście? Przez origin? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Tak, przez Origin. 3,55 GB Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi