Opublikowano 28 września 201113 l Gra ma po prostu dużo bugów. Też mam takie screeny z przejrzystym podłożem Dodam do tego jeszcze motyw oczekiwania na spawn. Niby masz już DEPLOY , klikasz klikasz i dopiero po 2-3 sekundach masz spawna [a w międzyczasie oglądasz kolegę na którym chcesz się zrespić <a który biega niczym Gabe Logan z Syfon Filtera, kto grał ten wie> XD ] Miejsce spawna możesz wybrać tylko z listy, na mapie nie można nic zaznaczyć, co jest trochę słabe. Pamperki nie rzucają kompletnie żadnych cieni. Killcam jest tragiczny [ale zlewam, bo i tak będę grał pewnie tylko na HC] Czasami znika celownik w metrze. Latarki to jakieś nieporozumienie Chcę lepszych tekstur Czat jest słaby. Już wolałem ten z BC2 Battlelog to z jednej strony suchar, z drugiej całkiem przyjemna rzecz. Na razie mimo wszystko jestem na tak. I to tyle co mi po kilku godzinach grania przychodzi do głowy I niby same minusy ale pamiętajcie żeby te minusy nie przysłoniły plusów A tych jest moim zdaniem więcej, a już sam filing przebija BC2 Czekam na Caspian i POJAZDY
Opublikowano 28 września 201113 l Ja się mega dziwnie czuję z tą bujającą się bronią. Nie mówię, ze to złe etc... po prostu jestem/jesteśmy przyzwyczajeni do grania ze sztywną bronią przyklejoną na środku ekranu Ja się o teksturach nie wypowiadam, bo nie gram na ULTRA, a mówienie o grafice w grze nie mając przed oczami jej najlepszej wizualnie wersji jest śmieszne i głupie że szok. To jak powiedzieć, że Crysis 2 na LOW jest taki se i nie ma gdzie oka zawiesić. Tyle po jednej rundzie. Teraz musze rozgryźc why nie mogę myszy bindować w BFie xD
Opublikowano 28 września 201113 l Przecież odpaliłem na ultra, to chyba mówienie o grafice mogę się wypowiadać jako tako? ;P Przypomniało mi się co mnie w tej grze w(pipi)ia chyba bardziej niż LATARKI. Mianowicie GRANATY. No one chyba w ogóle nie mają animacji rzutu. Po prostu wylatują z brzucha XD Przycelować nie idzie. Wygląda tak, jakby nic nie ważyły i leciały jak kulka z papieru. Smutno mi, bo za(pipi)iście fajnie wybuchają :<
Opublikowano 28 września 201113 l @stona Hmm, wydawało mi się, że w becie nie da się ustawić wyżej niż High. Klikałem na szczałkę i musiała mi opcja nie zaskoczyć po kliknięciu xD Nick: Longtime_Lover_25 damn, nie ten serwis..... Origin miał być: Tak jak nick w BC2 - Edek_Kazuun
Opublikowano 28 września 201113 l Można, masz low.med.high,ultra,custom Poszedł rikłest Password Rumncoke worked but servers are full. Good luck at joining.
Opublikowano 28 września 201113 l Istnieje gdzieś jakiś klient bety na torrencie, którego można już zassać? Nie chcę jutro zaczynać ściągać 4GB jak wszyscy się rzucą :F
Opublikowano 28 września 201113 l Byś powiedział wcześniej to bym Ci upnął przed wyjściem do pracy na jakiś serwer. Poszukaj, coś powinno być, bo to normalne pliki ściągane przez Origin.
Opublikowano 28 września 201113 l @stona Hmm, wydawało mi się, że w becie nie da się ustawić wyżej niż High. Klikałem na szczałkę i musiała mi opcja nie zaskoczyć po kliknięciu xD Może nie da się wyjść powyżej pewnej granicy jak się nie ma DX11? Poszedł rikłest Origin ID: BF_ako (chociaż zmiana na Steam_lepszy coraz bardziej mnie kusi) Powiedzcie mi, czy to normalne że Origin nie widzi gier które miałem przypisane do starego konta EA?
Opublikowano 28 września 201113 l haslo caspian - Rumncoke Edytowane 28 września 201113 l przez alexx-1
Opublikowano 28 września 201113 l FAP FAP FAP Szkoda że jedyny sererw na tej mapie był zahasłowany ;/
Opublikowano 28 września 201113 l No to hasło już podałem jakąś godzinę temu na szałcie, tylko z tego co widzę serw jest albo pełen albo wyłaczony. Wczoraj było na nim 12 osób XD
Opublikowano 28 września 201113 l Doszło, tylko czemu wy sobie takie beznadziejne imiona wybieracie: Już widzę nasz skład w BFie: Edek_Kazuun rinzhashu Stona2 BF_ako
Opublikowano 28 września 201113 l Może dlatego że konto na EA człowiek zakładał w momencie kiedy pewnie nawet nie miałeś komputera i mi przypisało login z mejla. A loginu nie można zmienić ;/ No i nie wiem co jest złego w Stona2 , przecież to bardzo arystokratyczne dodawać sobie cyferkę!
Opublikowano 28 września 201113 l A ja miałbym takie jak w BC2, jakby nie pokazywało że... nick jest w użyciu.
Opublikowano 28 września 201113 l Hmmm, nie wiem... ja mam takie imię jak w BC2.... Bo w BC2 możesz sobie wpisać nazwę pamperka, tutaj nie ma takiej opcji :<
Opublikowano 28 września 201113 l @rkBrain Hint: używanie pada miast klawiatury nie sprawi,ze postać będzie szybciej biegała Nie powiesz mi chyba, że WSAD jest wygodniejsze od gałki analogowej? Mi chodziło o przemieszczanie a nie o bieganie. Te wszystkie skoki, kładzenie się to jedna wielka katorga jak dla mnie jeśli chodzi o granie na klawiaturze.
Opublikowano 28 września 201113 l Nie powiesz mi chyba, że WSAD jest wygodniejsze od gałki analogowej? Jakby to delikatnie powiedzieć... eee... w sumie to... jest?
Opublikowano 28 września 201113 l No to jest k&^a konkret, a nie jakas CoD'owa po(pipi)ka Operation Metro. Battlefield w pelnej krasie. http://www.youtube.com/watch?v=a-gbrGN94us Edytowane 28 września 201113 l przez walek
Opublikowano 28 września 201113 l Nie powiesz mi chyba, że WSAD jest wygodniejsze od gałki analogowej? Jakby to delikatnie powiedzieć... eee... w sumie to... jest? Jak by to delikatnie powiedzieć... eee... w sumie to.... nie jest? a) ile palców potrzebujesz do obsługi WSADu w trakcie grania, a ile do obsługi gałki? b) Wsad pozwala Ci się przemieszczać w 8 kierunkach/osiach. Gałka ma ich znaaaaaaacznie więcej. c) Gałka pozwala płynnie przechodzić z chodu w bieg WCIĄŻ używając jednego i tego samego palca. Jak chcesz to zrobić na WSADzie? No proszzzzzz, już nie szukajmy na siłę wad konsol
Opublikowano 28 września 201113 l Ściągam z isohunta jakiegoś klienta, spakowane w .rar 3.91GB. Jak wy to ściągaliście? Przez origin?