SpacierShark123 1 506 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 Z tego co czytam to pełna wersja też ma się uruchamiać przez przeglądarkę. Nie wiem czemu ale już przy odpalaniu gry przez przeglądarkę gra mi zajeżdża syfem. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 Jak byś czytał moje posty, to byś wiedział "coś" o wszystkich 10 mapach Ofkoz coś, to aż ich "nazwy" i czasami screen ale lepszy rydz niż Rydzyk Z tego co czytam to pełna wersja też ma się uruchamiać przez przeglądarkę. Nie wiem czemu ale już przy odpalaniu gry przez przeglądarkę gra mi zajeżdża syfem. Aha, nie ma to jak solidny argument BF3 zajeżdża syfem, bo musisz mieć włączoną przeglądarkę żeby to odpalić :potter: Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 Jak najbardziej tak samo quake live . Bardzo solidny Cytuj
Stona 569 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 Nie ma to jak porównywać darmową gierkę do tytułu AAA XD Eh, kĄsolomaniaki Gdyby Battlelog był wbudowany w grę, to BF3 już by nie zajeżdżał syfem? Cytuj
Gość szpic Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 no ff zjada mi 350mb ramu. Wiec musze miec jedna kosc wiecej aby odpalic BF3 ;D Cytuj
Linek 187 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 To zainstaluj Operę, zeżre Ci jakieś 80-100mb. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 Opera nie jest supportowana w pelni. Ja specialnie pod BF3 uzywam Chrome. Co do przegladarki... to w sumie, tez mi sie niepodoba do konca to - czesto problemy z joinowaniem (wieczne loadingi), albo BF3 nie zamknie i wywali error, ze trzeba wylaczyc jedno (w pamieci zostaje) itp. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 Jak byś czytał moje posty, to byś wiedział "coś" o wszystkich 10 mapach Ofkoz coś, to aż ich "nazwy" i czasami screen ale lepszy rydz niż Rydzyk Z tego co czytam to pełna wersja też ma się uruchamiać przez przeglądarkę. Nie wiem czemu ale już przy odpalaniu gry przez przeglądarkę gra mi zajeżdża syfem. Aha, nie ma to jak solidny argument BF3 zajeżdża syfem, bo musisz mieć włączoną przeglądarkę żeby to odpalić mówisz o tym wycieku? takie info o kant dupy rozbić, to nawet nie są poprawne nazwy map. Ja chcę zobaczyć screeny, gameplay. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 A może gotowe są tylko te 3 mapy a reszty jeszcze nie zrobili!!?? <teoria spiskowa> XD Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 Mają rozmach skurwisyny. Cytuj
Gość ako Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 No to co, zapisujemy się? Extreme platoon, do boju o miliony!! xD Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 z takimi hitboxami to prędzej bym wygrał w totka Cytuj
Gość ako Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 Tru, póki co są bardziej zje.bane niż w najgorszym momencie w BC2, i najlepsze jest to że zostają z tyłu. Detekcja headshotów to też jakiś żart. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 Dla praFdziFyH mastAh nie ma czegoś takiego jak hitboxy - my wchodzimy na serw, ownujemy i wychodzimy! Przy wyjściu łapiąc w łapę walizki z grubymi dolarami! Cytuj
Kruhol 31 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 Chłopaki dodjcie mnie do znajomych to pogierzymy razem. Moj nick na origin - Kruhol Cytuj
Gość ako Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 Przypomnieli mi się nagle koledzy Rinka z wczoraj, co się w metrze zgubili Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 Jak się gra na serverach w nowej zelandii to hitboksy przeszkadzają. Dla mnie są najlepsze w serii i na poziomie tych z CoDa. Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 Jak się gra na serverach w nowej zelandii to hitboksy przeszkadzają. Dla mnie są najlepsze w serii i na poziomie tych z CoDa. Nie zgodzę się, CoD ma najlepsze hitboxy ze wszystkich fpsów, a te z BFa nie mają do nich nawet startu. Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 Tak się zastanawiam kto wpadł na pomysł aby zrobić kolejność karabin>pistolet>druga broń>narzędzia? To klasyczne rozwiązanie pistolet>karabin>druga broń>narzędzia nie jest modne? Przecież przez takie rozwiązanie montowanie granatnika pod bronią mija się z celem, bo i tak muszę przeskoczyć przez pistolet aby się do niego dostać (a nie tak jak w BC2 gdzie bylo tylko "klik" i już można strzelać z czterdziestki). Dodatkowo sam granatnik - jak mam go jako osobną broń to mam celownik i np. gripa, jak mam go podczepionego to tracę jedno i drugie. Gdzie tu logika? Cytuj
Gość ako Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 Kod sieciowy też by potrzebował tuningu, bo bez jaj że z mojej perspektywy wygląda jakby 90% razy kiedy ginę, to były 1 shooty od przeciwnika. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 Ostatnio bardzo duzo glitcherow Az odechciewa sie grac. WTB Punkbuster. Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 (edytowane) Jak byś czytał moje posty, to byś wiedział "coś" o wszystkich 10 mapach Ofkoz coś, to aż ich "nazwy" i czasami screen ale lepszy rydz niż Rydzyk Z tego co czytam to pełna wersja też ma się uruchamiać przez przeglądarkę. Nie wiem czemu ale już przy odpalaniu gry przez przeglądarkę gra mi zajeżdża syfem. Aha, nie ma to jak solidny argument BF3 zajeżdża syfem, bo musisz mieć włączoną przeglądarkę żeby to odpalić Tutaj chodzi o sam fakt. Niedługo będziesz z lodówki odpalał gry bo ma wyświetlacz i przyciski. Jak sama nazwa wskazuje przeglądarka internetowa służy do przeglądania internetu a nie do odpalania gier. Po za tym cały ten interface jest równie czytelny co sam twitter. Wszędzie nasrane jakimiś niepotrzebnymi informacji a jak się czegoś szuka to nie wiadomo gdzie jest. Edytowane 1 października 2011 przez rkBrain Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 Pytanie do braci PCtowej - jak zmienić ustawienia graficzne bety przed jej uruchomieniem? Mam 2gb ram, ati 4850 512mb, core2 duo 3,16 Hz na Win7 32bit i wiesza mi się w momencie kiedy chcę się po raz pierwszy wyspawnować. Czy może dać sobie spokój z takim sprzętem? Mogę dorzucić 2gb ramu, bo mam gdzieś na stanie. Cytuj
Gość ako Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 Pytanie do braci PCtowej - jak zmienić ustawienia graficzne bety przed jej uruchomieniem? Mam 2gb ram, ati 4850 512mb, core2 duo 3,16 Hz na Win7 32bit i wiesza mi się w momencie kiedy chcę się po raz pierwszy wyspawnować. Czy może dać sobie spokój z takim sprzętem? Mogę dorzucić 2gb ramu, bo mam gdzieś na stanie. Nie da się. Może dorzuć tego RAMu, 2GB to trochę skromnie. Gra sama przy pierwszym uruchomieniu wybiera ustawienia odpowiednie dla sprzetu, więc to nie powinien być powód problemów. Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 To jak to jest z tą grafiką? W wyglądzie nie widzę żadnej różnicy między medium a ultra a framerate spada o połowe. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi