Skocz do zawartości

Battlefield 3

Featured Replies

Opublikowano

Ano... ale ja mam swoją teorię że Laser Pointer >>> Flashlight.

- żeby oślepić LP trzeba wycelowac w oczy, a nie ogólnie w kierunku kogoś (aka nie oślepiasz swoich)

- LP nie rozświetla tak korytarzy, ścian etc, więc wróg nie wie, że czaisz się za rogiem.

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Wyświetleń 256,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Uwaga! W becie można latać myśliwcem na operation metro!  

• Czekaj, bo nie bardzo rozumiem. Na kĄsoli w ciągu ułamka sekundy mierzysz kolesiowi w głowę? Aha. Tak. Pewnie jeszcze grasz na padzie stopami? XD   DMG jest okej, kod sieciowy jest z(pipi)any. Jak

• bonus:

Opublikowano

Takie coś znalazłem na pcslabie

1dPfh.png

Opublikowano

Tak, że nie musisz odpalać frajerfoxa z milionem pluginów itp. Ja tam tego nie używam, dałem jako ciekawostkę.

Opublikowano

Mnie się aż głupio słucha tych waszych problemów bo ja nie miałem ani jednego problemu z BF3 :/

Instalacja sterowników czy cokolwiek innego - no problemos. Na serwery wbija bez problemu...... yhhh.

Opublikowano

Latarki święcące jak latarnia morska to największy bullshit w tej grze.

Trolololo

Jeden z lepszych ficzerów gry. Nadaje przynajmniej realizmu.

Edytowane przez Voytec

Opublikowano

Trolololo

no szczególnie jak jesteś oślepiony z 30 metrów przy świecącym słońcu :sorcerer:

Opublikowano

Zwłaszcza przy żolnierzach, którzy noszą okulary taktyczne wyposażone w filtry a nawet i same modele postaci posiadają okulary/gogle.

Opublikowano

Trolololo

no szczególnie jak jesteś oślepiony z 30 metrów przy świecącym słońcu :sorcerer:

Przesadzasz, tak to nie działa. Najbardziej oślepia z bliska i w zamkniętych pomieszczeniach. Z daleka to tylko przeszkadza, bo od razu widać, gdzie jest kamper.

Zwłaszcza przy żolnierzach, którzy noszą okulary taktyczne wyposażone w filtry a nawet i same modele postaci posiadają okulary/gogle.

Może okulary ze specjalnymi filtrami, ale zwykłe przeciwsłoneczne nie obronią Cię przed oślepieniem z bliska.

Opublikowano
Może okulary ze specjalnymi filtrami, ale zwykłe przeciwsłoneczne nie obronią Cię przed oślepieniem z bliska.
Piszesz o realiźmie a powołujesz się na "zwykłe przeciwsłoneczne" okulary tak jakby żołnierze latali w raybanach.
Opublikowano

Powiedzmy sobie szczerze.

Pomysł na papierze wydaje się mega fajny, nawet nazwa pasuje - TACTICAL flashlight. Ale w praktyce działa to co najwyżej średnio. Być może po sporej ilości fixów i pewnych zmian stało by się to po prostu decent. Zdecydowanie trzeba "zlikwidować" oślepianie za dnia, na powierzchni - to jest głupota totalna. Latarka powinna mieć znacznie effective range na jakim działa.

No i to co mnie wkurza w niej strasznie to to, że moi mi po oczach tym napierdalają tak, że szok. Nich im dadza jakąś baterię co by nie latali z tym 24/7 _-_

Podobnie ma się sprawa z lunetami snajperów. Widać ich z kilometra. To nie powinno się świecić non stop a jedynie mrugać co pewien czas. Ale nie jak stroboskop czy coś że co 2s. Bardziej bym widział tutaj randomowe flashe co kilka (5s-10s) JEŻELI snajper patrzy przez lunetę w miarę w Twoją stronę. A nie, że zachodzisz snajpera z boku a on i tak Ci się świeci.

Ja używam latarki tylko na pistolecie. I to tylko w ostateczności. Zdecydowanie bardziej preferuję Heavy Barrel jako accessory lub Laser Pointer jeżeli chcę faktycznie ludzi oślepiać.

Opublikowano

No ja nie ogarniam pomysłu że wszystko jest dla wszystkiego. Szotgan z x12 to jakaś paranoja. O latarce w sumie napisaliście wszystko : albo jakaś bateria, albo ograniczenie jej działania do ciemnych miejsc. Co do "latarni" snajperów, to na początku myślałem że właśnie tak to będzie działało - randomowy błysk przy RUSZANIU bronią podczas celowania. Po pierwszym filmiku z OM wiedziałem że to będzie parodia. Szczególnie że jak spojrzycie na lunety snajperów, to mają one tylko wąską szparkę, a nie całą soczewę.

Opublikowano

Jesli nie swiecilaby sie luneta to bys nigdy nie uszedl z zyciem... na Metro chociazby - pierwsza czesc to Recon Heaven. Co do swiecenia sie snajpy 24/7 - ja tam przerzucam sie miedzy snajpa a pistolem i problemow nie mam :F

Wbilem na razie lvl20, caly czas sie ucze grac w BF i wielu rzeczy nie wiem (dopiero co nauczylem sie, ze jak sie przez scope patrzy i przytrzyma shift to wstrzymuje sie oddech itp. - I tak bardzo dobrze mi szlo z latajacym celownikiem lol).

Ogolnie gra mi sie spodobala (dzieki becie) i mysle, ze bede pogrywal calkiem czesto w fulla.

Kupilem wersje na PC - wole tego typu gry na PieCu.

Opublikowano

Jesli nie swiecilaby sie luneta to bys nigdy nie uszedl z zyciem... na Metro chociazby - pierwsza czesc to Recon Heaven.

Jak nigdy? Snajperka nie ma aimbota w zestawie, wystarczy trzymać się krzaków [których tam jest od cholery i trochę] i dochodzisz do mcomów. Nie potrzebuję dodatkowo dyskoteki 100 metrów przed twarzą która mówi mi że właśnie patrzy się w moją stronę 10 snajperów ;)

W BC2 nie było świateł, były smugi. W BF2 nie było niczego [o ile dobrze pamiętam] i ludzie jakoś nie umierali co 3 sekundy od snajperkili.

Rzygam tymi ułatwieniami.

I żeby nie było, w(pipi)iam się czasami nieprzeciętnie jeśli snajper zabije mnie 2-3razy pod rząd. Ale to nie znaczy że od tego momentu jestem za tym, żeby nad łbem mu latała wielka dyskotekowa kula.

Opublikowano

No ja widzę, że brać się rozrasta. W BC razem grywało ile osób....chyba 6 jak dobrze liczę. BF3 chyba będzie miał szersza "publikę".

Opublikowano

Nie pisz tak! Przecież tę grę włącza się przez przeglądarkę i żeby sobie pograć trzeba mieć kompa za 5tysięcy! Na bank będzie w to grało mniej wiary niż poprzednio.

A tak serio, zobaczymy ile wiary się ostanie jak trzeba będzie grę kupić :)

Opublikowano

Szczerze, to te wlaczanie przez przegladarke jest upierdliwe :P

Specialnie dla BF musze miec Chrome'a, bo w Operze nie dziala.

Nie bede zydzil jak dobra gra kosztuje 120zl (co nie jest wcale wielka kasa) :P

Jeszcze chetniej grac bede w BF3, bo troche wiary ode mnie z gildii bedzie rowniez gralo (i gra), wiec nie bede sie nudzil :P Juz fajnie sie gralo razem w bete.

Co do snajpy... to chyba nie miales all out Recon Metro... :P

Jedno co mam nadzieje, ze zmienia to troche te nieszczesne (klimat mi sie podoba) metro... jak sa dwa spoko teamy to konczy sie tak, ze pierwsze sie zdobywa, a utyka sie na samym poczatku (nie wyczyszcza sie 2nd objectives, aby przejsc na gore) juz w metrze.

Co do latarek - rowniez wolalbym aby to mialo recharge time jakis czy cos, bo rzeczywiscie mega irytujace jest kiedy twoj zespol wali Ci po oczach ciagle :/.

Opublikowano

Jedno co mam nadzieje, ze zmienia to troche te nieszczesne (klimat mi sie podoba) metro... jak sa dwa spoko teamy to konczy sie tak, ze pierwsze sie

Z OM będzie tak jak z Valdezem. Wiara się nagra w tę mapę na becie i później będzie nią rzygała w pełnej wersji ;) Ja tak miałem. No i to jest mimo wszystko rasz. W rasza się nie gra :D

Opublikowano

@Stona:

Wiesz co..... spodobał mniem siem Rasz kinda a bit xDDDDDDDDDDDDDDD

(ale pewnie tylko do 10.10 xD Potem za jakiś czas będzie CQ na SaK i już stamtąd nie wyjdę xD)

Opublikowano

@Stona:

Wiesz co..... spodobał mniem siem Rasz kinda a bit xDDDDDDDDDDDDDDD

(ale pewnie tylko do 10.10 xD Potem za jakiś czas będzie CQ na SaK i już stamtąd nie wyjdę xD)

Bo nie masz wyjścia, poczekej aż dojdzie SQDM i CQ , to pewnie rasza nie powąchasz do momentu aż przypadkiem dołączysz do kogoś z listy frendsów kto akurat rasza gra :D