Skocz do zawartości

Battlefield 3

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Korwa, rzygam tą betą, jej niedopracowaniem, totalnym lotto w kwestii hitboxów, brakiem możliwości zmiany ustawień video wg własnych potrzeb i możliwości pc (nie i chvj!), rzygam rushem i tą samą mapą od tygodnia (metro i chvj!), schmetyczną rozgrywką, olbrzymimi babolami w animacji, bushmenami, latarkami...

Dobra, wylałem żale, wracam do BC2 i czekam na pełną wersję, pozbawioną tych wszystkich uprzykrzaczy.

Tak, dostałem kilka razy w dupę. Bolało.

"tą samą mapą od tygodnia" - tzn że co? Bo np ako przegrał 1000h głównie na 3 mapach. To co on musiał by robić? Wypróżniać się, zjadać i znów zwracać ? xD

Mapa nie jest zła tak po prawdzie. Mnie się podoba.

Mnie w(pipi)iają bugi graficzne najbardziej. Jakieś (pipi)ane wydłużane szyje w agonii, kolesie w pozycji martwej, leżący na plecach a wciąż strzelający. koleś który biegnie pochylony jak szarżujący minotaur. Przenikające przez połowę ścian w metrze latarki i Laser pointery. Zabijanie przez kamienie (aż wczoraj sprawdziłem, połowa kamieni na pierwszej fazie mapie da się przestrzelić - markujemy wroga i napierdalamy przez kamień... samemu będąc za kamieniem!).

A hitboxy poprawione nie będą - dam se rękę uciąć za to.

Korwa, rzygam tą betą, jej niedopracowaniem, totalnym lotto w kwestii hitboxów, brakiem możliwości zmiany ustawień video wg własnych potrzeb i możliwości pc (nie i chvj!), rzygam rushem i tą samą mapą od tygodnia (metro i chvj!), schmetyczną rozgrywką, olbrzymimi babolami w animacji, bushmenami, latarkami...

Dobra, wylałem żale, wracam do BC2 i czekam na pełną wersję, pozbawioną tych wszystkich uprzykrzaczy.

Tak, dostałem kilka razy w dupę. Bolało.

Zaloze sie, ze jak miales dobre momenty w grze- kiedy z fragowales i zajmowales pierwsze miejsce w tabeli- to pomysales sobie "...jaka za(pipi)ista graaaa, ma potencjal!" :) Zazwyczak krytykujemu jak nam nie idzie, i dostajemy konkretne baty. :)

Mi się wczoraj udało zrobić robocikiem road-kill heh , niestety battle.log coś chyba nie trybi przy niektórych gadżetach i pokazuje mi 0m0s przy nim , ale potencjał jak najbardziej jest . Jeżeli chodzi o ratio i baty to w becie zupełnie to olewam , wystarczyło by przecie wziąć recona lub support i zasadzić się by ponabijać (już nie mówię o glitchach) , ćwiczę cały czas rush na m-comy inżynierem (scar z tłumikiem mi strasznie przypasował) który pokaże dopiero pazur (mam nadzieje heh) na planszach z pojazdami . edit: Widzieliście Tips&Tricks Enigmy ?

Edytowane przez dc1982

Battlefield 3 w Saturnie za 29,90zł :ph34r:

Widziałem kupiłem cztery wersję po jednej na jeden rdzeń kompa.

To jest normalna gra? W sensie preorder, z kodem do ściągnięcia fulla? Czy płacę teraz 30zł, a potem dopłacam 100 przy odbiorze? Pytam, bo nie mam saturna u siebie we wsi. A chyba głupi nie są...

Edytowane przez Shankor

After analyzing the data from our first round of closed Caspian Border tests, we have great news for parti(pipi)nts in the Battlefield 3 PC Open Beta: the DICE team has decided to bring back Caspian Border for the beta's final weekend and conduct an open large scale test of the 64 player Caspian Border map.

*****Please keep in mind that as this is beta we will be stress testing our servers***** As such, users may experience crashes, network instability and outages as we roll out and configure servers and network utilities. Understand that such potential issues and the testing environment are not reflective or indicative of the final product and that, through your parti(pipi)tion, you will be helping to ensure future stability and functionality.

As we are again specifically testing 64-player server configurations, this test will be for PC only. The Caspian Border servers will be available for all PC players to join. Caspian Border will be available starting Friday, October 7th, in the afternoon (CET).

KUR*AAAAAAAAAAAA, a ja na popo do pracy idę ;/

FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU