firana140 620 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Coraz bardziej zabawny się robi PC elitaryzm w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 No w temacie BF3 akurat kĄsolki za dużo do powiedzenia nie mają, c'nie? XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Korwa, rzygam tą betą, jej niedopracowaniem, totalnym lotto w kwestii hitboxów, brakiem możliwości zmiany ustawień video wg własnych potrzeb i możliwości pc (nie i chvj!), rzygam rushem i tą samą mapą od tygodnia (metro i chvj!), schmetyczną rozgrywką, olbrzymimi babolami w animacji, bushmenami, latarkami... Dobra, wylałem żale, wracam do BC2 i czekam na pełną wersję, pozbawioną tych wszystkich uprzykrzaczy. Tak, dostałem kilka razy w dupę. Bolało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Witaj w klubie To samo miałem przy becie BC2. Do dziś nienawidzę Port Valdez :F Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 "tą samą mapą od tygodnia" - tzn że co? Bo np ako przegrał 1000h głównie na 3 mapach. To co on musiał by robić? Wypróżniać się, zjadać i znów zwracać ? xD Mapa nie jest zła tak po prawdzie. Mnie się podoba. Mnie w(pipi)iają bugi graficzne najbardziej. Jakieś (pipi)ane wydłużane szyje w agonii, kolesie w pozycji martwej, leżący na plecach a wciąż strzelający. koleś który biegnie pochylony jak szarżujący minotaur. Przenikające przez połowę ścian w metrze latarki i Laser pointery. Zabijanie przez kamienie (aż wczoraj sprawdziłem, połowa kamieni na pierwszej fazie mapie da się przestrzelić - markujemy wroga i napierdalamy przez kamień... samemu będąc za kamieniem!). A hitboxy poprawione nie będą - dam se rękę uciąć za to. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Korwa, rzygam tą betą, jej niedopracowaniem, totalnym lotto w kwestii hitboxów, brakiem możliwości zmiany ustawień video wg własnych potrzeb i możliwości pc (nie i chvj!), rzygam rushem i tą samą mapą od tygodnia (metro i chvj!), schmetyczną rozgrywką, olbrzymimi babolami w animacji, bushmenami, latarkami... Dobra, wylałem żale, wracam do BC2 i czekam na pełną wersję, pozbawioną tych wszystkich uprzykrzaczy. Tak, dostałem kilka razy w dupę. Bolało. Zaloze sie, ze jak miales dobre momenty w grze- kiedy z fragowales i zajmowales pierwsze miejsce w tabeli- to pomysales sobie "...jaka za(pipi)ista graaaa, ma potencjal!" Zazwyczak krytykujemu jak nam nie idzie, i dostajemy konkretne baty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Ja pierdziele ile placzu, przeciez to jest BETA... halo -.- Zazwyczaj tak jest - ze sie wszystko sypie, psuje, jest niedopracowane itp. Po prostu poczekajcie na calaka i tyle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 No ale o tym piszemy, że dajemy sobie siana z betą i czekamy na full'a. Edziu, sam dobrze wiesz, że mapa nie jest równa mapie Też dziś sprawdzałem te kamienie. Zabawne ;f Metro jest za(pipi)iste kiedy gra się od momentu 2 bazy. Cytuj Odnośnik do komentarza
dc1982 35 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 (edytowane) Mi się wczoraj udało zrobić robocikiem road-kill heh , niestety battle.log coś chyba nie trybi przy niektórych gadżetach i pokazuje mi 0m0s przy nim , ale potencjał jak najbardziej jest . Jeżeli chodzi o ratio i baty to w becie zupełnie to olewam , wystarczyło by przecie wziąć recona lub support i zasadzić się by ponabijać (już nie mówię o glitchach) , ćwiczę cały czas rush na m-comy inżynierem (scar z tłumikiem mi strasznie przypasował) który pokaże dopiero pazur (mam nadzieje heh) na planszach z pojazdami . edit: Widzieliście Tips&Tricks Enigmy ? Edytowane 6 Października 2011 przez dc1982 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Jak to na 3 mapach? Chyba, że OM liczysz oddzielnie jako cq i rush. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kruhol 31 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 (edytowane) Battlefield 3 w Saturnie za 29,90zł :ph34r: Na dole jest gazetka: http://www.saturnpol...ferta-specjalna Drugi rząd, drugi od lewej. Edytowane 6 Października 2011 przez Kruhol CPE Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Battlefield 3 w Saturnie za 29,90zł :ph34r: Widziałem kupiłem cztery wersję po jednej na jeden rdzeń kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Ta gra to zaraza, popsioczyłem i znowu mnie ciągnie do grania Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 (edytowane) Battlefield 3 w Saturnie za 29,90zł :ph34r: Widziałem kupiłem cztery wersję po jednej na jeden rdzeń kompa. To jest normalna gra? W sensie preorder, z kodem do ściągnięcia fulla? Czy płacę teraz 30zł, a potem dopłacam 100 przy odbiorze? Pytam, bo nie mam saturna u siebie we wsi. A chyba głupi nie są... Edytowane 6 Października 2011 przez Shankor Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 To preorder, później dopłacasz różnicę w cenie :F Taki chłyt matertingowy Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Jak reportowac graczy na god-modzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 ;-( Tak myślałem, ale w sumie czasem sieciówki mają jakieś błędy w systemach itp. nawet na steamie zdarzały się niezamierzone promocje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Wybiera się ktoś na te prezentacje gry? Chętnie bym przeczytał jak się prezentuje wersja która poleci do sklepów, a sam nie dam rady podejść (już lepszego terminu jak niedziela w krakowie nie mogli wykombinować...) Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Mają pokazywać wersję na PS3 więc mam w (pipi)e jak się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 (edytowane) @stona Nie. Single player na PC i multi na PS3. I dlatego mnie to terefere. Singla BC2 skończyłem po pół roku grania w multi xD Edytowane 6 Października 2011 przez Kazuun Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 A ja tam sobie singla w BF3 machnę na raz, choćby pooglądać oskryptowane akcje i uratować świat jako dzielny US Marine!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Ja tez machnąłem na raz.... ino przez pierwsze pół roku odpalałem tylko multi w grze Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 After analyzing the data from our first round of closed Caspian Border tests, we have great news for parti(pipi)nts in the Battlefield 3 PC Open Beta: the DICE team has decided to bring back Caspian Border for the beta's final weekend and conduct an open large scale test of the 64 player Caspian Border map. *****Please keep in mind that as this is beta we will be stress testing our servers***** As such, users may experience crashes, network instability and outages as we roll out and configure servers and network utilities. Understand that such potential issues and the testing environment are not reflective or indicative of the final product and that, through your parti(pipi)tion, you will be helping to ensure future stability and functionality. As we are again specifically testing 64-player server configurations, this test will be for PC only. The Caspian Border servers will be available for all PC players to join. Caspian Border will be available starting Friday, October 7th, in the afternoon (CET). KUR*AAAAAAAAAAAA, a ja na popo do pracy idę ;/ FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Na konsolach też będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 gdzie sa te prezentacje bf3? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi