rinzen 966 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 servers will be available for all PC players to join. Caspian Border will be available starting Friday, October 7th, in the afternoon (CET). to jak leszcze, dzisiaj zbiórka po 20.00? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 KUUUU.RWA GRAM NA CASPIANIEEE JETEM!!!!!1111 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ruther 158 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Jest jakiś sposób na ingerowanie w opcje graficzne poza grą? Zaraz po odpaleniu pokazuje się kawałek obrazu i od razu się wiesza. Nie mogę nic zrobić :< Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Z tego co mi wiadomo, to nie. Wejdź sobie w folder instalacyjny i sprawdź czy nie ma tam setting.ini or smthn. Z resztą sam wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Z tego co mi wiadomo, to nie. Wejdź sobie w folder instalacyjny i sprawdź czy nie ma tam setting.ini or smthn. Z resztą sam wiesz Setting.ini jest domyślnie w Dokumenty, ale nie można w nim szperać jak w BC2, więc przykro mi Ruther. Mam nadzieję, że do wieczora nie będzie takich lagów na CB, bo nie da się w to totalnie grać ;/. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Mam nadzieję, że do wieczora nie będzie takich lagów na CB, bo nie da się w to totalnie grać ;/. Hehe, podoba mi się sposób w jaki konstruujesz zdania Cały czas są lagi? Grałem przed wyjściem do pracy i pojawiały się zonki co kilkanaście/dziesiąt sekund. Mam nadzieję że to poprawią, bo nie nastraja to optymistycznie do premiery :< Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Mam nadzieję, że do wieczora nie będzie takich lagów na CB, bo nie da się w to totalnie grać ;/. Hehe, podoba mi się sposób w jaki konstruujesz zdania Że niby jak?:C Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Przeciez jeden z Was przeklejal co DICE mowilo: Wrzuca i robic beda stress testy... Cos takiego jak stress na serverze bardzo rzadko sie zdaza juz po premierze i wydaniu gry. Rowniez zazwyczaj stress test wiarze sie z wieksza iloscia graczy/rzeczy itp. niz jest to zamierzane, by specialnie wszystko przeciazac. Oni tutaj badaja ile serwer moze wytrzymac zanim sie rozpierdzieli wszystko, jakie sa objawy i jakie optymalne ustawienia beda wymagane lub co trzeba jeszcze dolatac. To wszystko jest zamierzone. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Mam nadzieję, że do wieczora nie będzie takich lagów na CB, bo nie da się w to totalnie grać ;/. Hehe, podoba mi się sposób w jaki konstruujesz zdania Że niby jak?:C Przeczytałem " do wczoraj" . Nie wiem dlaczego. Pewnie to przez moje upośledzenie @Rap Nauczony przykrym doświadczeniem BC2 jestem pełen obaw. Jeśli przez pierwszy tydzień ani razu nie padnie ze strony Dice stwierdzenie " przykro nam że są lagi, nie spodziewaliśmy się tak ogromnego zainteresowania naszą grą" to posypuję głowę popiołem i przez tydzień nie wsiadam do czołgu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 O (pipi)a, że Caspian jest? No lepiej być nie mogło na powrót do domu Panowie, 21:00 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Nowa mapa, śmierdzi Mashtuur City Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 (edytowane) Kolejna, tym razem widać conquest na dużej mapie http://www.youtube.com/watch?v=oDIwNcAF7s4&feature=feedu czuję jak hype mi rośnie we krwi xD Edytowane 7 Października 2011 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Jaram się Mega mapeczka, miejscówka która jest na screenie z jutuba skojarzyła mi się z mapką z BF2 :F Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Dżizas, lagi, glitche i inne powróciły na Caspian. I w ogóle to kurfa jak zmienić w helikopterku góra/dół, daje w options vertical flight na normal/inverted a i tak do ch.uja mysz w góre - dziób w dół, mysz w dół - dziób w górę, nic się nie zmienia, nie chce tak :< Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Kolejna, tym razem widać conquest na dużej mapie http://www.youtube.com/watch?v=oDIwNcAF7s4&feature=feedu czuję jak hype mi rośnie we krwi xD A nie za malo ludzikow jest na tej mapie (ze 120 powinno byc)? Sorry, ale na tym gameplay'u nie ma akcji, dymu, rozpieduchy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Dżizas, lagi, glitche i inne powróciły na Caspian. I w ogóle to kurfa jak zmienić w helikopterku góra/dół, daje w options vertical flight na normal/inverted a i tak do ch.uja mysz w góre - dziób w dół, mysz w dół - dziób w górę, nic się nie zmienia, nie chce tak :< Od 22-1 na serwie G4G Zero lagów. Dwa razy po końcu rundy wywaliło połowę serwa [w tym mnie] ;/ Poza tym MEGA Wszystko to, za co lofciam BF. Z minusów: -za słabe AA , cholera, ile można strzelać do latadła czy helki żeby ją strącić ;/ -blokowanie się na rozwalonym płocie -2 osobowe czołgi [3 miejsce nieaktywne] To tyle co mi przychodzi do głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
dc1982 35 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Fantastyczny jest ten caspian , glitchów jeszcze co nie miara ale miodność o wiele większa niż w paryskim rushu , pojazdy rządzą najbardziej przypadły mi do gustu czołgi i helikoptery w jetach przeszkadza trochę brak rakiet konwencjonalnych ale lata się też miluśi . Jeżeli są tam jeszcze większe mapy to wymiękam heh . 64-osoby na mapie - mooc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 A propos helki - IMHO model lotu jest bardziej wymagający niż w BC2 [nie mówiąc już o Vietnamie ]. Helki mają swoją bezwładność i teraz trudniej nimi manewrować. IMHO na duży plus, choć latałem tylko kilka minut. Ciągle nie mogę się przyzwyczaić że mam o wiele więcej rakiet na pokładzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Jedyne co na tym filmie dobre to dzwiek. Silnik i działko wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Nie czaję po co dodali opcję "vehicle disabled", w czołgach da się jeszcze to przeboleć, ale jety i helki czyni całkowicie bezużytecznymi na polu walki.Powinni to jakośzbalansować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fryderyk B 0 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 W metro grałem na najwyzszych mozliwych ustawieniach bez problemu. Teraz na caspian mam akcje w stylu ze jak strzele to 2x slysze dzwiek wystrzalu, pojazdy i ludzie "płyną", mam za słaby net czy to wina dice? Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Wina serwerów. Musisz poszukać serwa który nie laguje. Ja nie mam z tym problemów. Ustaw sobie w szukajce europe 1-5free i później sortuj pingiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fryderyk B 0 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Dzieki, teraz smiga, a juz chcialem preorder anulować. + Dodał MODERATOR A teraz powiedz czyim alterkontem jesteś. To nam oszczędzi trochę zachodu Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 @Moorde Jakie "Vechicle disabled"? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 @Moorde Jakie "Vechicle disabled"? Kiedy tracisz kontrolę nad jetem, helką albo czołgiem. Nie wiem od czego to zależy, ale chyba trzeba trafić w gąsienice, silnik, śmigła etc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi