Skocz do zawartości

Battlefield 3

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zero problemów na Caspian ale moja karta (GTX460 Sonic 800/1600 z 2500k 3.7 i 4GB DDR3) mieli nieprawdopodobnie , po godzinie grania temp powyżej 80 i wiatraki 80% . Framerate podobny na obu mapach , na High bez AA w 1080p 40-60 klatek

Opublikowano

Żegnam się z betą BF3 :(

Teraz prawie 3 tygodnie udawania że inne gry są fajne ;)

A jak sobie pomyślę, że to wszystko trzeba będzie odblokować od nowa to...........................................

DaAHg.png

Opublikowano

W ostatni dzień bety postanowiłem pograć trochę na caspianie i myślałem, że padnę ze śmiechu - te pojazdy to jakaś kpina. AA - jeden jest zwinny jak mangusta a drugi nie potrafi skręcać tylko jedzie ruchem parabolicznym, heli - ilość światełek, pieprzników, żółtych pierdółek poraża; nie widzę pola walki tylko ramę kabiny i mase całkowicie zbędnych "upiększaczy".

Dodatkowo hitboxy w AA są tak zle, że aż szkoda komentować - widzę ludka, jestem 20m od niego, strzelam jak głupi, drzewa padają a koleś biegnie dalej. Dodatkowo slupy na samej granicy działają jak tarcza - podjechałem do snajpera i zacząłem strzelać z gatlingów, rozwaliłem całe ogrodzenie prócz tej metalowej rury robiącej za słupek a snajper poczołgał sie spokojnie w krzaki.

Opublikowano (edytowane)

AA akuratnie zawsze tak działało. Być może to zamierzony efekt żeby wiara nie wykorzystywała tego jako żniwiarki* tylko używała do walki z samolotami/helkami. Ludzi też się da zabijać ale nie jest to takie proste jak się wydaje. Tzn jak już kogoś zauważysz to spoko, ale na daleki dystans ma to jednak duży rozrzut.

Fakt, Tunguska zwrotna nie jest. IMHO skopali że jako AA dla uesańczyków dali LAVa.

Płot na granicy to w ogóle parodia, bo nawet jak go zniszczysz, to trzeba skakać żeby przejść :F

A co do "te pojazdy to jakaś kpina" to rozwiń myśl, bo nie wiem ocebe dokładnie ;)

Ofkoz i tak znajdą się paralici którzy tym jeżdżą przejmować punkty i kosić piechotę.

Edytowane przez Stona