Skocz do zawartości

Battlefield 3

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@stona

A co ze starą dobrą Stoną?

Zajęte ;/

CyberStonek ma więcej czułek, większą pytkę i więcej nóżek :D

@mordek

Na to wygląda. Choć może to wersja 48 albo 32 ?

Opublikowano

Teraz masz ograniczone pole manewru, bo część sklepów nie ma już edycji limitowanej. Na origin jest chyba jeszcze limitowana wersja ale bez części dodatków które ma wiara która kupiła wcześniej. Tak coś kojarzę. Ale na origin jest najdrożej [ale znowu najszybciej ] (choć w sumie niekoniecznie ;) )

Opublikowano

@stona

Niekoniecznie. Na Origin płacisz więcej za grę ale nie płacisz 20 zł za przesyłkę. Co z tego jak wyjdzie Ci 119 za grę i kolejne 2 za przesyłkę. Ako chyba wybulił na Ultimie 141 zł. Ale to i tak takie różnice niewielkie, że jak ktoś daje 130 zł za gę to 5 zł w te czy we wte nie robi tragedii, nie? ;)

Żeby mieć wcześniejszy dostęp do bety trzeba było zamówić grę przed 10.10. Teraz nie wiem jak to się ma z reszta dodatków prawdę mówiąc.

About The Sims 3

Jakieś demko które się zaczęło pobierać i stanęło na 3% xD

Opublikowano (edytowane)

To było pewne jak techno w trendzie , obstawiam jak z fifą - noc środa/czwartek godzina 1 w nocy będzie unlock . Edit : Ależ pięknie trafiłem dopiero teraz dokładnie przyjrzałem się screenowi heh.

Edytowane przez dc1982
Opublikowano (edytowane)

fuuu, a ja tego dnia idę na 7 do pracy XD

No cóż XD

O, jest pokazany mortart. Dziwnie to wygląda, bo włącza się minimapka i kolo go trzyma w łapach żeby nim sterować O.o

3:08

Edytowane przez Stona
Opublikowano (edytowane)

Cholera, ale dylemat - pudełko, czy +50 pln w kieszeni. Szkoda, że trochę śmierdzi ta aukcja.

ed(ek/it): chwila, przeca gry od EA zawsze miały przynajmniej kinowa wersje pl.

Edytowane przez Mordechay