Skocz do zawartości

Battlefield 3

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I pozostanie modlitwa, coby sie nie okazalo ze za pare tygodni klucz zbanuja. Znajomy tez tak kiedys BC2 kupił ;)

Opublikowano (edytowane)

Jest szansa, ze BF3 bedzie wygladal na moim leciwym PC, co najmniej tak, jak na PS3/X360?

Specyfikacja:

Procesor - Core 2 Duo E8500 3,16Ghz x2

Grafika - GeForce 9600GT 512MB AMP! Gold Edition

Ram - 4GB DDR2 Black Dragon

Odpalane w rozdzielczosci 1280x1024

i drugi PC:

Procesor - i5-2410M

Grafika - GeForce GT 540M

Ram - 8GB DDR3

Odpalane w laptopowym odpowiedniku FullHD (chyba 1366x738).

oczywiscie rozumiem, ze nie jestescie jasnowidzami, jednak dla mnie, typowego konsolomaniaka to czarna magia :)

edit: widze, ze guwno z tego bedzie i pozostaje mi granie na padzie. Ale na pocieszenie moge powiedziec, ze bede gral na 32" zamiast 17, kwadratowego LCD, na ktorym najwyzsza rozdzielczosc to 1280x1024. :)

Edytowane przez Qvstra
Opublikowano

Trzeba było bete próbować ;)

Na low może pójdzie, jakby nie patrzeć o minimalne wymagania się ocierasz z tym sprzętem.

Opublikowano

Ja nie mam zielonego pojecia kiedy moja kopia przyjdzie (kupowalem na allegro - na stronie ultimy (sorry Fenix :P) nie chcialo mi sie logowac), w tym tygodniu na bank ;P.

Jednak nie moge sie juz doczekac... :D

Co do plynnosci to beta na Metro (Caspina nie gralem) chodzilo mi wszystko bardzo plynnie...

Opublikowano

Obeskitu, siedzę w tej robocie i umieram. Tak sobie myślę, że jeśli dojdzie przed oficjalną premierą w kraju, to walnę sobie tego singla, co mi szkodzi :D

BTW. Widzieliście że oficjalnie w PL ma być 27,a nie jak było jeszcze do niedawna 28X ?

Za 2-3h powinny być pierwsze aktywacje przez Hong-Kong. Zobaczymy :D

JARAM SIĘ

Opublikowano (edytowane)

To że praca zjada Ci ~9h z doby. Wtedy już człowiek nie ma wy(pipi)ane na to czy premiera jest 27 czy 25, bo 26ma CAŁY DZIEŃ WOLNY i mógłby grać. Jak się okaże że grę odblokuję dopiero 27, to kolejny wolny dzień mam dopiero 30 ;/

Ogólnie nie ogarniesz tego do momentu aż nie zaczniesz pracować i układać sobie różnych rzeczy pod grafik w pracy ;)

PASOŻYCIE społeczny ;P

Day 1 patch

- commo-rose

- joystick support

- console

- unguided rocket pods for jets

- air flare unlocks at 200 points

- air missile unlocks at 400 points

- contrast fix for all maps

- helicopter handling tweaks

- squad leader only spawn on normal (didnt understand him here could be hc?)

- lots of server settings for the game to be as close as possible to bf2

- unlock speed tweaks

- bug fixes

- and much more

pogrubienie nie moje, żeby nie było że mam dżojstika [chciałbym jakiś fajny).

KCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM GRAĆ

Edytowane przez Stona
Opublikowano (edytowane)

Trenujcie, trenujcie, bo w piątek wieczorem z Rinkiem przyjdziemy i Wam skopiemy tyłeczki :D

Edytowane przez ako
Opublikowano

Jest szansa, ze BF3 bedzie wygladal na moim leciwym PC, co najmniej tak, jak na PS3/X360?

Specyfikacja:

Procesor - Core 2 Duo E8500 3,16Ghz x2

Grafika - GeForce 9600GT 512MB AMP! Gold Edition

Ram - 4GB DDR2 Black Dragon

Odpalane w rozdzielczosci 1280x1024

i drugi PC:

Procesor - i5-2410M

Grafika - GeForce GT 540M

Ram - 8GB DDR3

Odpalane w laptopowym odpowiedniku FullHD (chyba 1366x738).

oczywiscie rozumiem, ze nie jestescie jasnowidzami, jednak dla mnie, typowego konsolomaniaka to czarna magia :)

edit: widze, ze guwno z tego bedzie i pozostaje mi granie na padzie. Ale na pocieszenie moge powiedziec, ze bede gral na 32" zamiast 17, kwadratowego LCD, na ktorym najwyzsza rozdzielczosc to 1280x1024. :)

mam podobnego kompa co ten twoj pierwszy, jeno procek slabszy. Ogolnie dziala calkiem ok. Wiadomo, wszystko na low, rozdzialka tez niska itp itd. W becie zauwazylem, ze jednego dnia gra potrafila smigac pieknie, a drugiego troche ja mulilo... mam nadzieje, ze pelnej bedzie staly (oczywiscie wysoki) poziom.

Szkoda tylko, ze tych sterow nie moge zainstalowac, argh.

Opublikowano

Szczurek, czytałem teraz wpisy i wiara mówi że single ma większe wymagania niż multi jeśli chodzi o grafę.

Z multi na razie jest porażka i co chwilę są crashe itp ale to chyba dlatego że wiara gra przez VPN [XD]

Opublikowano (edytowane)

Kurde a ja se z rańca nie pogram (Ultima - daliśmy radę w 90% - reszta jutro) . Stawiam landrynki że pierwszeństwo miały wersję konsolowe , ech kończę chyba z pre-orderami "ze sklepów" i przerzucam się na elektroniczne wersję , piętrzący się stos pudełek i tak mnie zaczyna denerwować heh.

Edytowane przez dc1982
Opublikowano

Szczurek, czytałem teraz wpisy i wiara mówi że single ma większe wymagania niż multi jeśli chodzi o grafę.

Z multi na razie jest porażka i co chwilę są crashe itp ale to chyba dlatego że wiara gra przez VPN [XD]

Ja tam nie wiem, singla pewnie nawet nie tkne ,a jezeli juz to moze pare minut, wiec mnie to ryra.

Opublikowano

ga już do mnie idzie, wszystkie bonusy przypisane do konta :D. Pierwsze 5-6h to SP później zabawa w multi.

P.S.

Ciekawe czy będzie mozliwość zagrania w SP na padzie. Z chęcią zobacze singla na moim 51 cali ;). Będę się czuł jak bym grał na PS3 tylk "trochę" lepsza grafa będzie ;), a to ponoć robi wrażenie na ultra :D

Opublikowano

Ja tam nie wiem, singla pewnie nawet nie tkne ,a jezeli juz to moze pare minut, wiec mnie to ryra.

Jeśli gra dojdzie do mnie jutro , a MP jeszcze nie będzie działał to po powrocie z roboty przejdę sobie singla i tyle. W końcu coś trzeba robić ;)

Jeśli będzie działał normalnie MP, to na singla mam wy(pipi)ane do momentu braku neta :D

Opublikowano

@elninio Na 100% będziesz mógł grać na padzie , w betę zdarzyło mi się pyknąć na razerku i wszystko działało (inna sprawa że czułem się na maksa dziwnie grając w multi PC na padzie heh) .

Opublikowano

(inna sprawa że czułem się na maksa dziwnie grając w multi PC na padzie heh) .

To akurat czułeś się prawidłowo ;)

To tak jakbyś chciał startować w wyścigu na 100m zakładając do tego ciężkie buty do wspinaczki wysokogórskiej ;)

Multi działa idealnie po wałku z aktywacją. Trzeba przełączyć origin w tryb offline i można grać.