Raptor 226 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 No ja musialem stanac przed jednym supportem i pisac, ze potrzebuje ammo Ja tam ludzi ostro apteczkami zawsze szpikuje i ressuje . Tak przy okazji, ma ktos info jak dokladnie mozna wlasny (tak, wlasny dedykowany serwer (swoj) na wlasnym duzym laczu) serwer stawiac, a nawet pare? Cytuj
Stona 569 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 (edytowane) Ofkoz mówimy o nie rankingowych, tak? W ogóle można? W BF2 udostępniali po prostu oprogramowanie do postawienia serwera. Nie wiem jak to jest w BF3. Nie można? Edytowane 31 października 2011 przez Stona Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 Rankingowy, oczywiscie. Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 (edytowane) nie ma jakieś broni która ewidentnie kosi wszystko inne jak m60 w BC2odblokujesz G3 to zmienisz zdanie + hitboksy, kod sieciowy: przynajmniej dla mnie sprawują się tu dobrzewydaje mi się, że to jest zależne od stylu gry. Ja na ten przykład ciągle pcham się pod lufę i często uciekam pod ostrzałem co skutkuje doświadczeniami jak to kiedy ja jestem już za litą ścianą a mój hitbox najwidoczniej został przed nią, bo ginę. + destrukcja dostała sporego kopa względem BC2, na szczęście nie niszcząc przy okazji rozgrywkikopa to powinien dostać ale ten co to nazwał 3.0, bo jak inaczej wytłumaczyć brak możliwości rozwalenia drzwi garażowych z blachy falistej? W BC2 mogłeś rozwalić absolutnie wszystko, tutaj tylko wybrane przez deva elementy Co mi się nie podoba to przemodelowanie map w CQ64 względem CQ32. Rozumiem, że winny być większe ale dlaczego zmienili rozstawienie flag? Wczoraj z pamięci pobiegłem na C (na mapie z rzeką i murowanym mostem) i nic nie znalazłem. Czy naprawdę tak wielkim problemem by było zwyczajnie dodać dwie flagi w zablokowanym dla CQ32 fragmencie mapy a resztę zostawić bez zmian? Edytowane 31 października 2011 przez greah Cytuj
Stona 569 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 (edytowane) Rankingowy, oczywiscie. Nie można. w BFie od zawsze rankingowe serwy można tylko wykupić u dostawcy/partnera/(pipi)wiejakgonazwać Edytowane 31 października 2011 przez Stona Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 Jakie warunki trzeba spelniac do partnerstwa? Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 (edytowane) Ktoś ogarnął wyłaczanie blooma? Gram na monitorze 16", a jak dojdzie czat i jeszcze pierdyliard innych ikonek, to już zupełnie nic nie widzę. edit:Ok mam dokumenty>bf3>settings>profile>szukamy słowa "enlighten" i zamieniamy 1 na 0. gra ciut przyspieszyla, ale jesli chodzi o widocznosc, to jedynie 20% lepsza Edytowane 31 października 2011 przez Mordechay Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 Na niektorych mapach bez blooma nic nie widac,zwlaszcza w ciemnych korytarzach wiec ja wole grac z,ale jesli faktycznie taki maly monitor to moze byc problem;s Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 Zacznę od offtopa: nie wiem w jakie wersje graliśmy, ale ja pamiętam w BF2 supporta który zdejmował na dwa hity z odległości takich jak snajper. Z PKMa i czasem z RPK może i tak, spróbuj pograć m249, zapewniam że ta broń jest sp.ierdolona. Cytuj
Gość ako Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 + oprawa: dźwięk, grafika, animacja ale to wiadomo Dźwięk tak, animacja tak, grafika to zależy gdzie popatrzeć. IMO bardzo nierówna jest ta gra pod tym względem, a tła czesto wołają o pomstę do nieba. W 2011 roku teł tak płąskich i słabej jakosci się nie spodziewałem... + spam granatami, hitboksy były zrąbane a bronie takiego supporta bezużyteczne No to teraz podobnie, hitboxy nadaj zrąbane (zostają za modelem), spam granatami i rakietami to drugi Quake, a bronie recona są generalnie bezużyteczne. + dobry balans klas, każda do czegoś się przydaje i nie zauważyłem żeby jakiś gadżet górował nad wszystkimi (no może trochę mortar ale łatwo go skontrować) Taki recon to przydaje się chyba tylko do wystawiania radyjka, bo inne zastosowania na HC ciężko znaleźć. Mortar to grube przegięcie pały IMO. + dobry balans broni, nie ma jakieś broni która ewidentnie kosi wszystko inne jak m60 w BC2 G3A3, UMP-45... + hitboksy, kod sieciowy: przynajmniej dla mnie sprawują się tu dobrze Jest dużo lepiej niż w becie, ale z bliska nadal wiekszość zgonów wygląda jak 1 hit, a hitboxy jak już wspominałem - zostają za modelem. + battlelog który wcześniej wydawał mi się dziwacznym pomysłem okazuje się że jest całkiem fajny i użyteczny Nie licząc ciągłych dziwnych błędów, problemów z party join, server browserem który IMO jest do bani (filtrów milion, ale 2 przydatne), no i generalnie nawet do prostego menu z BC2 startu nie ma. + destrukcja dostała sporego kopa względem BC2, na szczęście nie niszcząc przy okazji rozgrywki Dostała to chyba kopa w tyłek, i sobie poszła Z resztą punktów generalnie się zgadzam lub nie zwracam na nie uwagi. Czy spędzę nad BF3 więcej czasu niż nad BC2 - okaże się co przyniosą patche i serwery same w sobie. Póki co 90% meczy mnie po prostu irytuje, zamiast bawić. Cytuj
Gość ako Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 (edytowane) Frostbajt dwa endżin pałered baj dajrekt iks jedenaście, ultra Edytowane 1 listopada 2011 przez ako Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 Dzień tośmy mieli z dupy, ale zakończenie już było przyjemniejsze. High-five ako Cytuj
Gość ako Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 Tja, jak mniej więcej do godziny 19 myślałem że rzucę klawiaturą w monitor, tak teraz na luzie oczekuję kolejnego posiedzenia Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 Spoczko sie gralo. Zarabisty byl jeden mecz kiedy mi sie udalo dostac za wroga, wyciac 6ciu pod rzad, a potem kolejnych 3ch Ogolnie tez mam takie momenty, ze mam ochote cos rozpierdzielic Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 Rush jest dobry czasami http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1654100/1/214606491/ Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 (edytowane) jak komuś działa origin na nerwy http://pastebin.com/ycF4YqcT Jednak radzę poczekać na jakieś oficjalnie stanowisko EA wobec tego. edit: czytałem regulamin i podpunkt zabraniający modyfikacji może się odnosić do origina, wi Edytowane 1 listopada 2011 przez Mordechay Cytuj
Stona 569 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 Tak to się robi w naszym plutonie 2 Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 Dobra dobra Stona, powiedz jeno jak żeście tyle killsów razem z ako natrzepali. Siedzieliście w czołgu nawalając do spawnujących się, nieświadomych waszego supportu, gości w tunelu na Damavanie mając za sobą schowanych 3 Engi, którzy was spawali non stop. Za samą tę akcję dostałem 4 ribbony "naprawiacza" xD A nie, to nie ta runda. Ten screen to z Bazaaru jest xD Cytuj
Stona 569 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 Fajnie to wygląda. Szkoda że madaxaa nie ogarnął jak zrobić TAGa , bo by było jeszcze lepiej Cytuj
Cr@sh 195 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 Irytujące kiedy jestem za leżącym/stojącym gościem i nie odpala się animacja wbicia kosy, po prostu ciacham i robie mu jakiś damage ale nie zabijam. Dobrze, że jak na razie trafiam tylko na nieogarów bez reakcji. Już pomijam, że nie dostaje wtedy jego tagów Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 Nigdy mi się animacja nie "zbugowała" jeszcze. Za to często mi się po prostu nie odpala. I muszę ponownie. Cytuj
Cr@sh 195 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 Jeszcze podobnie było w BC2 z tego co pamiętam, licze na patcha. Pytanie mam jeszcze: Back to Karkand i reszta będzie jakoś do kupienia ? nie mam limitki i się obawiam co to będzie w grudniu się działo... Cytuj
Stona 569 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 Będzie do kupienia. Ja miałem dziś akcję że mi się nie odpaliła animacja i ciachnąłem kolesia. Wczoraj też. Ale wczoraj to dlatego, że kolo stał na podwyższeniu i nie bardzo miałbym mu jak zabrać blachę [chyba że z pitola ]. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 Mi koles probowal walnac kose w twarz jak wchodzilem po drabince... Przelazlem przez niego i serie w plecy dostal zanim zdazyl sie obrucic. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 Już poznaliście jakiś dobry server, co 24/7 jest conquest 64 osoby? Jak coś to dajcie namiary. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi