dc1982 35 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Aaaaa jak mnie wkurza ten lag na autostradzie w Teheranie , czemu już tydzień nikt nic w tej sprawie nie robi , momentami mam normalnie moonwalker experience heh . Cytuj
Stona 569 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Mnie wkurza sufit w który walą dżety jeśli za wysoko polecisz. Na każdej mapie jest ustawiony inaczej, na kanałach jest cholernie nisko i non-stop wypadam poza atmosferę ;/ Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 A mnie wkurza ze jestem cienki w tej grze;/ W fpsy gralem moze 3 razy w zyciu i mam nadzieje ze jesli pogram troche dluzej to poprawie swojego "skilla" bo gra mi sie bardzo podoba ale czasami sa takie momenty ze mam ochote cisnac kompem przez okno. Patrzenie w statsach na skilla z minusem doprowadza do depresji x_x Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Właśnie to jest fajne w BF3, że nie wymaga od gracza skilla rodem z Quake czy CS tylko nagradza myślenie i grę zespołową. Nie idzie Ci w zwarciu to wybierz inną mapę, zmień klasę na snajpera i spotuj, spotuj, spotuj. W międzyczasie postaw radio w jakimś newralgicznym punkcie, t-ugsa blisko flagi, soflam na wzgórzu a innych graczy osłaniaj usuwając wrogich snajperów. W takim metrze wielokrotnie kończę z wynikiem 4/4 i 3000 punktów, bo zamiast zabijać innych rzucam apteczki, ożywiam, rzucam amunicję, stawiam sensory i radary etc. a skilla też nie mam, bo BF3 jest moim drugim sieciowym fps od jakichś 10 lat Cytuj
Stona 569 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Tak Rinek , nie masz, Jako jedyny pokazałeś że nie masz... ;/ Świat widziany oczami CyberStonki 1 Cytuj
Gość ako Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Online menu kolejny raz daje w dupe, w ogóle nie można pograć teraz, bo mają jakieś problemy z "EA Online backend". Kur.wa. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 NOTICE Be advised: We are seeing connectivity issues to the PC, PS3 and Xbox 360 back-end systems. DICE and EA are working on resolving the problem. Cytuj
Kruhol 31 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Siedzę w pracy czytając co wypisujecie i znów nie mogę przestać myśleć o BF'ie. Gdy wrócę z roboty znów wpadnę w nałóg "jeszcze jednej mapy" :F Polerujcie czołgi i jedziemy ;] Cytuj
Gość ako Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 NOTICE Be advised: We are seeing connectivity issues to the PC, PS3 and Xbox 360 back-end systems. DICE and EA are working on resolving the problem. Widzę, ale chodzi mi o sam fakt stawiania gry na onlajnowych fundamentach. Każdą sekundę jestem zalezny od jakiegoś serwera w Uzbekistanie, który jak padnie to mogę sobie tylko pudełko z gry pooglądać (kolejna zaleta kupowania wersji boxowych ) Dodali kolejkowanie na serwerach, lepiej późno niż wcale... AN-94 ssie pałkę, nawet pomimo faktu że można go przełączyć w tryb full auto G3A3 <3 4evah! Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Dodali kolejkowanie na serwerach, lepiej późno niż wcale... Rzadko działa Cytuj
Stona 569 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 (edytowane) Mi to zwisa, akurat do pracy szedłem Ja na razie się nt. broni nie wypowiadam. Po prostu sobie odblokowuję każdą po kolei na maxa Później sobie jakąś wybiorę. Też macie czasami problem z fpsami? Raz na ruski rok jak odpalę grę [od nowa] to mam jakiegoś dziwnego BUGa i gra wyciąga max 35fps. Przy czymś takim trudno w ogóle grać. Pomaga tylko wyłączenie gry i włączenie od nowa ;/ Edytowane 2 listopada 2011 przez Stona Cytuj
Gość szpic Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 ile gier mniej wiecej trzeba aby odblokowac g3? Cytuj
Stona 569 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 A ile mniej więcej zdobywasz punktów w rundzie? Wiesz, Twoje pytanie jest UMIARKOWANIE głupie IMHO Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 ile gier mniej wiecej trzeba aby odblokowac g3?plusminus 6h grania, bo odblokowujesz przy bodaj 440k a za jedną grę dostajesz ok 12k czyli 37 gier po 10 minut każda (przy czym punkty warto nabijać na easy, bo hard nie daje bonusów a tylko traci się więcej czasu). Cytuj
Stona 569 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 (edytowane) Łoot? Nie ma bonusów między easy/medium/hard? Edytowane 2 listopada 2011 przez Stona Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 @stona Nie, ja mam zawsze stałe 30 FPS, a co! xD @Rinek Wydaje mi się, ze w BF3 można sobie lepiej radzić bez skilla niż w BC2. Jakoś tutaj łatwiej się "schować", nie wychylać etc.... @ako Serio? No to Ty juSh wieSh jak mnie zdołować Cytuj
Stona 569 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 A to kwas, to po kija zrobili stopnie trudności skoro nic one nie dają ;/ Cytuj
Gość ako Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 (edytowane) A to kwas, to po kija zrobili stopnie trudności skoro nic one nie dają ;/ Też się nad tym zastanawiam, ale to DICE - królowie pomysłów z du.py i braku logiki @ako Serio? No to Ty juSh wieSh jak mnie zdołować Może akurat Tobie siądzie, bardzo specyficzny jest. Może to dlatego że jestem przyzwyczajony do G3, ale AN-94 ma jakiegoś dziwnego recoila i mały dmg, jak na mój gust. Mało nadaje się na bliski dystans, zwłaszcza jak masz go w trybie semi auto. Iron sight jest bezużyteczny, na x4 ciężko się ogarnąć przez ten "inny" recoil, a red dota szczerze mówiąc nie odblokowałem, bo powróciłem do G3 Wiecie że są serwery inf only, ale tylko SC? Są dwa presety, albo hc albo inf only, sprawdziłem 4 serwery i nigdy te dwa nie wystąpiły razem. Edytowane 2 listopada 2011 przez ako Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 (edytowane) No nie powiesz mi ako, że Inf only nie może być dzielone z HC.............. NO WTF?!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edytowane 2 listopada 2011 przez Kazuun Cytuj
Gość ako Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Tak jak mówie, sprawdziłem kilka serwerów i zawsze było albo HC albo inf only. W opisie serwera oba są traktowane jako preset, a infantry only hardcore w opisie nigdzie nie widziałem Druga niespodzianka jest taka, że w inf only są... pojazdy. Nie wszystkie, bo tylko wodniki i humvee, ale jednak można sobie wsiąść i napindalać do piechoty z CKMu... Cytuj
Stona 569 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 (edytowane) IMHO to kwestia przeczekania. Po jakimś czasie powinny się pojawić serwy cośtam 24/7 only itp. Tak samo HC bez pojazdów. Edytowane 2 listopada 2011 przez Stona Cytuj
Gość ako Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Wiadomo, na wszystko poczekamy, aż łaskawe DICE wypuści patcha który wyrówna funkcjonalność BF3 z Bad Copmany 2 (tak, bo póki co w wielu miejscach to jest solidny krok wstecz). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi