Skocz do zawartości

Battlefield 3

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie wkurza sufit w który walą dżety jeśli za wysoko polecisz. Na każdej mapie jest ustawiony inaczej, na kanałach jest cholernie nisko i non-stop wypadam poza atmosferę ;/

Opublikowano

A mnie wkurza ze jestem cienki w tej grze;/ W fpsy gralem moze 3 razy w zyciu i mam nadzieje ze jesli pogram troche dluzej to poprawie swojego "skilla" bo gra mi sie bardzo podoba ale czasami sa takie momenty ze mam ochote cisnac kompem przez okno.

Patrzenie w statsach na skilla z minusem doprowadza do depresji x_x

Opublikowano

Właśnie to jest fajne w BF3, że nie wymaga od gracza skilla rodem z Quake czy CS tylko nagradza myślenie i grę zespołową. Nie idzie Ci w zwarciu to wybierz inną mapę, zmień klasę na snajpera i spotuj, spotuj, spotuj. W międzyczasie postaw radio w jakimś newralgicznym punkcie, t-ugsa blisko flagi, soflam na wzgórzu a innych graczy osłaniaj usuwając wrogich snajperów. W takim metrze wielokrotnie kończę z wynikiem 4/4 i 3000 punktów, bo zamiast zabijać innych rzucam apteczki, ożywiam, rzucam amunicję, stawiam sensory i radary etc.

a skilla też nie mam, bo BF3 jest moim drugim sieciowym fps od jakichś 10 lat :)

Opublikowano

Online menu kolejny raz daje w dupe, w ogóle nie można pograć teraz, bo mają jakieś problemy z "EA Online backend". Kur.wa.

Opublikowano

NOTICE Be advised: We are seeing connectivity issues to the PC, PS3 and Xbox 360 back-end systems. DICE and EA are working on resolving the problem.

Opublikowano

Siedzę w pracy czytając co wypisujecie i znów nie mogę przestać myśleć o BF'ie. Gdy wrócę z roboty znów wpadnę w nałóg "jeszcze jednej mapy" :F

Polerujcie czołgi i jedziemy ;]

Opublikowano

NOTICE Be advised: We are seeing connectivity issues to the PC, PS3 and Xbox 360 back-end systems. DICE and EA are working on resolving the problem.

Widzę, ale chodzi mi o sam fakt stawiania gry na onlajnowych fundamentach. Każdą sekundę jestem zalezny od jakiegoś serwera w Uzbekistanie, który jak padnie to mogę sobie tylko pudełko z gry pooglądać (kolejna zaleta kupowania wersji boxowych :sorcerer: )

Dodali kolejkowanie na serwerach, lepiej późno niż wcale...

AN-94 ssie pałkę, nawet pomimo faktu że można go przełączyć w tryb full auto :( G3A3 <3 4evah!

Opublikowano (edytowane)

Mi to zwisa, akurat do pracy szedłem ;)

Ja na razie się nt. broni nie wypowiadam. Po prostu sobie odblokowuję każdą po kolei na maxa :D Później sobie jakąś wybiorę.

Też macie czasami problem z fpsami? Raz na ruski rok jak odpalę grę [od nowa] to mam jakiegoś dziwnego BUGa i gra wyciąga max 35fps. Przy czymś takim trudno w ogóle grać. Pomaga tylko wyłączenie gry i włączenie od nowa ;/

Edytowane przez Stona
Opublikowano
ile gier mniej wiecej trzeba aby odblokowac g3?
plusminus 6h grania, bo odblokowujesz przy bodaj 440k a za jedną grę dostajesz ok 12k czyli 37 gier po 10 minut każda (przy czym punkty warto nabijać na easy, bo hard nie daje bonusów a tylko traci się więcej czasu).
Opublikowano

@stona

Nie, ja mam zawsze stałe 30 FPS, a co! xD

@Rinek

Wydaje mi się, ze w BF3 można sobie lepiej radzić bez skilla niż w BC2. Jakoś tutaj łatwiej się "schować", nie wychylać etc....

@ako

Serio? No to Ty juSh wieSh jak mnie zdołować :(

Opublikowano (edytowane)

A to kwas, to po kija zrobili stopnie trudności skoro nic one nie dają ;/

Też się nad tym zastanawiam, ale to DICE - królowie pomysłów z du.py i braku logiki ;)

@ako

Serio? No to Ty juSh wieSh jak mnie zdołować :(

Może akurat Tobie siądzie, bardzo specyficzny jest. Może to dlatego że jestem przyzwyczajony do G3, ale AN-94 ma jakiegoś dziwnego recoila i mały dmg, jak na mój gust. Mało nadaje się na bliski dystans, zwłaszcza jak masz go w trybie semi auto. Iron sight jest bezużyteczny, na x4 ciężko się ogarnąć przez ten "inny" recoil, a red dota szczerze mówiąc nie odblokowałem, bo powróciłem do G3 ;)

Wiecie że są serwery inf only, ale tylko SC? Są dwa presety, albo hc albo inf only, sprawdziłem 4 serwery i nigdy te dwa nie wystąpiły razem.

Edytowane przez ako
Opublikowano

Tak jak mówie, sprawdziłem kilka serwerów i zawsze było albo HC albo inf only. W opisie serwera oba są traktowane jako preset, a infantry only hardcore w opisie nigdzie nie widziałem ;)

Druga niespodzianka jest taka, że w inf only są... pojazdy. Nie wszystkie, bo tylko wodniki i humvee, ale jednak można sobie wsiąść i napindalać do piechoty z CKMu...

Opublikowano (edytowane)

IMHO to kwestia przeczekania. Po jakimś czasie powinny się pojawić serwy cośtam 24/7 only itp. Tak samo HC bez pojazdów.

Edytowane przez Stona
Opublikowano

Wiadomo, na wszystko poczekamy, aż łaskawe DICE wypuści patcha który wyrówna funkcjonalność BF3 z Bad Copmany 2 (tak, bo póki co w wielu miejscach to jest solidny krok wstecz).