Skocz do zawartości

Battlefield 3

Featured Replies

Opublikowano

Graliśmy wczoraj? K***a, nie pupu nie pamiętam bym grał z kimś O.o

Myślałem, ze solo jestem xD

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Wyświetleń 262,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Uwaga! W becie można latać myśliwcem na operation metro!  

• Czekaj, bo nie bardzo rozumiem. Na kĄsoli w ciągu ułamka sekundy mierzysz kolesiowi w głowę? Aha. Tak. Pewnie jeszcze grasz na padzie stopami? XD   DMG jest okej, kod sieciowy jest z(pipi)any. Jak

• bonus:

Opublikowano

No tak z ciekawości dołączyłem obadać ten słynny HC (z tajniaka hehe) http://battlelog.bat...09/1/352554494/ Edit ; @Kazuun tak , dzięki za invite , powysyłałem też innym (jeny dopiero tera patrzę że spory ten pluton heh) pozdrówki

Edytowane przez dc1982

Opublikowano

W saturnie do dzisiaj BF3 + Medal Honor + kod na bronie = 99zl

To tak jakby ktos mial sklep blisko i wahal sie nad zakupem BF'a

Opublikowano

W końcu odblokowałem M98B i recona - wypas, efektywna ale niezbyt efektowna - dźwięk jest mało przekonujący...

To jest dla mnie chyba największy minus w dźwięku w BF3, w BC2 każda broń miała unikalny odgłos, tutaj bardzo mało różnią się. Jakościowo jest fenomenalnie, ale różnorodność tutaj leży. Takie M95 miało mega p.ierdolnięcie, za to M98 jest taki "meh" :/

Opublikowano

Davamand na Conquescie to chyba jakis zart... Team Deathmatch sie z tego robi a nie zdobywanie punktcikow. Troche żal.

Opublikowano

Dziekuje (pipi)a... origin sie wy(pipi)al na dobre... qtcore4.dll problem po update i nawet reinstall nie dziala... gg.

//edit: Sciagnelem noorigin cracka or razora i smiga.... GG naprawde GG.

Opublikowano

Davamand na Conquescie to chyba jakis zart... Team Deathmatch sie z tego robi a nie zdobywanie punktcikow. Troche żal.

No to taka mini Operation Metro. Z tym że tutaj możesz helką zrobić desant. No chyba że mówisz o mini wersji z 3 flagami. Tak czy siak mapa jest lepsza od OM. OM to najgorsze co mogli zrobić conquestowi.

Opublikowano

Z 3. O dziwo na Metrze juz mi sie lepiej gralo niz na tym "czyms". No, ale moze to wina tego, ze bylem po odpowiedniej stronie metra.

Opublikowano

na metrze nie ma pojazdów, w Davamand jak w 1 druzynie bedzie ogarniety czolgista+gosc w heli i z 4 piechurów to druga druzyna nie wazne co by nie robila nie zdobedzie tunelu

Opublikowano

No ja tam nie wiem, ja nawet z tunelu nie wylazlem na chwile wiec nie wiem gdzie tam helikoptery. No, ale runde wygralismy. Ach, jak ja kocham grac przeciwko druzynie w ktorej 3/4 jest z jakiegos (pipi)anego klanu [40 lvl juz nabite no i oczywiscie elo pisanie na czacie].

Opublikowano

Ej tak w sumie tak teraz pomyslalem. Wpisalem ten kod do Origina co mialem w pudelku, ale w grze nic nowego nie mam. Nadal pierwszy karabinek, pierwszy szotgan, ledwo ostatnio drugi kamuflaz zdobylem. Cos z(pipi)alem czy o co cho?

Opublikowano

Chodzi Ci o zestawy niesmiertelnikow itp?

Kody (3) na to powinienes dostac od swojego sprzedawcy, jesli zrobiles preorder LE.

Opublikowano

W pudełku NIE masz żadnych kodów do gry poza zwykłym Keyem do ZWYKŁEJ edycji BFa.

Kody na BaK i PWP dostajesz od SKLEPU w którym kupiłeś nie od EA/DICE - powinieneś je mieć albo na paragonie jaki dostałeś przy kasie, albo dostać na maila od sklepu internetowego.

Opublikowano

Oszi--, wiec to byly te kody. Dzieki dzieki.

Opublikowano

Kur.wa, dobrze że na HC jeszcze tego nie odkryli ludzie, bo przez alley na bazarze by się już kompletnie nie dało przejść...

Opublikowano

No to była totalna porażka. Zero trafień w STOJĄCY czołg. To już szybciej bym z RPG trafił ;)

Opublikowano

FAKE!! xD Can't be the truth!

Swoją drogą, Rinek się tak wczuł w "kamerowanie", że w 2:26 nawet nie drgnął xD

PS:

They were saying "use it with SOFLAM, it ownz"... well, for me it "blows".

xDDDDDDDDDD

Edytowane przez Kazuun

Opublikowano

Tak jak pisałem w temacie PS3. Sofalm i javelin są to najbardziej bez użyteczne bronie w tej grze. Powinni wypierdzielić to w patchu i dać rozwiązanie jak w BC2.

Edytowane przez maxelm

Opublikowano

Tak, będę stał i napierdalał strzałkami z nadzieją, że trafię Jeta.... yhym.

Niech naprawią Javelina i styknie, bo koncept jest wspaniały - wymaga teamworku.

Drugim bardzo ciekawym przykłądem na teamwork w BF3 jest duo MAW + Mortar (choć i tu by sie parę tweaksów przydało).